за кое се объркаGogo_t написа:обърках се

за кое се объркаGogo_t написа:обърках се
Ми щех да хода по голяма нужда, пък отидох по малкаniki_19121 написа:за кое се объркаGogo_t написа:обърках се
определено има много общо с бфлchentri написа:оф 11 бъг открих ко става ма4 между порто и олимпиакос и се играе с топка на ница
тряя да си си дръпнал microsoft framework 3.0kozloduy написа:изтеглих си тоя креатон мастер ама като го инсталирам и го пусна ми дава грешка.има ли значение каде точно се инсталира ?
Лесно.. не си слагай пача и няма да ги има... както казах и в другия раздел Байгановщината наделява в тоя глупав спор зависта че ТИ не си там те изяжда и не ти дава мира и покой... това че има фенски отбори е същото че има отбри от трета глуха във фифата... от някакви 5-то дивизиони отбири за които 90 % от фенчетата на играта не са и чували.kozloduy написа:така .сега как да изтрия фен отборите ?
казах ти какkozloduy написа:Боже вие луди ли сте да завиждам.аз да не съм на 13 години.искам всичко да си е ок както си е в света на футбола и да няма такива.ако найстина имаше такава лига ок.но няма.аиде сега моля кажете как да ги махна,но да има бфлто.в групата си ме кефи
Да, но от втория сезон.Riosor написа:Добре а като тръгнеш да играеш менаджер БГ отбори играят ли в европейските търнири?
Понеже почнах да играя с ЦСКа и не играя в УЕФА? Затова питам.
klamer4o написа:определено има много общо с бфлchentri написа:оф 11 бъг открих ко става ма4 между порто и олимпиакос и се играе с топка на ница![]()
Скрий се, моля те...
chentri написа:klamer4o написа:определено има много общо с бфлchentri написа:оф 11 бъг открих ко става ма4 между порто и олимпиакос и се играе с топка на ница![]()
Скрий се, моля те...
не те рабрах![]()
![]()
Не...Marteto написа:Браво БФЛ има ли шанс на версия 2.0 да се слойи бг коментар?кайете плс