BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!
-
Re: BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!
za6то толко ного гре6ки в краката в имената има футболисти дет не съ6тествуват а има които ги нема в па4а
Не е от екипа така ли...? А защо като гледам на превюто забелязвам ника му Владимир Владимиров (rap17ka7a) - "Сезонът на Феновете". Това е лог от към неговия скайп? Можеш ли да ми отговориш?Тоя, дето си го търсил, не е от екипа.
-
- Обратна връзка:
Ти колко имаш по БЕЛ бе?
Едит: Не е от екипа, превюто беше преди почти месец... И леко с тона!
Едит: Не е от екипа, превюто беше преди почти месец... И леко с тона!
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
Виждам, че пак отклоняваш темата - лошо за теб:)
EDIT: Аз съм учтив обаче ти май не си:)
EDIT: Аз съм учтив обаче ти май не си:)
Последно промяна от xdzor на 22 Яну 2008 22:15, променено общо 1 път.
-
- BFL Team™
Питай го дали е от екипа.
Превюто е правено преди месец, когато помогна за направата на СФ. Мисля че ти отговорихме.
Превюто е правено преди месец, когато помогна за направата на СФ. Мисля че ти отговорихме.
-
- Обратна връзка:
Момче, прочети какво ти пиша - ТОЯ НЕ Е ОТ ЕКИПА!!!
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
Добре де окей не е от екипа. Та да попитам вижте ми по-предния пост отговорете ми, защото пак останах без отговор?
-
- Обратна връзка:
За скиловете в Нафтекс донякъде си прав, но за песните доста се лъжеш - това, че в зазз.бг има безброй песнички на малки групи пияндета, не значи, че като екстрактнеш звука, ще пасва в играта.
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
- BFL Team™
-
- BFL Team™
Ники мисля че грешиш. Искам някъде да ми покаже че е дал скиловете на Нафтекс. Извинявайте ама аз не мога да знам скиловете на всеки един отбор. Аз мога да давам инфо за екипите и футболистите, но не и за скиловете им. Аз си знам скиловете на любимия отбор. Единствено за Локо Пд, ЦСКА Левски и Спартак Вн имаше хубаво написани скилове. Може би и за НАфтекс. Аз от къде да знам кой е най-добър в Нафтекс. Дайте ми пари да им ходя по мачовете и да си водя записки. Айде извинявайте...
-
- BFL Team™
kazvam go za posleden pat.....problema s lipsva6tite igra4i ne e ot BFL patch-a. Tva e problem koito EA sa priznali go ima v FIFA08. Po princip za FIFA08 ima patch koito go pravi versiq 1.2, moje da se drypne ot site-a na EA, no na piratska FIFA ne se ka4va...taka 4e 6te se prejivee...
www.pic4e.net - ОСНОВЕН ПАРТНЬОР НА БФЛ!!!!!!
-
kyynadd написа:Ники мисля че грешиш. Искам някъде да ми покаже че е дал скиловете на Нафтекс. Извинявайте ама аз не мога да знам скиловете на всеки един отбор. Аз мога да давам инфо за екипите и футболистите, но не и за скиловете им. Аз си знам скиловете на любимия отбор. Единствено за Локо Пд, ЦСКА Левски и Спартак Вн имаше хубаво написани скилове. Може би и за НАфтекс. Аз от къде да знам кой е най-добър в Нафтекс. Дайте ми пари да им ходя по мачовете и да си водя записки. Айде извинявайте...
Ето че отново ме убеждаваш че не сте погледнали темата която направих в раздела "Помогни на БФЛ".Написах съвсем подробно състава с килограми постове на играчите удобен крак и също така на някой играчи които заслужават повече скил съм писал.Точно на Любчо съм писал че е звездата на отбора и заслужава най много.И на други съм писал кой е по добър и кой по слаб.Пък да не говорим че някой момчета липсват от състава като Лемперов,Заров,Старокин и както така Стойко Колев не е от Нафтекс а от Сливен.Също така бях дал великолепни клипчета където пее цялата агитка с добро качество а не 2-3 човека само. Дано поне за втората версия на патча да обърнете по сериозно внимание на инфото което съм ви дал
ураааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!Цели Два месеца я чакам дано си струва суперрррррррррррррррррррррррррррррррррр!Нямам думи!Яко ше цъкам с Бела!10х BFL TEMA I Love You!
-
- BFL Team™
Въобще не се знае дали ще има 2-ра версия.Аддон може би да, но за втора версия нищо не се знае.
-
Добре поне към тоя адон неможе ли да се оправи това защото е нервещо честно.Също така и това Черноморез стейдиъм напраоkyynadd написа:Въобще не се знае дали ще има 2-ра версия.Аддон може би да, но за втора версия нищо не се знае.
-
Смрадлив лиcesekara написа:за кво да прават смрадив стадион като герена къде дори и вие не се си играете на негоFENCHEto написа:FENCHEto написа:АБЕ АЗ ПОНЕ НЕ ВИЖДАМ НИТО ЕДНО ЛИЦЕ НА НЯКОЙ ИГРАЧ А СЪЩО ТОВА С ГЕРЕНА Е МНОГО ТЪПО! И БРАЗИЛЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ ГИ НЯМА ИЗОБЩО КАТО ИГРАЧИ В ФИФАТА ,ПРЕДИ ПОНЕ ЖОАН КАРЛОС ГО ИМАШЕ В ФИГУРЕНЗЕ,А СЕГА И ТАМ ГО НЯМА СТРАННО ЗАЩО!
ПС АБЕ САМО ПРИ МЕНЕ ЛИ НЕ СЕ ВИЖДАТ НИКАКВИ ЛИЦА НА БГ ФУТБОЛИСТИТЕ
Като го видиш на пролет ще видим дали е смрадлив !!!
Незнам кво да кажа за армята
-
4АКАхме толкова време и накраааа пак из4езват игра4ите при мен играех вихрен - литекс аз сум с вихрен литекс прааа смена и из4езнаха и като бих удар па се появиха брао оприли сте ги бъгове така си мислим предпо4итам малко по късно отколкото са да ми из4езват игра4и
-
За момчетата който писаха за Нафтекс и Черно Море !!! И по точно проблема с футболистите !!! Значи почове снимах цялото списание "Футболна България 2007/2008" , дадох снимките на екипа !!! Но тъй като не ми тръгва ФИФА 08 незнам дали са ползвали това , което им бях дал !!! Ето снимките на Черно Море и Нафтекс , искам да изкажете мнение дали това са съставите !!!
-
1 футболист е 2 метра а той е направен 1 и 75
-
Няма какво да се ядосвате винаги ще има недоволни от пача аз лично съм много доволен от продукта на БФЛ Тиим още веднъж благодаря за страхотния пач