BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
klamer4o
Обратна връзка:

Re: BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!

Мнение от klamer4o »

chentri написа:4АКАхме толкова време и накраааа пак из4езват игра4ите при мен играех вихрен - литекс аз сум с вихрен литекс прааа смена и из4езнаха и като бих удар па се появиха брао оприли сте ги бъгове :clap: :clap: :clap: така си мислим предпо4итам малко по късно отколкото са да ми из4езват игра4и
ПИСНА МИ Е! НАЙШ ЛИ ПРЕЗ КОЕ МИ Е ЧЕ ЕДИ-СИ-КОЙ-СИ БИЛ С 10 САНТИМЕТРА ПО-ВИСОК! НИКОЙ НЕ ТЕ КАРА ДА ИГРАЕШ ПАТЧА! ПРАВИ СИ СОБСТВЕН И ОСТАВИ ТВОЯ КАТО НЕ СИ ДОВОЛЕН! ОСВЕН ТВА МИСЛИШ ЛИ ЧЕ АКО МОЖЕХМЕ ДА ОПРАВИМ БЪГА С ИГРАЧИТЕ НЯМАШЕ... ЕБАТИ ЗАБЛУДЕНИЯ!
Изображение
Изображение
barsar

Мнение от barsar »

иам ли начин да се махне пача след като се инсталира щото има оригинална фифа и не мога да играя онлаин така.направете нещо по въпроса
NaFteX

Мнение от NaFteX »

cska_hooligan написа:За момчетата който писаха за Нафтекс и Черно Море !!! И по точно проблема с футболистите !!! Значи почове снимах цялото списание "Футболна България 2007/2008" , дадох снимките на екипа !!! Но тъй като не ми тръгва ФИФА 08 незнам дали са ползвали това , което им бях дал !!! Ето снимките на Черно Море и Нафтекс , искам да изкажете мнение дали това са съставите !!!

Изображение
Изображение
Изображение
Ей точно за тва дадох 10 пъти състава на нафтата написах подробно всичко но кой да го види.На тея списания неможе да се има много вяра.За мен най сигурния начин си е влизаш във ФМ 08 и от там взимаш инфо за А и Б групите.Там поне всичко си е както трябва.Нз защо бфл не го правят това
Изображение
barsar

Мнение от barsar »

barsar написа:иам ли начин да се махне пача след като се инсталира щото има оригинална фифа и не мога да играя онлаин така.направете нещо по въпроса
някой няма ли да ми отговори?
stef_sh

Мнение от stef_sh »

преинсталираш си фифата и си готов ......
barsar

Мнение от barsar »

stef_sh написа:преинсталираш си фифата и си готов ......
да ама въ вфорума играят само със него постоянно не мога да трия фифата
Ganchev21

Мнение от Ganchev21 »

Знам 4е това не е темата но помогнетеми запърви път се захващам да играя тая игра.Някой знаели на бряксвободен удар как се движи на горе и долу
щот компа може да движи посоката на удара ;)
NeatoN

Мнение от NeatoN »

А какво става с пача за Фифа Мениджър 08 ??
Някой няма ли да даде някаква ясното по този въпрос. Омръзва ни с това скоро скоро . Скоро, скоро вече 2 месеца и повече ?? :sweating: :sweating: :sweating: :sweating:
mario

Мнение от mario »

Все още дърпам патча...Един въпрос ...1.Има ли БГ коментатор?Мерси предварително! :smirk:
m0za4k0

Мнение от m0za4k0 »

Няма :)
Армейци Добрич Фен Клуб
Изображение
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
stef_sh

Мнение от stef_sh »

mario написа:Все още дърпам патча...Един въпрос ...1.Има ли БГ коментатор?Мерси предварително! :smirk:

Де да имаше...
stynata

Мнение от stynata »

ochko написа:
andyto написа:Ае бе вий ташак си направихте :@ При положение, че съм дал информация за състава на Черно море, че и снимки голям размер съм дал и вий се подигравате с нас - феновете на Черно море. Къф е тоз шибания състав дето има 5-6 човека от истинския отбор. Лицата ги оставете не ме интересуват те, ама да сте толкова големи смешници ебахти, вий сте се занимавали само с "ГОЛЕМИТЕ" отбори :@
Естествено, мене за Черно Море не ме ебе......

Но съжелявам, щом състава ви е толкова осран...
Аве баси шибаното ве как може вии наред ли сте ве напраили там някви левашки млевашки и готово на усраните спартаклии сте им напраили отбора нашия не :@ е туи работа ли е ми кажете :@
Ай на версия 2.0 моля ви са опраите отбора че напрао не мога да го гледам в тос вит
Последно промяна от stynata на 23 Яну 2008 12:47, променено общо 1 път.
Изображение
Sm1rfa

Мнение от Sm1rfa »

спокойно в следващата версия всичко ще е окей.. и стъна ли си къв си.. недей се кара на момчетата капиш?
peterx

Мнение от peterx »

Само един въпрос - ЗАЩО Левски в режим на кариера не почват в предварителните кръгове на Шампионска лига като шампион от миналия сезон?!? Ако гоним максимален реализъм и цска, литекс и локо сф трябва да играят в уефа. Мисля че е могло да го направите, защото в ЦЕП пача Левски си почват още първия сезон в ШЛ, въпреки че самият пач е на светлинни години от вашия! Мисля че това е първият серозен минус на пача!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
trifo13

Мнение от trifo13 »

patch-а предава една нова светлина на играта, като я прави много по-добра, въпреки това нищо не може да се сравни с Pro Evolution Soccer 2008...
teo_S_CSKA_1948

Мнение от teo_S_CSKA_1948 »

АБЕ КАК МОЖЕ ВСИЧКИ ДА СТЕ ТАКИВА ИЗРОДИ БЕ ТЪПАНАРИ ИДИОТИ И НЕЗНАМ ОЩЕ КАК ДА ВИ НАРЕКА...МОМЧЕТАТА СЕ ТРУДИХА ТОЛКОВА ВРЕМЕ И ВИЕ ПАК НЕДОВОЛНИ НИКОЙ ОТ ВАС КОЙТО ГИ КРИТИКУВАТЕ ПОСТОЯННО НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА ИГРАЕ ТОЗИ ПАТЧ...НЕ СТИГА ЧЕ ГО ПРАВЯТ АМИ И ВСЕ ГИ ТРОПАТЕ БЕ ЕБАХТИ СМОТАНЯЦИТЕ ДЕТО СТЕ ВСИЧКИ !!!!!НЕЗНАМ КАК ДАЖЕ МОМЧЕТАТА ПРОДЪЛЖИХА ДА ГО ПРАВЯТ ПАТЧА...
Макар че още не сам го играл искам да благодаря на БФЛ тийм от 2002 ползвам патчовете момчета мн добра работа винаги сте вършили не слушайте теа идиоти продължавайте в същият дух и успехи !!!
akela

Мнение от akela »

Привет на екипа на БФЛ. Искам да ви поздравя за добре свършената работа. И да ви помоля за следното. Ако не представлява голям проблем да направите един аддон, който да поправя състава на Левски и на другите сгрешени състави от "А" групата. А дотогава бих искал да ви помоля точно да ми обясните как да си намеря бразилците за да си обновя състава. Аз правих следното. Играя на мениджър мод (в тази връзка бих се зарадвал ако успеете на някакъв етап да направите и българските треньори поне в "А" групата, наистина беше добре и създава хубава атмосфера, много ще ме зарадвате), но когато отида да правя трансфери и търся свободни играчи (независимо дали в БГ или бразилската лига) или пък по лично име, не мога да открия нужните ми...
Моля за съдействие. И още нещо гледам, че има в "Левски" Емил Велев в състава, той е помощник-треньор и мисля не му е мястото тук.
Благодаря за оказаната помощ предварително.
Надявам се да ми отговорите максимално бързо.
Поздрави Алекс
kozloduy

Мнение от kozloduy »

Някой може ли да ми каже дали мога да си махна някак отборите на феновете.в смисал да ги няма в менагер мод.
mario

Мнение от mario »

А може ли да се направи :nerd:?Питам защото имаше тема в която спориха кой да коментира :giggle: .... Мерси предварително.
bor_don

Мнение от bor_don »

1.има и футболист Емил Велев не само пом.-треньора
2.Не успях да разбера що няма Герена как така сте направили сички стадиони (дори и в Б Група някои) а няма този на Левски. Може ли някой от екипа да ми каже поне да не се чудя защо го няма?
3. Защо дадох тия клипчета с песните на агитките, като има само 2 песни

Тва е, иначе сичко друго си е перфектно
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”