Проблем

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
ceckotoot

Re: Проблем

Мнение от ceckotoot »

maserati19927 написа:В момента си играя с пача и си е перфектен.Единствената ми забележка е че в отбора на Левски сте направили Емил Велев.Доколкото знам той в момента не играе футбол ами е в треньорския щаб на сините, но може и да греша.И също, че могат да се купуват футболисти от отборите на "FANS SEASON".Иначе това е най-добрият пач с българско първенство излизал някога.Благодаря на БФЛ Тийм за прекрасната работа :) :thanks: Айде много успехи и най-важното да сте живи и здрави и много късмет.
Това е сина на Емил Велев, който носи същото име

Каде трябва да се намират отборите от сезонът на феновете защтото нещо не мога да ги намеря?
JaymZZZ
BFL Team™

Мнение от JaymZZZ »

dnes napravih nqkolko testa s fifa, s novi installacii i s razli4ni versii na fifata.

Ako imate problem, i ste napravili nova instalaciq s iztrita papka "fifa" ot my documents, i vse o6te problemi imate. Tova moje da e 6toto ste drypnali razli4na versiq na igrata..kakto znaete ima nqkolko razli4ni versii, Amerika, Evropa, Asia, i t.n.

Drypnete tazi versiq ot arenabg i 6te vi raboti na 100%. i predi da po4nete da pi6ete temi kolko e zle patch-a ili kolko sme typi ili kvoto i da e....opitaite vsi4ko pisano gore...patch-a e testvan mnogo pyti prez poslednite meseci i raboti na 100%.
Изображение
www.pic4e.net - ОСНОВЕН ПАРТНЬОР НА БФЛ!!!!!!
theghost

Мнение от theghost »

Ми всичко правя и пак не става не6то играта не ми разчита стадионите щото когато играя на някои от БГ стадионите и ме изхвърля точно да зареди мача ;(
GoGo_SPoRt

Мнение от GoGo_SPoRt »

Пефектен пач нямам думи кво да кажа освен едно благодария на БФЛ ,Само едно искам да попитам права инсталацията сичко както е писано... пача си върви стадиони тва унва Обаче някой ми каза че имал лица на локо и там едно на Ботев ,обаче аз нямам такива? инсталирах пренинсталирах няколко пати и пак ... само на Левски ЦСКА и Бербатов(новото му лице) само при мен ли е тоз проблем ?
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! :D ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
mojomo

Мнение от mojomo »

а как да вземеме жоазиньо и зе соарес като няма бразилска Б група
BaLkI

Мнение от BaLkI »

mojomo написа:а как да вземеме жоазиньо и зе соарес като няма бразилска Б група
Доколкото ми е известно(от това,което казаха БФЛ тийм),можеш да си ги намериш във "фрий трансферс" или нещо такова.Дано съм помогнал! :)
mojomo

Мнение от mojomo »

BaLkI написа:
Доколкото ми е известно(от това,което казаха БФЛ тийм),можеш да си ги намериш във "фрий трансферс" или нещо такова.Дано съм помогнал! :)

мерси много :)
wurst

Мнение от wurst »

mojomo написа:
BaLkI написа:
аз също не мога да се оправя с бразилците моля ви кажете как и от къде да ги вземем-къде е това "фрий трансферс"?
sevaldinho0o

Мнение от sevaldinho0o »

pyrvo sorry che pisha s takiva pukvi no nqmam v momenta bg ezik . a problema e che sled tretiq sezon kato izgraq mach fifata mi blokirva i me izhvyrlq ot fifata mojeli da kajeta na kakvo se dalji tova
Buff0n3r

Мнение от Buff0n3r »

Мда и при мен има този проблем... Стигам до един мач вс. Интер в Шампионската Лига... Симулирам го.. Изфърля ме... Играя Го.. Изфърля ме.. Визуал Сим.. Пак ме изхвърля някой ако може да помогне ... :( :(
m1l3n40

Мнение от m1l3n40 »

добре има ги бразилците сигурно но точно как стеги писали на англииски как ??? щот аз не ги намирам мойе да са като удоджи и неи с пални имена така че може ли да ми кажете точното коеот сте използвали ???
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”