Не си прав и не съм съгласен с теб!Frantic написа:Приятел явно не си играл достатъчно или си случил на отбори без бъгове! Пача е страхотен като идея, но реализацията не се е получила. Аз лично ще почакам още малко за да излезе някакъв фикс или нещо от сорта... няма смисъл да почвам сезони щото се сблъсквам с много проблеми като: еднакви екипи, изчезващи футболисти и липса на фенове (на стадиона на Калиакра, е вярно че е Б група, ама аз като ходя да гледам мачове има поне 500-600 души публика ако не и повече).Много е кофти да играеш сезона и да ти се пусне някъв отбор със абсолютно същия екип и да загубиш мача заради това. Казваш си "майната му" и продължаваш да играеш, но след още няколко мача ти изчезват и футболистите, и отново губиш не по собствена вина.Стадиона е страхотен, много добре направен (евала на тоя който го е правил), обаче няма фенове и това проваля всичкия екстаз и наслада от играта и стадиона. Всички видяхме как ще изглежда пача и какво представлява (както вече казах - много добре е замислен като идея). Аз се надявам, че от БФЛ ще ни зарадват с нов пач без тези бъгове и дребни неточности в съставите. Ако БФЛ са съгласни нека всеки който може да помогне със снимков материал и актуална информация да им пише в нова тема (да се направи такава ако може) и всеки да докладва там за дадения проблем и как точно може да се оправи. Пример: ако даден футболист е халф а не нападател - да се докладва за грешката и да се напише истинската позиция. Иначе се вижда, че се работи по пача и то сериозно, но сякаш ви липсва малко ентусиазъм (вероятно има причина за това), но все пак постарайте се заради тези фенове, които наистина ви уважават и най вече да продължат да вярват във БФЛ и тяхната безупречна работа през годините! Ако не ви се занимава повече с пача ви разбирам напълно.Все пак напрежението не е малко. Вие имате тежката дума!vili4kata написа:С две думи: Страхотен пач! Това е моето мнение.
Тея бъгове са си от играта, а не от пача. А иначе дата базата ще бъде перфектна, ако има рисърчъри, които да отговарят за всеки отбор.