Като цяло съм много доволен от пача, определено са вложени много усилия и желание да се получи нещо наистина стойностно и различно от всичко правено досега.
Имам няколко въпроса относно проблеми, за които искам да разбера дали причината е в самия пач или в моя собствен компютър и начина, по който съм инсталирал програмата.
1.Бъг ли е факта, че всичките ми артикули от фен шоп-а (бонус отбори,3-ти екипи, стадиони и т.н.) струват 0 точки и прецаква ли се играта ако си ги "купя" всичките?
2.На какво се дължат странните прически на много от играчите (Тодоров от Литекс е с коса, вързана на опашка, Бето - също, Камбуров от Локо е с гола глава и т.н.)? Има ли начин това да се оправи?
3.Защо при смяна показват само играча, които излиза, и после сякаш операторът изпуска камерата?
4.Защо прозореца, в който излиза името на играча, вкарал гол, завършва с крива и несъразмерна линия отдолу?
5.Защо на мястото на много от лицата на играчите в менюто се вижда само черен силует?
Поздрави за добрия пач, въпроси относно някои проблеми ...
-
- BFL Team™
Re: Поздрави за добрия пач, въпроси относно някои проблеми ...
явно си фен на Арсенал но както и да е има тема за пача там може да питаш всичко свързано с него няма нужда за всеки въпрос и мнение да се пуска нова тема.
-
- Обратна връзка:
1.Така беше и на предишните пачове ако не се лъжа нещо като патча за парите вкаран вътре...
2.Малко време,много футболисти и грешки от бързане...
3,4,5 вече създателите на патча могат да ти отговорят
играта ме изхвърля на 27 септември 2011. Играя с ЦСКА. Някакви идеи за причината?????
че ти нали беше от бфл тиим бе владо а иначе пача е суперrap17ka7a написа:1.Така беше и на предишните пачове ако не се лъжа нещо като патча за парите вкаран вътре...
-
- Обратна връзка:
Вече не е, както сам виждаш.niki_19121 написа:че ти нали беше от бфл тиим бе владо а иначе пача е суперrap17ka7a написа:1.Така беше и на предишните пачове ако не се лъжа нещо като патча за парите вкаран вътре...
-
3. Ами Операторът като види че влиза некой идиот на някой добър и хвърля камерата.
-
- Обратна връзка:
ХаххАХаХАхАха добър отговорMrDeqn написа:3. Ами Операторът като види че влиза некой идиот на някой добър и хвърля камерата.
А как мога да си оправя графиката щото на мен ми се скапа като си сложих пача