BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!
Re: BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!
pacha e strahoten samo deto sled smqna na igrach mi izchezvat igrachite ama sled gol se opravq. inache mn vi blagodarq BFU
-
Абе нестига, че хората си губят повечето време за патча да ни зарадват, а вие пак недоволни. На който не му харесва да не го играе те си го казаха хората. До сега прочетох едно много смислено мнение на едно момче забравих му ника със снимка на Данчо Тодоров. На него мога да му кажа само едно евала, всички постове досега са му стойности.
http://evilbeetgossip.com/wp-content/up ... iselle.jpg
Аз мразя Тотнъм. Forever West Ham
Аз мразя Тотнъм. Forever West Ham
някой няма ли ми даде рзумен отговор как да си го истрия без да си преинсталирам зялата фифа.смятам че щом сте го правили толкова време ще намерите време и да го направите така че да може да се истрие защото има хора със оригинални фифи дето искат да играят онлаин или само за пиратские версии мислите.
-
Браво!!!medunski написа:Вижте сега, много детски и неблагодарно разсъждавате, като плюете пача! Никой не ви е длъжен да ви прави пач, че и безплатен за да си джиткате играта с любимия БГ отбор. Радвайте се на това което момчетата ви дават for free защото нито сте го купили този продукт, нито имате някакви основания да изявявате грубо претенции за каквото и да било. И на мен ми се искаше бразилците да са в Левски, но в играта си има опция edit player и вече си ги имам бразилците, както с имена така и с позиции и характеристики, които сам съм си нагласил. Има някой и друг бъг, с изчезване на играчи, има и много други кусури, които могат да се открият. НО аз съм супер доволен, че въобще го има този пач! Благодаря на всички момчета от екипа, които се трудиха да го направят. Зная, че някакви 14 годишни пишльовци със своите малоумни коментари ви карат да изпитвате разочарование заради това, че не е оценен труда ви, но те са или малки или тъпи и не разбират, че никой не им е длъжен. Едно е да изразиш градивна критика, наред с благодарностите, друго е да започнеш просташки да недоволстваш от продукт, който е изработен на добра воля за безплатно потребление, като някаква екстра към популярна и любима на всички ни игра. Така че вие обикновените юзъри бъдете благодарни, че имате привилегията да използвате този пач, въпреки, че на един отбор са му различни играчите, на друг песните и прочее маловажни фактори, а на вас BFL Тeam, благодаря още веднъж за свършената работа и ви пожелавам здраве, късмет и още много ентусиазъм с който да ни радвате и в бъдещи версии на ФИФА и не се връзвайте на дрънканиците на палячовците - голямата част от феновете ви признават и подкрепят.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
-
1. Има хора, които с пиратските фифи си играят по ЛАН.barsar написа:някой няма ли ми даде рзумен отговор как да си го истрия без да си преинсталирам зялата фифа.смятам че щом сте го правили толкова време ще намерите време и да го направите така че да може да се истрие защото има хора със оригинални фифи дето искат да играят онлаин или само за пиратские версии мислите.
2. Фифата се преиснталира за 5-10 минути - какъв ти е проблема?!?
проблема е точно това че правят нещата все на половина.peterx написа:1. Има хора, които с пиратските фифи си играят по ЛАН.barsar написа:някой няма ли ми даде рзумен отговор как да си го истрия без да си преинсталирам зялата фифа.смятам че щом сте го правили толкова време ще намерите време и да го направите така че да може да се истрие защото има хора със оригинални фифи дето искат да играят онлаин или само за пиратские версии мислите.
2. Фифата се преиснталира за 5-10 минути - какъв ти е проблема?!?
Стига глупости докато излезе пача ги целувате и незнам още какво уважавате ги обичате ги като излеье забравяте всичко започвате да псувате и да спамите(Какво толко ебал съм им майката вече има пач) Замислете се че и те са хора и следващ може и да няма да се трудят за да ви направят щасливи не мислите ли че и те заслужават поне малко благодарност за всичко което правят за нас показвайте повече респект за да се чустват хората благодарение на които това стигна до нас добре...Покажете им че това което са направили си е заслужавало(което е факт) че сме благодарни и ни харесва... За пача искам да кажа че съм много доволен от всичко няма какво повече да се иска аз съм от Враца и съм доволен как е направен отборът на града ми впредвид моментното му състояние....Кусури винаги могат да се намерят но се замислете че няма как да е идеален и факта че го има е страхотен аз оценявам пача като цяло и му давам 6+...
Аз благодаря на BFL Team!!!A вие?
Аз благодаря на BFL Team!!!A вие?
Абе на някой случвало ли му се е (не е от патча питал съм авер, който го няма и става при него) като даде да се запази дадено повторение 10 секундно да го изхвърля и дали е от версията на фифата?
-
На мене редовно и мноо са дразня ,щото обикновенно водя с много и кат фкарам един красив гол сейфам и аидееее отиде ,ама нищо после пак ги бияSm1rfa написа:Абе на някой случвало ли му се е (не е от патча питал съм авер, който го няма и става при него) като даде да се запази дадено повторение 10 секундно да го изхвърля и дали е от версията на фифата?
-
- BFL Team™
Българскаdeivid написа:pacha e strahoten samo deto sled smqna na igrach mi izchezvat igrachite ama sled gol se opravq. inache mn vi blagodarq BFU
Футболна
Лига
на футболния съюз мое да благодариш за назначаването на П. МАрков
ЛЕВСКИ СОФИЯ
-
ЗА ВСИЧКИ, НА КОИТО ИМ ИЗЧЕЗВАТ ИГРАЧИТЕ!!!
Теглите втория официален пач на ЕА. Инсталирате го на чиста Фифа. Теглите си съответния пач от gamecopyworld.com, мисля че има #2 в името си и замествате fifa08.exe с крака или маунтвате дадения имидж (в зависимост от версията на крака, която сте изтеглили). След това инсталирате бфл и се радвате на неизчезващи футболисти! Може да си архивирате папката на играта в My Documents и да я върнете обратно, когато приключите с процедурата, за да използвате сейфовете си.
Успех!
Теглите втория официален пач на ЕА. Инсталирате го на чиста Фифа. Теглите си съответния пач от gamecopyworld.com, мисля че има #2 в името си и замествате fifa08.exe с крака или маунтвате дадения имидж (в зависимост от версията на крака, която сте изтеглили). След това инсталирате бфл и се радвате на неизчезващи футболисти! Може да си архивирате папката на играта в My Documents и да я върнете обратно, когато приключите с процедурата, за да използвате сейфовете си.
Успех!
-
Ае нали щеше да има песни на гитките на сички отбори .И ас почвам да играя с черно море (на който състава няма нищо общо с истенския ама ади мина ми вече) и не чувам агитка и започвам да са нервя и после ми идва мач с Локо СФ и чувам агитката вика "И преди И сега ,Варна мрази София" и на мене ми стана смешно щот нащта агитка мн рядко вика това(само на мачове със софииските отбори).И да ви помоля на втората версия освен състава моля сложете поне агитката да вика "Само Тича ,оле" или "Аидее Моряци" .10х Предварително
-
да жидях 4е има извинете за гре6ката
Предварително се извинявам за тъпия въпрос, но доколкото разбрах, трябва да си преинсталирам фифа, за да си сложа крак-а. Как мога да я преинсталирам?
-
Ънинсталваш и после я инсталираш на ново ;]top4o написа:Предварително се извинявам за тъпия въпрос, но доколкото разбрах, трябва да си преинсталирам фифа, за да си сложа крак-а. Как мога да я преинсталирам?
АЙДЕ НЕ СЕ ПРАЙ НА МН ИНТЕРЕСЕН, ЩОТ ГЪРГОРОВ ГО ИМА ПРИ ЦДНА, А ИМАШЕ ЛИ ГО ТАМ ПРЕЗ АВГУСТ 2007-МА ?sv3nc3 написа:Левски тоя сезон да са играли на Герена и през август 2007-ма да са почвали с Бразилци ?PaCo написа:Искам само да попитам ст. Георги Аспарухов- Герена по принцип ли го няма или само при мен се губи нешто и нали уж бразилците щяха да са в Левски пък при мен ги няма. Ще съм благодарен ако ми отговорите.
Обаче като натискам бутона за ънинсталване, нищо не става.Ето тук:stynata написа:Ънинсталваш и после я инсталираш на ново ;]top4o написа:Предварително се извинявам за тъпия въпрос, но доколкото разбрах, трябва да си преинсталирам фифа, за да си сложа крак-а. Как мога да я преинсталирам?
Не ще да се включва.
Едит: Да не би да трябва да я remove-на от Control Panel?
-
Много се извинявам за въпроса,ама защо постоянно във всеки мач вратаря ми излиза без да съм натиснал съответното копче за повикване на вратаря.Благодаря предварително
Като сложа пача и вляза в фифата .... след околко една мин автоматично ми излиза от фифата !!