Моля всички недоволни от пача да прочетат!!!

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
EvIL_EYE

Моля всички недоволни от пача да прочетат!!!

Мнение от EvIL_EYE »

Всички които са недоволни от пача по една или друга причина, моля непсувайте създателите му. Те не са професионалисти. Всеки член на този екип е отделил от личното си време да направи нещо за масово ползване без лична облага. Разбираемо е, че има недоволни предвид взетите факти, че има доста грешки в съставите на отборите, че годините на някой от играчите са променени с има нема 10 години :) (пример дедо боре), че липсва стадиона на Шампиона, че има деца на по 14 години с 95 точки който деистват върху ММ. Но въпреки всички недостатаци, мисля че БФЛ са се постарали доста, и наистина има много хубави неща в пача. Менютата отново са оригинални и доста добре направени.

Моля всеки който не му харесва нещо по пача да сподели какво е то, но не и да псува БФЛ, защото те не са ЖИВОТНИ, че да се държите към тях като към кучета.

Поздрави,
един фен на играта който остана леко разочаровам от пача заради появата на "СЕЗОНА НА ФЕНОВЕТЕ" в ММ.
Sm1rfa

Re: Моля всички недоволни от пача да прочетат!!!

Мнение от Sm1rfa »

пача с страхотен спор няма, че е вложено много старание, но това пренебрежително отношение към 1-я български отбор и шампион.. 1-я отбор донесал международна купа в България (Купата на Букурещ) дано не е направено умишлено.. иначе всичко е точно, а това със сезона на феновете.. не знам хем е добре хем зле.. нямам мнение
Между другото имам въпрос:Значи почвам си аз ММ с Черно Море и след 1-я мач Ботев си купиха за 20 млн евро някав' играч от Ф.К. Найк.Че въпроса ми е как за 1 мач събраха 20 млн евро?Това бъг ли е?
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

ДА пача е невероятен и се пуснах с пирин макар че сам от ботев и мноо ме изкефи на приятеслки мач как викат ЯЖ МИ КУРО СИМЕТЛИ СИМЕТЛИ ЯЖ МИ КУРО СИМЕТЛИ ЗАВИНАГИ ЗАВИНАГИ :D
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

niki_19121 написа:ДА пача е невероятен и се пуснах с пирин макар че сам от ботев и мноо ме изкефи на приятеслки мач как викат ЯЖ МИ КУРО СИМЕТЛИ СИМЕТЛИ ЯЖ МИ КУРО СИМЕТЛИ ЗАВИНАГИ ЗАВИНАГИ :D

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕе не така.. винаги е имало и ще има не доволни . Така че и те имат право на глас ;) зависи обаче как го появяват тоя свой глас.
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

AntrAcsA написа:
niki_19121 написа:ДА пача е невероятен и се пуснах с пирин макар че сам от ботев и мноо ме изкефи на приятеслки мач как викат ЯЖ МИ КУРО СИМЕТЛИ СИМЕТЛИ ЯЖ МИ КУРО СИМЕТЛИ ЗАВИНАГИ ЗАВИНАГИ :D

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕе не така.. винаги е имало и ще има не доволни . Така че и те имат право на глас ;) зависи обаче как го появяват тоя свой глас.
да така е ;) какво става с форума пак каче ли днес излиза нещо Общо на линия са 115 потребители :giggle:
EvIL_EYE

Мнение от EvIL_EYE »

На 22 Яну 2008 18:04 е имало общо 144 посетители наведнъж
при такъв поток от хора е нормално да има недоволни, но това не ги оправдава, че използват арогантни думи и споменават сички женски роднини на някой от екипа нали?
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Аз не съм съгласен, че те не са професионалисти. Щом могат да направят пача, значи са професионалисти, защото за това трябва да се умее много добре не едно нещо... ;) Това, че пачът не може да се хареса на всички е съвсем друг въпрос. На мен ми харесва, независимо от това, че има малко бъгове. Аз оценявам труда на хората, които все пак са се потрудили много и са го направили безплатно заради нас. Това е много работа и наистина трябва да се умее добре, за да стане добър пача.
tuti

Ре: Моля всички недоволни от пача да прочетат!!!

Мнение от tuti »

А да Ви питам мойе ли да не сте доволни ?? xората 1 година се мучат за нас пук и сега да не сме доволни.ами стегнете се ;)
bor_don

Мнение от bor_don »

аз няма да псувам създателите, ама само мога да кажа, че ако си го бях направил сам по-добре щеше да стане и в момента се дразня, щото според мен на тях им е през .... ние кво мислим
Riosor

Мнение от Riosor »

Браво момчета добра работа сте свършили. Е има какво да се изкосурява ама да не ставаме нагли викам аз. Много съм доволен от пача. Е за почти един сезон с ЦСКА забелязъх няколко бъгчета но не е серизони. Общо взето всичко е идеалка :clap:

Едит: Единственото което не ми харесва е тази измислена лига на феновете.
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

bor_don написа:аз няма да псувам създателите, ама само мога да кажа, че ако си го бях направил сам по-добре щеше да стане и в момента се дразня, щото според мен на тях им е през .... ние кво мислим
:rofl: :rofl: :rofl:
Давай сам. Чакаме.
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

Бфл моля ви да сложите поне още една две песни на Ботев аз ги имам на скаипа които иска да му ги пратя да каже и да го сложе благодаря :)
Galen

Мнение от Galen »

bor_don написа:аз няма да псувам създателите, ама само мога да кажа, че ако си го бях направил сам по-добре щеше да стане и в момента се дразня, щото според мен на тях им е през .... ние кво мислим
Само май месец да нямам по хубав пач от БФЛ ..
Dexter Lord

Мнение от Dexter Lord »

niki_19121 написа:Бфл моля ви да сложите поне още една две песни на Ботев аз ги имам на скаипа които иска да му ги пратя да каже и да го сложе благодаря :)
Могат да се сложат поне още 4-5 песни.(Един отбор е на света.Ботев ще прегърне.Ние сме кретени.И напред Ботев. турция е вашата родина)Мога да ви ги пратя,само кажете!Иначе как така на мачове на Цска,Армията е пълна?(Да не говорим за лайнута къде сте им сложили толкова много публика)След като в действителност имат публика само в 3-4 срещи.Всички други домакински срещи им са 1000 души публика.В такива срещи даже нямат агитка.А сте направили пълен стадиона.Защо не направихте и нашия стадион фраш до дупка.Защото като изключим последнити мачове в които правихме бойкот и не влизахме на стадиона редовно си имахме поне по 5000 на Христо Ботев.Така,че стадионът ни със сигурност трябва да е пълен.
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”