Ина4е па4а за 2 сезона които вратнах адски ми хареса

Не... това беше бъг, който хората от БФЛ Тийм казаха че са отстранили ама явно не са... дано скоро време се появи някакъв фиксsiameca написа:де да беше така,имам 3 сеифа и циал ден враштам и не става изхвърля ме накрая на сезона след като избера да продалжа с отбора.може ли да е проблема свързан с класирането ми за уефа
Най-истина ли има такъв бъг?rap17ka7a написа:Не... това беше бъг, който хората от БФЛ Тийм казаха че са отстранили ама явно не са... дано скоро време се появи някакъв фиксsiameca написа:де да беше така,имам 3 сеифа и циал ден враштам и не става изхвърля ме накрая на сезона след като избера да продалжа с отбора.може ли да е проблема свързан с класирането ми за уефа
Според мене ти си най-големия БЪГ тукаsiameca написа:запо4нах кариера с нафтекс и когато ги класирах на 2 място в А група на края на сезона ме изхварля,пробвах ниаколко пати нестава.Има ли вазможност да предоставя сейфа си и да се провери проблема
Ина4е па4а за 2 сезона които вратнах адски ми харесаи благодаря на целия екип
шото си идиот ! !! ще пуска цяла тема за някав бъг...siameca написа:хахахах що да сам най големиа бъгггггггг![]()
сега по4нах отна4ало с 4ерноморец дано да ниамам саштия проблем
Ха не съм съгласен.AntrAcsA написа:шото си идиот ! !! ще пуска цяла тема за някав бъг...siameca написа:хахахах що да сам най големиа бъгггггггг![]()
сега по4нах отна4ало с 4ерноморец дано да ниамам саштия проблем