ВНИМАНИЕ !!! Анкета ЗА или ПРОТИВ " Сезонът на феновете "
-
Re: ВНИМАНИЕ !!! Анкета ЗА или ПРОТИВ " Сезонът на феновете "
ЗА! Ако хората искат да се сложат други отбори, нека тези от сезонът на феновете да са като add-on мисля че така ще е най-честно и всички ще са доволни
Армейци Добрич Фен Клуб
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
100% ЗА!!! И НЕ САМО, защото участвам!
Ще се обоснова:
Ако няма "фенски" отбори, кои точно отбори ще бъдат сложени! Да, да знам - "няк'ви там"! Ама кои точно? Ще възникнат въпроси, спорове... Naftex веднага ще излезе напред с искането неговият отбор да е включен. И ще има основание - този отбор си има име в българския футбол; Нафтекс си е Нафтекс! Аз обаче ще искам Сливен да е - все пак сме лидери в източна "Б" група; пък и тази година бихме Нафтекс! Предполагам за западна "Б" група също ще има подобни проблеми.
Освен това е тъпо, да не кажа неуважение, да се изказва каквото и да е несъгласие от страна на ФЪФА-джиите (както се казва: Не съм казал, но пак повтарям - никой не им е плащал за творението им!).
И никак не е нереално с "фенски" отбори, както казват. По-реално ли е Манчестър Юнайтед да вземе Миро Манолов от Черно Море, например? Обаче нищо чудно да се случи с БФЛ патча! Или пък най-реалното са пълните стадиони, каквито са в играта. А в действителност са...
Абе тъпотии...
И не на последно място - все пак вече е положен някакъв труд за отборите на Изтока и Запада и ако идеята не се осъществи, значи има хвърлен труд на вятъра.
Това е моето мнение!
ПП: В този момент съм сигурен, че ако преотстъпя мястото си на някой, който е гласувал "Не", веднага ще промени мнението си!
Ще се обоснова:
Ако няма "фенски" отбори, кои точно отбори ще бъдат сложени! Да, да знам - "няк'ви там"! Ама кои точно? Ще възникнат въпроси, спорове... Naftex веднага ще излезе напред с искането неговият отбор да е включен. И ще има основание - този отбор си има име в българския футбол; Нафтекс си е Нафтекс! Аз обаче ще искам Сливен да е - все пак сме лидери в източна "Б" група; пък и тази година бихме Нафтекс! Предполагам за западна "Б" група също ще има подобни проблеми.
Освен това е тъпо, да не кажа неуважение, да се изказва каквото и да е несъгласие от страна на ФЪФА-джиите (както се казва: Не съм казал, но пак повтарям - никой не им е плащал за творението им!).
И никак не е нереално с "фенски" отбори, както казват. По-реално ли е Манчестър Юнайтед да вземе Миро Манолов от Черно Море, например? Обаче нищо чудно да се случи с БФЛ патча! Или пък най-реалното са пълните стадиони, каквито са в играта. А в действителност са...
Абе тъпотии...
И не на последно място - все пак вече е положен някакъв труд за отборите на Изтока и Запада и ако идеята не се осъществи, значи има хвърлен труд на вятъра.
Това е моето мнение!
ПП: В този момент съм сигурен, че ако преотстъпя мястото си на някой, който е гласувал "Не", веднага ще промени мнението си!
Последно промяна от gzagorov на 26 Яну 2008 00:01, променено общо 1 път.
-
Най добре ще е тези два фенски отбора да се сложат в друга дивизия а към тая да се добавят Нафтекс и още някой отбор от Б група
-
Против - за да не стане така, че в МЛ да има 15 годишни с по 90 скил. Няма никакъв реализъм.
Абе я бягаите бе естествено ПРОТИВ !!!! тея където са за "ЗА" да си гледат работата аз не мога да ги разбера малоумни ли си кои би се радвал да играе с неговото име , или пък ще му е интересно !! Т'ва за мене са СПРЯЛИ ХОРА за фифа по става да има такива отбори то там има 100 първенства !! а на ПЕС има само 8 макар и по добра от фифа !! мене само ме е яд че няма да има стадиони на БФЛ ПЕС !!
gzagorov написа:100% ЗА!!! И НЕ САМО, защото участвам!
Ще се обоснова:
Абе тъпотии...
Това е моето мнение!
Ти за мене си СПРЯЛ човек какво разбираш ти от игра (според мене ) виж огледаи се виб РУския патч и срави БФЛ
а с тва че никои не плаща на БФЛ да разработва страшни патчове се посрахте е хубаво де никои не ви плаща ама нали !! някои хор аси плащат за да имат фенове !! аз незнам много станахте известни личности с тва БФЛ - "еи аз съм правил бфл БЕ !! е-й какво от тва цяла българия в момента играе ваште патчове - малко ли е !?
ОСЪЗНАЙТЕ СЕ МАЛКО !!!
И не слушате такива прости хора където са за "ЗА" тва според мене е малоумна игра РЕАЛ М. няма да ми земе БЕРБАТОВ а ще ми земе някакав си ПРОСТ ФЕН НА БФЛ да бе да нека да стане тва !!!
Успокой се, пич! Просто изказвам едно, според мен, обективно мнение. Поне що се отнася до недоволствата на т.нар. "фенове"!
И не знам откъде си помислихте, че сме 15-годишни и скиловете ни ще са по 90! Това че ФЪФА-та я играят по-скоро деца от началното училище и логично "феновете" ще са на по толкова години в играта, не значи че и тук ще е така. Пък щом ти е по-реално Роман Абрамович да даде 100 млн. за Закирия Рамадан от Беласица - хубаво, може би е по-добре "Сезонът на феновете" да излезе като добавка към играта, ако е възможно да се направи!
И моля те, обясни ми какво значи "спрял човек"! Или го употребяваш за да се направиш на интересен! Аз може да не разбирам от игра, но съм сигурен, че ти разбираш от игра. Затова явно не си "спрял човек". Аха! Ясно!
И не знам откъде си помислихте, че сме 15-годишни и скиловете ни ще са по 90! Това че ФЪФА-та я играят по-скоро деца от началното училище и логично "феновете" ще са на по толкова години в играта, не значи че и тук ще е така. Пък щом ти е по-реално Роман Абрамович да даде 100 млн. за Закирия Рамадан от Беласица - хубаво, може би е по-добре "Сезонът на феновете" да излезе като добавка към играта, ако е възможно да се направи!
И моля те, обясни ми какво значи "спрял човек"! Или го употребяваш за да се направиш на интересен! Аз може да не разбирам от игра, но съм сигурен, че ти разбираш от игра. Затова явно не си "спрял човек". Аха! Ясно!
-
Ако е като Адд-он да , но ако си е към патча против
Наистина може да има адд.Без това не може да се играе онлайнMrDeqn написа:Ако е като Адд-он да , но ако си е към патча против
-
Да, и който иска да си го слага, който не иска - право у тех....
Армейци Добрич Фен Клуб
gzagorov СПРЯЛ човек значи че си еднотипен и безинтересен !!
И ако исках да се правя на интересен до сега да съм те закопал защото ПЕС ми е любимата игра и не искам да я пребват със сезон на феновете ясно !!!
И ако исках да се правя на интересен до сега да съм те закопал защото ПЕС ми е любимата игра и не искам да я пребват със сезон на феновете ясно !!!
-
- BFL Team™
Ае ти от каде се пръкна че взе да се разпореждаш тука и да държиш такъв тон ?Juven4o написа:gzagorov СПРЯЛ човек значи че си еднотипен и безинтересен !!
Мен ми е интересно, като си такъв голям фен имаш ли оригинална игра? Играеш ли онлайн? Или си типичен фифаджия - дай всичко без пари, ма пак неблагодарен...Juven4o написа:gzagorov СПРЯЛ човек значи че си еднотипен и безинтересен !!
(Не, че оригинална игра е мерило (необходимо, но не и достатъчно условие), но значи, че финансираш развитието... ). Един истински фен на Футболния симулатор (респективно ПЕС) си личи по 3 основни неща:
1) Начин на игра (насладата от възможности, които ти предоставя ПЕС, а не бягане и лъгане с ТОП отборите)
2) Манталитет (сам се досети)
3) Подхода (истинския фен не играе ПЕС, защото е песаджия, а защото е най-добрия футболен симулатор правен някога... винаги като излезе нова фифа, ще пробва дали аджаба този път не са направили нещо като хората тия ЕА)
Аз колкото клавиатури и респективно джойстици съм счупил на ПЕС...
Здравей отново! Мисля, че и аз трябва да кажа нещо, тъй като съобщението ти е до мен! Но е добре, че разясни понятието "СПРЯЛ човек", тъй като, не знам защо, си мисля, че повечето хора тук не са го разбрали. Или поне не в този смисъл!Juven4o написа:gzagorov СПРЯЛ човек значи че си еднотипен и безинтересен !!
Обаче след като си толкова голям фен на ПЕС, ще ти кажа нещо! Аз имам инсталирана шестицата. И знаеш ли какво - не съм сложил БФЛ патча (макар че преди "цъках само с Левски"). Чакам да излезе новият патч, и тогава ще сложа ПЕС2008 с българското първенство (сега нямам място на харда, но ще освободя).
Та сега играя с България, където вратар е Ибонков, а головете ги вкарва Бенбатов! И да ти кажа - кеф ми е! Супер си е! Защото ПЕС-а е такава игра - играеш я защото е хубава, а не защото присъства този и онзи отбор, или пък някой футболист! За разлика от ФЪФА-та, където е точно обратното! Та затова съм на мнение, че тук "Сезонът на феновете"(за което всъщност става въпрос в тази тема) няма чак пък толкова да развали играта.
ПП: И преди го казах, но -> вярно, може би трябва да се направи като добавка към патча!
ПП2: Надявам се да съм те "позаинтересувал" поне малко с това съобщение!
-
Невиждам проблем да има и БГ Феновете и отборите от Б групата (освен ако не е проблем за БФЛ). Едно от най-хубавите неща на ПЕСа, че можеш да едитваш почти всичко, както и срещу кои отбори да играеш в Мастър лигата. Така, че на който не му е кеф може да ги махне (стига да има алтернатива - отбори от Б група);)
enio тука си много ПРАВ ама gzagorov ще си остане прост и тва е срам ме е че има такива българи като "ТОЯ ОБРАЗ"
Добре! Последно пиша! Щом съм толкова "безинтересен" и недостоен българин... Но, моля те, отдели ми само още малко време... Виж това, че съм много "прост":Juven4o написа:enio тука си много ПРАВ ама gzagorov ще си остане прост и тва е срам ме е че има такива българи като "ТОЯ ОБРАЗ"
... и сега ми говори за "Сезонът на феновете", ПЕС, и как при никой случай не е добре да се слага в играта!
Казах го преди, но ще се повторя:
Благодаря, че потвърждаваш думите ми!gzagorov написа:ПП: В този момент съм сигурен, че ако преотстъпя мястото си на някой, който е гласувал "Не", веднага ще промени мнението си!
И занапред може да помислиш, преди да даваш определения относно непознати! Просто съвет!
Иначе ми е интересно каква простотия ще кажеш по мой адрес следващия път! Само че знай, че повече няма да ти отговарям, защото няма смисъл да се занимавам повече с теб. Те хората са го казали:
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Последно промяна от gzagorov на 27 Яну 2008 11:51, променено общо 1 път.
-
- BFL Team™
Против. Не си падам по измислиците + ще промени съотношенията в играта и няма да има нищо общо с реалността. Сульо Пульов с повече потенциал от Меси или Агуеро? - Не, мерси.
Juven4o беше разбит брутално по-горе Това е истината в един спор браво ! Истината винаги излиза на яве Но не съдете по един за всички, защото това че един не го е вързало да влезе в отбора ... и после е против тва си е вече класика от живота ... Но др са просто против защото не е правилно да се не се слагат истински отбори щом мястото е ограничено... а някви измислени на тяхно място ... Малко е тъпо и егоистично можеби дори, и определено не е професионално ... но пък си е типично по-бг ...
Но пък вие си го правите, труда е ваш и си прайте кот искате ...
Но нямали скоро да излиза че ми са разцаква вече ?
Но пък вие си го правите, труда е ваш и си прайте кот искате ...
Но нямали скоро да излиза че ми са разцаква вече ?