Помощ !!!

Всичко свързано с FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
danitooo_

Помощ !!!

Мнение от danitooo_ »

Записах си пача...не ми хареса и го изтрих...сега идва проблема че фифа вече не ми тръгва заради гадниа ви пач...как да го оправя? :envy: :envy: :envy: :envy: :envy: :envy: :envy: :envy: :envy: :envy:
Galen

Re: Помощ !!!

Мнение от Galen »

Пача не е гаден! ;) На тебе като не ти харесва недей да го слагаш.(ти сигурно и от компютри не зарбираш щом не виждаш каква трудна работа са направили момчетата пък и още повече че не можеш си оправиш проблема).Преинсталирай фифата и всичко ще се оправи
danitooo_

Мнение от danitooo_ »

Не "Зарбирам" наистина...как да я преинсталирам...
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

danitooo_ написа:Не "Зарбирам" наистина...как да я преинсталирам...
хиляди извиниения, че това дяволско изчадие ти е развалило прекрасната игра... Ако можех пари щях да ти дам. Иначе отиваш в контрол панел>add/remove programs> избираш фифа и даваш uninstal. След тва се връщаш в папкат ана играта и триеш ако има нещо останало. След тва маунтваш наново с daemon tools и инсталираш (И триеш папката fifa 08 от My documents междувременно)...
Изображение
Изображение
Di Canio

Мнение от Di Canio »

danitooo_ написа:Записах си пача...не ми хареса и го изтрих...сега идва проблема че фифа вече не ми тръгва заради гадниа ви пач...как да го оправя? :envy: :envy: :envy: :envy: :envy: :envy: :envy: :envy: :envy: :envy:
Такъв е живота :rofl:

А другите УЛТРАСИ нека слагат БФЛ ТИЙМ редом до любимите си отбори :D :|
danitooo_

Мнение от danitooo_ »

Мн лошо...отдавна съм изтрил тва дет тря го маунтна...а за парите,наистина някой трябва да си плати...Само защото Фабрегас е на аватара ти няма да псувам...
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2008”