ВНИМАНИЕ !!! Анкета ЗА или ПРОТИВ " Сезонът на феновете "

Всичко за BFL Pro Evolution Soccer 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™

Сезонът на феновете ?

1) За
19
30%
2) Против
44
70%

Общо гласове: 63

AntrAcsA
BFL Team™

ВНИМАНИЕ !!! Анкета ЗА или ПРОТИВ " Сезонът на феновете "

Мнение от AntrAcsA »

Гледам реакциите на ФУФАджийчетата , след излизането на пача и възмущението , обидите , които се изляха върху БФЛ от факта ,че има Сезонът на феновете, и че има изобщо такива отбори в пача... така наречени те ИЗМИСЛЕНИ отбори .
За да няма изказвания като " То Барселона си купиха някакво НЛО Метио Метиов от Мало кунаре играл в PFL Riders " или " Какви са тия сексъш герои ? " за да няма подобни изказвания и тук пускам анкета ЗА или ПРОТИВ "Сезонът на феновете " в BFL Pro Evolution Soccer 2008 ! Гласувайте не , че ви няма и ви е яд а гласувайте така ,че да се забвлявате повече след излизането на пача , а дали със или без " Сезонът на феновете " , вие решавате. ;)
spiker

Re: ВНИМАНИЕ !!! Анкета ЗА или ПРОТИВ " Сезонът на феновете "

Мнение от spiker »

обърках моя глас, дадох против вместо ЗА
аз съм ЗА, да си има
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Против съм. Мисля че ще е по-добре защото така както каза някой от фифаджийте ,така шансовете за игра с тоя патч намаляват. (мисля че нещо такова каза). Или го направете като Адд-он и който иска слага който не иска не слага :). Най добре ще е така !
НиКи

Мнение от НиКи »

MrDeqn написа:шансовете за игра с тоя патч намаляват.
Защо да намаляват?? И всички гласували ЗА или ПРОТИВ най добре ще е да се обосновяват, за да се разбере какво не им харесва ;)
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

От една страна е хубаво, но се губи реализма
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Еми както казва Гошо - Губи се реализма.

" И нова сензация - Деян Василев отде във Арсенал за 20 млн Евро. Невероятен трансфер на Уест...."

Не че не искам да играя с мене си , но ако играя с Левски ... искам да играя с/у реални отбори
L3vSkAr

Мнение от L3vSkAr »

Gosh0 написа:От една страна е хубаво, но се губи реализма

Реализма е на стадиона ;)
NaFteX

Мнение от NaFteX »

Аз съм твърдо против !! Наистина тъпо е това поне според мен. И най вече се спира участието в патча на моя любим отбор НАФТЕКС и още някой от Б група
Изображение
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Nicky написа:
AntrAcsA написа: ФУФАджийчетата
Къв си ти да ни наричаш така бе? Цар или просто мангал?

Иначе гласувах против.
Цар е Фуфаджио, а ти си второто
Bati_Niki

Мнение от Bati_Niki »

това е най-голямата тъпотия .... да се заемат местата на реални отбори с някви тъпи измислици ... бе правете кото искате... :rofl: аз ще ги махна веднага ако са там в последствие
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Nicky написа:
AntrAcsA написа: ФУФАджийчетата
Къв си ти да ни наричаш така бе? Цар или просто мангал?

Иначе гласувах против.

Тъпите ФУФАджийчета, чикиджии нямат думата. ТУК
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Ае какви измислини играчи ? Вие нормални ли сте ?? Това са си реални хорра.. реални фенове на играта... Явно байгановщината надделява... зависта че ТИ не си в отборите е причина за резултата както и че гласуват някакви недорасляци,ФУФАджии на които не им е тук мястото ...
NaFteX

Мнение от NaFteX »

AntrAcsA написа:Ае какви измислини играчи ? Вие нормални ли сте ?? Това са си реални хорра.. реални фенове на играта... Явно байгановщината надделява... зависта че ТИ не си в отборите е причина за резултата както и че гласуват някакви недорасляци,ФУФАджии на които не им е тук мястото ...
Аз съм в отбора но просто мисля че е тъпо така гледаш накви непознати имена и никове и е тъпо така
Изображение
Ganchev21

Мнение от Ganchev21 »

AntrAcsA написа:Ае какви измислини играчи ? Вие нормални ли сте ?? Това са си реални хорра.. реални фенове на играта... Явно байгановщината надделява... зависта че ТИ не си в отборите е причина за резултата както и че гласуват някакви недорасляци,ФУФАджии на които не им е тук мястото ...
Але не ми си сърди но и аз съм фен на тази игра но мен ме няма както и мн. други хора фен. на играта.На тези изм. отбори например може да се сложе лид. на 2-те Б групи ЛОК. МЕЗДРА а другия мисля 4е беше Сливен.Това е моето мнения и аз гласувах против тези отб.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

И аз гласувах против сезонът на феновете на тяхно място може да се сложат Локомотив Мездра и ОФК Сливен така според мен ще е по добре ;) :) :clap:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
napster

Мнение от napster »

Да се беше пуснала анкетата по-рано , а толкова труд хвърлиха някой хора и сега да останат разочаровани . Не може ли да се сложат в Other C поне ?
Изображение
Bati_Niki

Мнение от Bati_Niki »

не да се сложи Дунав Русе, който сравнително добар отбор за Б група, а не някви измислени :giggle: САМО ДУНАВ!!!! САМО ДУНАВ!!!!
САМО ДУНАВ!!!!
САМО ДУНАВ!!!!
САМО ДУНАВ!!!!
САМО ДУНАВ!!!!
САМО ДУНАВ!!!!
:party: :D :giggle:
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Просто ги направете като адд-он и който иска да ги сложи ( ще се замести с нещо ) и така :)
zlobcho

Ре: ВНИМАНИЕ !!! Анкета ЗА или ПРОТИВ &амп;яуот; Сезонът на

Мнение от zlobcho »

Аз съм твърдо ЗА. Не защото очаствам, а защото идеята е добра. И ще ми е интересно да играя с такъв отбор... Жалко, че има толкова завистливи хора. Които се изказаха, че са големи фенове на ПЕС, пък чак сега разбраха за отбора на феновете... Дано поне го пуснете като АДД ОН.
Заключено

Обратно към “BFL Pro Evolution Soccer 2008”