FACEMAKER

Всичко за BFL Pro Evolution Soccer 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
spiker

FACEMAKER

Мнение от spiker »

Разбрах, че BFL PES имат нужда от facemaker макар че не предпочитам тази част, искам да помоля от BFL да разгледат моята кандидатура, тъй като на ЛС не ми бе даден отговор. След малко ще покажа материяли, направени от мен ;) , щото си преинсталвам PES, едно от лицата ми е на 7ма страница във темата за предложения относно пача. Сега ще покажа още няколко, да инстална играта, че ми трябват някои файлове
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Re: FACEMAKER

Мнение от IvanMladenov »

пич, не ни трябват лица с in-game editor. Дори аз мога да правя такива. Само с oedit стават хубави...
Изображение
spiker

Мнение от spiker »

IvanMladenov написа:пич, не ни трябват лица с in-game editor. Дори аз мога да правя такива. Само с oedit стават хубави...
споко, знам, кажи на кой да направя, днеска си направих първото лице със програмите и на мен ми хареса, ама се бъгна играта и трябваше да я преинстал, сега си играх с менюто и малко го попромених, също направих вратарски ръкавици, сега ще взема някое лице :sweating:
НиКи

Мнение от НиКи »

spiker написа:
IvanMladenov написа:пич, не ни трябват лица с in-game editor. Дори аз мога да правя такива. Само с oedit стават хубави...
споко, знам, кажи на кой да направя, днеска си направих първото лице със програмите и на мен ми хареса, ама се бъгна играта и трябваше да я преинстал, сега си играх с менюто и малко го попромених, също направих вратарски ръкавици, сега ще взема някое лице :sweating:
Изображение
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
Ganchev21

Мнение от Ganchev21 »

излезе ли китсървър за лицата,или още трябва да се 4ака
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
spiker

Мнение от spiker »

като лице е готово, сега го импортвам, обаче се чудя на кой на мястото, сега ще отворя номерата и ще видя

П.П. след малко ще дам сайтовете за редактиране на лица и снимки на футболисти, ако някой иска да редактира ;)

Пичове, тая вечер няма да стане, не мога да го нацеля както трябва като позиция, трябва да ставам и ще го довърша утре като се върна от даскало, става ли
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=33463 - Снимки на почти всички футболисти ;)
http://pesfaces.co.uk/forum/viewthread. ... rowstart=0 - Номерата им в играта(etc. Dimitar Berbatov - faces_1517)
Лицата се отварят с Game Grapfic Studio и са във файл cs_0.img; Успех на всички !!!
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

релинквай си лица със PES-ARG едитора ;) има към 80 празни файла ;)
Изображение
Ganchev21

Мнение от Ganchev21 »

IvanMladenov написа:релинквай си лица със PES-ARG едитора ;) има към 80 празни файла ;)
коя версия на PES-ARG едитора да изтегля ;)
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

НиКи написа:
spiker написа:
Изображение
Изображение Изображение
spiker

Мнение от spiker »

AntrAcsA написа: Изображение Изображение
И аз го правя същото...
Обаче не ми харесва - виж точно над окото, така става и при мен, ако тъпия Oedit имаше ZOOM та да уголемя окото ще го направя, ама така на ръка, не става нищо, пък и около окото са най - много точки
spiker

Мнение от spiker »

:lock: на темата
щом не ви трябва facemaker :lock:
Публикувай отговор

Обратно към “BFL Pro Evolution Soccer 2008”