BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
Vanio`G

Re: BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!

Мнение от Vanio`G »

Сичко на и по патча е много добре,Но защо сте пипали gameplay(се едно играя друга игра нито финтове стават нито нищо... и малко ме :@ :@ :@ това)
peterx

Мнение от peterx »

teo_S_CSKA_1948 написа:АБЕ КАК МОЖЕ ВСИЧКИ ДА СТЕ ТАКИВА ИЗРОДИ БЕ ТЪПАНАРИ ИДИОТИ И НЕЗНАМ ОЩЕ КАК ДА ВИ НАРЕКА...МОМЧЕТАТА СЕ ТРУДИХА ТОЛКОВА ВРЕМЕ И ВИЕ ПАК НЕДОВОЛНИ НИКОЙ ОТ ВАС КОЙТО ГИ КРИТИКУВАТЕ ПОСТОЯННО НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА ИГРАЕ ТОЗИ ПАТЧ...НЕ СТИГА ЧЕ ГО ПРАВЯТ АМИ И ВСЕ ГИ ТРОПАТЕ БЕ ЕБАХТИ СМОТАНЯЦИТЕ ДЕТО СТЕ ВСИЧКИ !!!!!НЕЗНАМ КАК ДАЖЕ МОМЧЕТАТА ПРОДЪЛЖИХА ДА ГО ПРАВЯТ ПАТЧА...
Макар че още не сам го играл искам да благодаря на БФЛ тийм от 2002 ползвам патчовете момчета мн добра работа винаги сте вършили не слушайте теа идиоти продължавайте в същият дух и успехи !!!
Донякъде съм съгласен с теб, само вземи си смени подписа!!!
Тук не обиждаме другите отбори, а обичаме своя!!!
И за ЦСКА могат да се изброят доста срамни мачове (веднага се сещам - Галатасарай - ЦСКА два пъти по 3-0). Всеки тим има своите силни и слаби моменти. Трябва да уважаваме противника си, защото без него просто няма да има игра!
Повече няма да се отклонявам от темата. ;)
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
machine gun

Мнение от machine gun »

И аз забелязох че има промяна в действията на играчите иначе мн похвално за пача!!!!
С този гейм-плей немога да се предвижвам на ляво и на дясно по време на владение на топката.Пак ако стане сменянето на посоката става се едно режеш салам!!!
Но пача е уникален,но нямаше да бъде лошо да сложите повече скандирания на ЛОКО ПЛОВДИВ,но и за тези сам БЛАГОДАРЕН!!!!Не приемайте този коментар като критика,оценявам работата ви,аз съм ви приятел,а не враг!!!!!!
Благодаря отново!!!!!
wcwc
BFL Team™

Ре: БФЛ ФИФА 08 Жер. 1.0 РЕЛЕАСЕД!!!!!!!!

Мнение от wcwc »

На xората които оценятаvат и малкото, им благодаря от името на vсички, дорпинесли за патча, благодарим vи че vи има, наслуйдажаите се на играта доколкото моjете и сujalяляvаме за грешките, но тоvа е което моjем...

Psuvaite, komentiraite, spamete, vijdate che ot nasha strana nqma mnogo otgvori, qsno e zashto. Nagurbvam se da otgovorq, zashoto neshto trqva da se kaje. Kato cqlo vsichki problemi, koito sega uj imate, i pretencii nqma da se fixnat i opravqt skoro, da ne kaja nikoga. Takache suob6tavaite gi, psuivaite, vikaite, rezultat edva li shte ima. Mejdodrugoto po - golqmata chast ot vas veche moje da budat spokoini, dogodina mai nqma da ima kogo i kakvo da psuvate... vmesto tazi tema i link shte ima edno golqmo i bqlo petno. Ne kazvam che 100% she e taka,no natam otiva skupi priqteli...
tottenhamhotspur

Re: Ре: БФЛ ФИФА 08 Жер. 1.0 РЕЛЕАСЕД!!!!!!!!

Мнение от tottenhamhotspur »

wcwc написа:На xората които оценятаvат и малкото, им благодаря от името на vсички, дорпинесли за патча, благодарим vи че vи има, наслуйдажаите се на играта доколкото моjете и сujalяляvаме за грешките, но тоvа е което моjем...

Psuvaite, komentiraite, spamete, vijdate che ot nasha strana nqma mnogo otgvori, qsno e zashto. Nagurbvam se da otgovorq, zashoto neshto trqva da se kaje. Kato cqlo vsichki problemi, koito sega uj imate, i pretencii nqma da se fixnat i opravqt skoro, da ne kaja nikoga. Takache suob6tavaite gi, psuivaite, vikaite, rezultat edva li shte ima. Mejdodrugoto po - golqmata chast ot vas veche moje da budat spokoini, dogodina mai nqma da ima kogo i kakvo da psuvate... vmesto tazi tema i link shte ima edno golqmo i bqlo petno. Ne kazvam che 100% she e taka,no natam otiva skupi priqteli...
Прав си :| :| Както продължават тея да псуват хората от БФЛ ще се откажат да правят пача за това прете да псувате че догодина няма да има БФЛ ФИФА 09
Morqche1913

Мнение от Morqche1913 »

Pacha e dobur.. ocenqvam go i se radvam 4e izleze no vse pak ima edna zabelejka ne6to koeto bi izdraznilo vseki! nadqvam se da ne obidq nqkogo no nqma kak da mi e gotino da igraq kato davam primer v Cherno More nad 15 igra4a sa aboslutno 4ujdi i gi nqma v otbora.. prosto.. tiq igra4i gi nqma v toq otbor i gi e nqmalo... nz ot kade gi izmslihte nadqvam se da bade popraveno nadqvam se ne go pravihte tolkva vreme za da e taka! :|
peterx

Мнение от peterx »

wcwc написа:На xората които оценятаvат и малкото, им благодаря от името на vсички, дорпинесли за патча, благодарим vи че vи има, наслуйдажаите се на играта доколкото моjете и сujalяляvаме за грешките, но тоvа е което моjем...

Дано не си прав! ;(
А може би искаш да кажеш, че във ФИФА 09 ще има българско първенство! ;)
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
kozloduy

Мнение от kozloduy »

БФЛ ще може ли да се оправи това с фен отборите.мисля,че то е най-важното в момента.
kozloduy

Мнение от kozloduy »

А възможно ли е ние да си ги изтрием от някъде ?
chentri

Мнение от chentri »

i аз викам така да мое да се махнат а за6то няма звуци на отборите например левски :?:
Punk_man

Мнение от Punk_man »

Патча е супер . Стадион "Панайот Волов" е невероятен ! Има и малки грешки,но това че примерно е сбъркана някоя буква от името е обяснимо и ви моля да не правите "от мухата слон" !!! Дано и догодина ни зарадвате с такъв страхотен патч :)

П.П. Отново да благодаря за стадина на волов перфектен е :clap:
Levski_forever на 25 Дек 2007 23:04 : Ше цитирам един пич "Божеее...дай ми нож да се гръмна!" :|
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

chentri написа:i аз викам така да мое да се махнат а за6то няма звуци на отборите например левски :?:
кви звуци няма??? Има песн. Кво друго да има? Как пръцкат под душовете в съблекалнята?
Изображение
Изображение
kozloduy

Мнение от kozloduy »

и мен всичко много ама наистина много ме кефи.просто е великолепен пача.ама тия фенски отбори напражо :envy: :envy: :@ :@ :@
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

peterx написа:

Дано не си прав! ;(
А може би искаш да кажеш, че във ФИФА 09 ще има българско първенство! ;)
Ти луд ли си бе.... българко първенство правено от ЕА :rofl: скоро няма да стане тая, виж ни футбола, виж колко оригинални игри има в БГ :)

И май е най- добре да почвате да се молите ЕА да направят щот иначе... нз. Дано wcwc да греши ама на там отиват работите, ако вече не са отишли
ЛЕВСКИ СОФИЯ
kozloduy

Мнение от kozloduy »

Някой ще ми каже ли как да ги махна тия шибани фенове.
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

chentri написа:1 футболист е 2 метра а той е направен 1 и 75
Казах ти намери и постни вярната информация и ще бъде оправено за следващата версия или аддон...
XpucTo
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от XpucTo »

ако има такава
Изображение
medunski

Мнение от medunski »

Вижте сега, много детски и неблагодарно разсъждавате, като плюете пача! Никой не ви е длъжен да ви прави пач, че и безплатен за да си джиткате играта с любимия БГ отбор. Радвайте се на това което момчетата ви дават for free защото нито сте го купили този продукт, нито имате някакви основания да изявявате грубо претенции за каквото и да било. И на мен ми се искаше бразилците да са в Левски, но в играта си има опция edit player и вече си ги имам бразилците, както с имена така и с позиции и характеристики, които сам съм си нагласил. Има някой и друг бъг, с изчезване на играчи, има и много други кусури, които могат да се открият. НО аз съм супер доволен, че въобще го има този пач! Благодаря на всички момчета от екипа, които се трудиха да го направят. Зная, че някакви 14 годишни пишльовци със своите малоумни коментари ви карат да изпитвате разочарование заради това, че не е оценен труда ви, но те са или малки или тъпи и не разбират, че никой не им е длъжен. Едно е да изразиш градивна критика, наред с благодарностите, друго е да започнеш просташки да недоволстваш от продукт, който е изработен на добра воля за безплатно потребление, като някаква екстра към популярна и любима на всички ни игра. Така че вие обикновените юзъри бъдете благодарни, че имате привилегията да използвате този пач, въпреки, че на един отбор са му различни играчите, на друг песните и прочее маловажни фактори, а на вас BFL Тeam, благодаря още веднъж за свършената работа и ви пожелавам здраве, късмет и още много ентусиазъм с който да ни радвате и в бъдещи версии на ФИФА и не се връзвайте на дрънканиците на палячовците - голямата част от феновете ви признават и подкрепят. :clap:
cska_hooligan

Мнение от cska_hooligan »

Значи днес в училище си качих пача и разкъках доста с него и изкам да изкажа впечатления от него !!! Започнах кариера с ЦСКА и ето мойте впечатления:

1.Стадионите и екипите на отборите са перфектни.
2.Играчите на ЦСКА са направени супер , няма грешки в състава.
3.Графиката е супер.
4.Много ме радва това , че има 2 Б и В група.
5.Има доста песни на агитките.
6.Новите pop-up прозорци са невероятни.

Също така има и доста неща , който ми направиха и лошо впечатление:

1.Грешки в съставите на по-слабите отбори.
2.Топката минава през рекламните пана.
3.Някой футболисти са с много странни лица и прически.

И най-интересното за мене беше , че футболистите от СФ ми ги нямаше като почнах ММ.Незнам на другите как им са се появили , но на мене ги нямаше.Това е засега като поиграя още малко мога да изкажа още впечатления. ;) ;) ;) Иначе пача е супер - надмина очакванията ми.
kozloduy

Мнение от kozloduy »

Ще ти се появат споко.
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”