Поздравления за спечелването на Купата на Африка,НиКи!
При мен нещата също са интересни...И ако твоите "слонове" играят добре,то моите български "лъвове" играят в типичния си стил-слабо и неохотно.И все пак до този момент се справят добре в Квалификациите за ЕП 2012,поне що се отнася до класирането.Както знаете успях да бия Армения и да измъкна хикс от Дания на "Паркен".Ето какво стана в другите два мача:
Албания - България 3:4
Очевидно е,че това беше един меко казано интересен мач.Албанците затвърдиха впечатлението,че са твърде неудобен за нас противник(преди мен сме имали 4 мача,от които 3 загуби и един хикс

).Все пак успях,макар и много трудно да ги прекърша и да прекъсна негативната серия...
Началото обаче беше кошмарно.Още в първите 10-20 минути домакините упражниха сериозен домакински натиск и набързо ме поведоха с 2:0.След това Валери Божинов успя да върне гол,но веднага след това чрез Бериша албанците отново вкараха и като че ли изпепелиха надеждите ми за победа...Така полувремето завърши при резултат 3:1 за домакините.
На почивката се скарах на отбора и пуснах още един нападател в лицето на Генков.Това явно имаше резултат.Още в началото на втората част моите овладяха центъра и заредиха атака след атака.Най-сетне Бербатов успя да отбележи и в 58-мата минута да ми върне надеждите.Пълното превъзходство на моите продължаваше.В 69-тата минута Генков получи една топка на трийсетина метра от вратата,стреля и...отбеляза феноменален гол-3:3.Оттук нататък и психологическото предимство беше на моя страна,като натиска дори се засили,въпреки че домакините заиграха 4-2-4.В 76-тата минута Бербатов отново загатна за класата си и вкара страхотен гол,оформяйки страхотния обрат-4:3 за България.Оттук нататък албанците просто не бяха в състояние да направят каквото и да е.Така мача завърши с прекрасен резултат и ме остави на второто място в групата.
България - Англия 3:5
Честно казано,дори и не съм се надявал да спечеля,още повече,че Марто Петров се беше контузил,а основните ми централни защитници Топузаков и Тунчев бяха наказани заради натрупани жълти картони.Същото важи и за Чавдар Янков,както и за Благой Георгиев.
Въпреки всичко мача започна с леко предимство за нашите,което обаче бързо беше овладяно и чрез Бари домакините откриха някъде към 20-тата минута.Въпреки всичко моите не се предадоха и чрез Лъчо Балтанов изравниха.Последваха два гола на Дефоу и Оуен,а по-късно Бербо намали.Тъкмо когато си мислех,че мога да измъкна поне хикс,англичаните ме наказаха с нови два гола на Джерард и Лампард.До края Божинов успя да вкара един почетен гол в 90-тата минута и да маркира крайния резултат-3:5.
Сега съм на 3-то място,но разликата между мен и Черна гора,които са на второто място са само с 1 точка преднина...
========================================================================================
Сега малко и за Левски...До този момент съм изиграл първите си три мача в групите на ШЛ.Както знаете,в първия кръг паднах на "Анфийлд" с 1:2 от Ливърпул.Ето какво стана по-нататък:
Левски - Грьонинген 3:1
Ами, не съм и очаквал друг развой.В крайна сметка мачовете с холандците са в графата "задължителни".Резултата бе открит от Омар Андраде(9-та минута),а малко по-късно гостите изравниха.До края на първата част Томи Хойланд удвои(44-та минута).В самият край на мача отново Хойланд бе точен и така успях да взема и този мач.
Левски - Атлетико(М) 1:0
Общо взето равностоен мач с много положения,които можеше да бъде спечелен както от Левски,така и от Атлетико.Резултата бе открит от Хойланд още в 5-тата минута,а до края мача беше двуостър.Все пак не получих гол и успях да спечеля много важни три точки.
Сега съм на второто място с 3 точки преднина пред Атлетико и с три зад Ливърпул.Да се надяваме,че ще можем да вземем барем третото място,а защо не и някое от първите две...