сериозен бъг
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
сериозен бъг
запо4нах кариера с нафтекс и когато ги класирах на 2 място в А група на края на сезона ме изхварля,пробвах ниаколко пати нестава.Има ли вазможност да предоставя сейфа си и да се провери проблема
Ина4е па4а за 2 сезона които вратнах адски ми хареса и благодаря на целия екип
-
- Обратна връзка:
Re: сериозен бъг
Ако те изхвърля на мач можеш да симулираш мача.
де да беше така,имам 3 сеифа и циал ден враштам и не става изхвърля ме накрая на сезона след като избера да продалжа с отбора.може ли да е проблема свързан с класирането ми за уефа
-
- Обратна връзка:
Не... това беше бъг, който хората от БФЛ Тийм казаха че са отстранили ама явно не са... дано скоро време се появи някакъв фиксsiameca написа:де да беше така,имам 3 сеифа и циал ден враштам и не става изхвърля ме накрая на сезона след като избера да продалжа с отбора.може ли да е проблема свързан с класирането ми за уефа
Най-истина ли има такъв бъг?rap17ka7a написа:Не... това беше бъг, който хората от БФЛ Тийм казаха че са отстранили ама явно не са... дано скоро време се появи някакъв фиксsiameca написа:де да беше така,имам 3 сеифа и циал ден враштам и не става изхвърля ме накрая на сезона след като избера да продалжа с отбора.може ли да е проблема свързан с класирането ми за уефа
-
този бъг ми го прае6е преди без па4а сега не и дано да не праи на никой
Според мене ти си най-големия БЪГ тукаsiameca написа: запо4нах кариера с нафтекс и когато ги класирах на 2 място в А група на края на сезона ме изхварля,пробвах ниаколко пати нестава.Има ли вазможност да предоставя сейфа си и да се провери проблема
хахахах що да сам най големиа бъгггггггг
сега по4нах отна4ало с 4ерноморец дано да ниамам саштия проблем
-
- BFL Team™
шото си идиот ! !! ще пуска цяла тема за някав бъг...siameca написа:хахахах що да сам най големиа бъгггггггг
и мен ме изхвърли точно преди първия мач за шампионската лига. Точно почвах офанзива за спечелване на лигата за трети път когато преди мача ме изхвърли. И не става нито със симулиране нито с игране на срещата. Да не би да има ограничение в броя сезони който може да изиграеш????????????
Ха не съм съгласен.AntrAcsA написа:шото си идиот ! !! ще пуска цяла тема за някав бъг...siameca написа:хахахах що да сам най големиа бъгггггггг
Извинявай, но въпроса е доста сериозен. Ако ще си играеш само един сезон и после тютю кел файда, че си играл. Примерно аз преди да почна с ЦСКА играеш четвърти сезон с Астън Вила. И ще ме е супер яд, ако ми се случи и на мен тази случка