Мнението ви за патча

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
vili4kata
Обратна връзка:

Re: Мнението ви за патча

Мнение от vili4kata »

Frantic написа:
vili4kata написа:С две думи: Страхотен пач! Това е моето мнение.
Приятел явно не си играл достатъчно или си случил на отбори без бъгове! Пача е страхотен като идея, но реализацията не се е получила. Аз лично ще почакам още малко за да излезе някакъв фикс или нещо от сорта... няма смисъл да почвам сезони щото се сблъсквам с много проблеми като: еднакви екипи, изчезващи футболисти и липса на фенове (на стадиона на Калиакра, е вярно че е Б група, ама аз като ходя да гледам мачове има поне 500-600 души публика ако не и повече).Много е кофти да играеш сезона и да ти се пусне някъв отбор със абсолютно същия екип и да загубиш мача заради това. Казваш си "майната му" и продължаваш да играеш, но след още няколко мача ти изчезват и футболистите, и отново губиш не по собствена вина.Стадиона е страхотен, много добре направен (евала на тоя който го е правил), обаче няма фенове и това проваля всичкия екстаз и наслада от играта и стадиона. Всички видяхме как ще изглежда пача и какво представлява (както вече казах - много добре е замислен като идея). Аз се надявам, че от БФЛ ще ни зарадват с нов пач без тези бъгове и дребни неточности в съставите. Ако БФЛ са съгласни нека всеки който може да помогне със снимков материал и актуална информация да им пише в нова тема (да се направи такава ако може) и всеки да докладва там за дадения проблем и как точно може да се оправи. Пример: ако даден футболист е халф а не нападател - да се докладва за грешката и да се напише истинската позиция. Иначе се вижда, че се работи по пача и то сериозно, но сякаш ви липсва малко ентусиазъм (вероятно има причина за това), но все пак постарайте се заради тези фенове, които наистина ви уважават и най вече да продължат да вярват във БФЛ и тяхната безупречна работа през годините! Ако не ви се занимава повече с пача ви разбирам напълно.Все пак напрежението не е малко. Вие имате тежката дума!
Не си прав и не съм съгласен с теб! :shake: :shake: :shake:
Тея бъгове са си от играта, а не от пача. А иначе дата базата ще бъде перфектна, ако има рисърчъри, които да отговарят за всеки отбор.
NaFteX

Мнение от NaFteX »

Gogo_t написа:Ето защо аз повече няма да участвам във проектите, тоест напускам БФЛ...
защото някви тук ми с прават на мн важни...
1- 3 пъти ти се каза,че левски сега не играе на Герена
2- Песните на ЛЕвски са колкото и песните на ЦСКА, и си се чуват мн добре, вс ден ги слушам
3- съставите са абосолютно вярни, взети се а от списание пуснато от ПФЛ предоставено от CSKA_HOOLIGAN (сори ако ти бъркам ника)
4- В смисъл ?
5- Тва е напавено така за да си вкарват яки голове бе токова ли не моеш да го рпазбереш... и там няма хора от БФЛ
6- Изчезващите играчи са бъг на ЕА, даже ЕА пуснаха патч дет оправя тоя бъг ;)
7- случват се грешки, не е болка за умиралка, нали ?!
8- на левски позициите са объркани наистина... Дарко тряя да е САМ
9- ти кво очакваш ? То в Бг не знаеха кво да парта- дали да се играе мач с/у финалиста от купата или да печелиш нааправо... тва е неоправимо за сега
Така първо спрете да се мусите за глупости от екипа.Всякакви хора има.Някои постове просто отбелязват кое го няма и не е направено добре има и такива дето ти се карат но твърде навътре го приематте.А иначе за това за списание ПФЛ нз за другите състави но тея на Черноморец и Нафтекс са страшно объркани и най вече на Нафтекс.Затова беше и направено това "Помогни на БФЛ" направих всичко възможно и събрах инфо за Нафтекс със всичките играчи и т.н.С една дума от А до Я . И второ по хубаво влезте в ФМ 08 и от там вижте играчите и постовете им от колкото от такива списания.Много по точни са съставите и позициите
Изображение
cska_hooligan

Мнение от cska_hooligan »

NaFteX написа:
Gogo_t написа:Ето защо аз повече няма да участвам във проектите, тоест напускам БФЛ...
защото някви тук ми с прават на мн важни...
1- 3 пъти ти се каза,че левски сега не играе на Герена
2- Песните на ЛЕвски са колкото и песните на ЦСКА, и си се чуват мн добре, вс ден ги слушам
3- съставите са абосолютно вярни, взети се а от списание пуснато от ПФЛ предоставено от CSKA_HOOLIGAN (сори ако ти бъркам ника)
4- В смисъл ?
5- Тва е напавено така за да си вкарват яки голове бе токова ли не моеш да го рпазбереш... и там няма хора от БФЛ
6- Изчезващите играчи са бъг на ЕА, даже ЕА пуснаха патч дет оправя тоя бъг ;)
7- случват се грешки, не е болка за умиралка, нали ?!
8- на левски позициите са объркани наистина... Дарко тряя да е САМ
9- ти кво очакваш ? То в Бг не знаеха кво да парта- дали да се играе мач с/у финалиста от купата или да печелиш нааправо... тва е неоправимо за сега
Така първо спрете да се мусите за глупости от екипа.Всякакви хора има.Някои постове просто отбелязват кое го няма и не е направено добре има и такива дето ти се карат но твърде навътре го приематте.А иначе за това за списание ПФЛ нз за другите състави но тея на Черноморец и Нафтекс са страшно объркани и най вече на Нафтекс.Затова беше и направено това "Помогни на БФЛ" направих всичко възможно и събрах инфо за Нафтекс със всичките играчи и т.н.С една дума от А до Я . И второ по хубаво влезте в ФМ 08 и от там вижте играчите и постовете им от колкото от такива списания.Много по точни са съставите и позициите
Мислиш ли , че не са погледнали и във ФМ !!! Защо съставите на другите отбори не са объркани , примерно на Шумен или Дунав !!! Наистина има леки грешки тук-там !!! В списанието инфото е актуално до 03.08.2007 г. !!! Отбора на Нафтекс наистина съм съгласен , че може да е пообъркан , ама нали за това има СМ влизаш и си добавяш , променяш , махаш играчи !!! Според мен в по-големите отбори няма фрапантни грешки в съставите !!! Наистина в по-малките има , но съгласете се откъде Kyynadd да знае Г.Георгиев от Свиленград дали и СМ или САМ !!! А списанието е пуснато съвместно с ПФЛ , а те мисля че знаят кой къде играе !!!
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Докато ги вкарвах гледах и от ФМ и от ПФЛ и говорих с фенклубовете на отборите от Б група. Вярно Нафтекс може да са объркани, ама другите не са така. Говорих с феновете на Ботев Ераца, Доростол, Дунав, Етър и тн и вижте че са доволно. И това е много работа и не трябва да се умаловажава.
drumfen

Мнение от drumfen »

Не знам,ама аз играх мач Левски-Левски за така наречената Bulgarian Supercup...Това през 2011 година представям си през 2022 година колко Левски-та ще има :giggle:
NaFteX

Мнение от NaFteX »

kyynadd написа:Докато ги вкарвах гледах и от ФМ и от ПФЛ и говорих с фенклубовете на отборите от Б група. Вярно Нафтекс може да са объркани, ама другите не са така. Говорих с феновете на Ботев Ераца, Доростол, Дунав, Етър и тн и вижте че са доволно. И това е много работа и не трябва да се умаловажава.
Не умаловажавам работата ни в никакъв случай.Но просто следващия път пиши ми на traford91 да ти кажа състава или поне влез в темата в раздела "Помогни на БФЛ"
Изображение
paolo

Мнение от paolo »

Еeeeeeeee голяма олелия за постовете на футболистите,възможно е да са се объркали.Ами който иска може да смени позицията на даден играч(от СМ на САМ например),че даже и да е запамети,има такава опция във фифата.Не мисля,че ще е нещо трудно,и все да се мрънка непрекъснато.
NaFteX

Мнение от NaFteX »

paolo написа:Еeeeeeeee голяма олелия за постовете на футболистите,възможно е да са се объркали.Ами който иска може да смени позицията на даден играч(от СМ на САМ например),че даже и да е запамети,има такава опция във фифата.Не мисля,че ще е нещо трудно,и все да се мрънка непрекъснато.
Не става въпрос за постове а за липсващи основни играчи
Изображение
paolo

Мнение от paolo »

NaFteX написа:
paolo написа:Еeeeeeeee голяма олелия за постовете на футболистите,възможно е да са се объркали.Ами който иска може да смени позицията на даден играч(от СМ на САМ например),че даже и да е запамети,има такава опция във фифата.Не мисля,че ще е нещо трудно,и все да се мрънка непрекъснато.
Не става въпрос за постове а за липсващи основни играчи
За постовете вероятно ще се съгласиш с мен,а за играчите незнам,да не би да липсват някои играчи на Нафтекс!?
Frantic

Мнение от Frantic »

vili4kata написа:
Frantic написа:
Приятел явно не си играл достатъчно или си случил на отбори без бъгове! Пача е страхотен като идея, но реализацията не се е получила. Аз лично ще почакам още малко за да излезе някакъв фикс или нещо от сорта... няма смисъл да почвам сезони щото се сблъсквам с много проблеми като: еднакви екипи, изчезващи футболисти и липса на фенове (на стадиона на Калиакра, е вярно че е Б група, ама аз като ходя да гледам мачове има поне 500-600 души публика ако не и повече).Много е кофти да играеш сезона и да ти се пусне някъв отбор със абсолютно същия екип и да загубиш мача заради това. Казваш си "майната му" и продължаваш да играеш, но след още няколко мача ти изчезват и футболистите, и отново губиш не по собствена вина.Стадиона е страхотен, много добре направен (евала на тоя който го е правил), обаче няма фенове и това проваля всичкия екстаз и наслада от играта и стадиона. Всички видяхме как ще изглежда пача и какво представлява (както вече казах - много добре е замислен като идея). Аз се надявам, че от БФЛ ще ни зарадват с нов пач без тези бъгове и дребни неточности в съставите. Ако БФЛ са съгласни нека всеки който може да помогне със снимков материал и актуална информация да им пише в нова тема (да се направи такава ако може) и всеки да докладва там за дадения проблем и как точно може да се оправи. Пример: ако даден футболист е халф а не нападател - да се докладва за грешката и да се напише истинската позиция. Иначе се вижда, че се работи по пача и то сериозно, но сякаш ви липсва малко ентусиазъм (вероятно има причина за това), но все пак постарайте се заради тези фенове, които наистина ви уважават и най вече да продължат да вярват във БФЛ и тяхната безупречна работа през годините! Ако не ви се занимава повече с пача ви разбирам напълно.Все пак напрежението не е малко. Вие имате тежката дума!
Тея бъгове са си от играта, а не от пача. А иначе дата базата ще бъде перфектна, ако има рисърчъри, които да отговарят за всеки отбор.
преди да си инсталирам пача нямах такива проблеми...
Frantic

Мнение от Frantic »

Като цяло съм доволен от пача и това, че някой се казва Пръцю Димитров (не се спирам на никого конкретно), вместо Петър Димитров не ми е чак такъв проблем. Проблема ми е както вече казах с тея бъгове с екипите и изчезващите футболисти, просто ми е невъзможно да игаря сезон, щото всичко се проваля и не ми казвайте, че било от ФИФА-та, щото тая игра не я правят от вчера и се занимават едни от най-добрите програмисти и тестери.
LS1914

Мнение от LS1914 »

А бе, лапетий на по 12-13-14-15 години стига сте ми гъзарели и да го говорите къф бил българина, дето още пари неможете да изкарвате сами, пък давате опр. за целокупния ни народ! :@
Патча, че е боза, боза е, тя и фифата си е боза... :rofl:
Ама поне самата игра ФИФА не е "усрана" като патча Ви ;)
А тфа че сте направили по-добър патч от мамалигите, ЕВАЛА , гордейте се ;)

Просто фактите са на лице... отново супер много бъгове и отново искате никой да не се оплаква ама неможе... ;)

Очакваше се едно, вие дадохте съвсем друго ;) :@

Така че нямайте наглостта да успорвате фактите на недоволните от патчО ви, щот е супер усран ;)

А тфа с фенските отбори е пълна глупост! :@ Само щот некой в 8-ма Я група има повече фенове от някой др отбор, треало да ги има, да бе да...

Който отбор си е извоювал да играе в А, него ще слагате разбира се, а не некви ДЕТО ИМАЛИ СУПЕР МНОГО ФЕНОВЕ АХХАХА че големите хулигани на отборите дето изброй kyynadd, ще седнат ли на да ви играят ФИФА бе ПУБЕРТЕТИ ГЪЗАРИ :rofl: :@ :D

Айде, чекам поредната порция гъзария на кламерчо 93 :D и там др гъзари 91, 92 :clap: :rofl:

И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!

И нека чорби като мустака или др от екипа не ми трият мнението :)

Бъдете българи и бъдете единни! :@
НиКи

Мнение от НиКи »

LS1914 написа:А бе, лапетий на по 12-13-14-15 години стига сте ми гъзарели и да го говорите къф бил българина, дето още пари неможете да изкарвате сами, пък давате опр. за целокупния ни народ! :@

Просто фактите са на лице... отново супер много бъгове и отново искате никой да не се оплаква ама неможе... ;)

Така че нямайте наглостта да успорвате фактите на недоволните от патчО ви, щот е супер усран ;)

А тфа с фенските отбори е пълна глупост! :@ Само щот некой в 8-ма Я група има повече фенове от някой др отбор, треало да ги има, да бе да...

Който отбор си е извоювал да играе в А, него ще слагате разбира се, а не некви ДЕТО ИМАЛИ СУПЕР МНОГО ФЕНОВЕ АХХАХА че големите хулигани на отборите дето изброй kyynadd, ще седнат ли на да ви играят ФИФА бе ПУБЕРТЕТИ ГЪЗАРИ :rofl: :@ :D

Айде, чекам поредната порция гъзария на кламерчо 93 :D и там др гъзари 91, 92 :clap: :rofl:

Знаеш ли какво? Почваш да ме дразниш, а и отново нарушаваш правилата!!
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
BaLkI

Мнение от BaLkI »

LS1914 написа:А бе, лапетий на по 12-13-14-15 години стига сте ми гъзарели и да го говорите къф бил българина, дето още пари неможете да изкарвате сами, пък давате опр. за целокупния ни народ! :@

Ебати,жалко че има такива Левскари...Абе "бате"(и аз съм 92-ей сеа отивам да бозая...),като си толкова недоволен от патча,какво толкова търсиш тука!?За тия бъгове вдигнахте бой до небесата-да,знаем че играчите изчезват,че понякога екипите са еднакви,че еди-кой си от "Олд Догс Юнайтед" например,редовно го купуват в Реал и Ливърпул.Тия бъгове ги имаше и миналата година,част от тях ги е имало и преди...И нима никой не играеше фифа и тогава!?Аз нямам нищо общо с БФЛ Тийм,освен че ползвам патчовете им, и не искам да се правя на техен адвокат(или както предполагам ще се изсипат после мнения в които някой ще ме нарече "долен подмазвач" или нещо от сорта),но момчетата се трудиха няколко месеца.Предполагам проучвали са дълго състави на отбори от Б и В група,просто защото знаят че в България няма само Левски,ЦСКА,Локо(Пд) и Ботев и са искали да ви зарадват като ви дадат възможността да играете с любимците си от местния клуб...Опитаха се да ви предложат най-хубавите стадиони в България(е,жалко за Герена,но вярвам,че и той ще бъде направен),за да направят удоволствието ви от играта по-голямо.Направиха така,че плоската публика все пак да скандира любимите ви възгласи и да развява знамената на вашия клуб.Самите футболисти са с познатите ни лица.Направиха невъзможното,като все пак направиха графиката на фифата по-поносима,терена и играчите по истински...
Да,нормално е да има пропуски в съставите,още по-нормално е да не са успели да се преборят с бъгове заложени в самата игра...Не е нормално това,което правят някои от вас,като не показват никакво уважение,никаква благодарност за това,че БФЛ се трудиха толкова време само заради нас феновете,при това безплатно.Тва е моето мнение.Благодаря!
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

че ти си голям ПЕДЕРА* ВЕ :@ :@ :@
bobsan_levskar

Мнение от bobsan_levskar »

ако трябва да оценявам по шестобалната система 5-.Ще се аргументирам:
1.Най-вече отбора не Левски за поредна година е "ощетен".По темите пишеше, че бразилците ще ги има,а ги няма.За Гаргоров от свинете беше казано ,че късно е привлечен и че няма да го има,но е в пача.Добре,това се пренебрегва,но все пак дразни.
2.Най-дразнещото е ,че Левски играе на националния стадион и оправданието от типа "Колко мача е играл Левски през есента на Герена?" е мноооооооооооо тъпо :@ :@
3.ПЕсните на Левски:не ме интересува колко са, но поне да се чуват.Мноо е тъпо да играя домакински мач срещу Черно море и да се чува от 200 4овека "И преди и сега Варна мрази София" :@ :@ или тея на Пирин да пеят нещо от рода на кур за симитли ли беше вече не помним,а "И само левски обичаме те " едвам да се чува :@ :@ .Меко казано е нереално!!!

Ина4е като цяло пача наистина е най-добрият досега особено заради стадионите.Като цяло доста добра работа.
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

Значи пача е невероятен но:
1.Ботев Пловдив имат само една песен от агитката защо?Ако може сложете поне още една песен Благодаря
2.Лилчо Арсов е слаб? :| направете го дебел :D Благодаря
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

vili4kata написа:
Frantic написа:
Значи не си играл достатъчно.
bor_don

Мнение от bor_don »

bobsan_levskar написа:ако трябва да оценявам по шестобалната система 5-.Ще се аргументирам:
1.Най-вече отбора не Левски за поредна година е "ощетен".По темите пишеше, че бразилците ще ги има,а ги няма.За Гаргоров от свинете беше казано ,че късно е привлечен и че няма да го има,но е в пача.Добре,това се пренебрегва,но все пак дразни.
2.Най-дразнещото е ,че Левски играе на националния стадион и оправданието от типа "Колко мача е играл Левски през есента на Герена?" е мноооооооооооо тъпо :@ :@
3.ПЕсните на Левски:не ме интересува колко са, но поне да се чуват.Мноо е тъпо да играя домакински мач срещу Черно море и да се чува от 200 4овека "И преди и сега Варна мрази София" :@ :@ или тея на Пирин да пеят нещо от рода на кур за симитли ли беше вече не помним,а "И само левски обичаме те " едвам да се чува :@ :@ .Меко казано е нереално!!!

Ина4е като цяло пача наистина е най-добрият досега особено заради стадионите.Като цяло доста добра работа.
Добре го каза
за предишното ми мнение се извинявам ама аз ви казвам кви са само проблемите за мен, в никакъв случаи не ви обиждам или нещо такова, все пак не може всичко да е перфектно, най-важното е, че има пач и то доста добър.
За мен най-гадно е, че няма Герена и не ми пука, че Левски сега играе на националния, тоя стадион още съществува, нали?
marto135

Мнение от marto135 »

Пача страхотен но може ли да питам защо нямам коментар на мачовете от Б група!
ОфК СлИвЕн FoReVeR In My HeArT!

http://soccerline.new-forum.net/forum.htm
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”