Отбор от класа
-
Re: Отбор от класа
И аз мога да си надуя скиловете на СМ
Армейци Добрич Фен Клуб
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
-
- BFL Team™
-
- Обратна връзка:
Да даде господ един ден да станат такива... да играят за Барселона Ливърпул и въобще едни от най-големите грандове... имаме нужда от млади таланти
Пичове,през 2011 година скила на Домовчийски го направих 97,а на Ники Димитров 96 и спечелих Шампионската лига..Някак си няма голяма тръпка ... Левски-Порто 2011 година финал на ШЛ и другите от отбора ми няма скил под 80 освен Йовов,Петков,Боримиров и Бензукан де ама Живко Миланов беше 81 ама взе,че си тръгна Само ми припомнете как се прави screenshot
Последно промяна от drumfen на 26 Яну 2008 15:36, променено общо 3 пъти.
Това ми е от сезона бе мозачко , нищо не съм надувал .... просто са млади и бързо се развиват
Със копчето PrtnScnSysRq (над insert home и page up) и после дай Paste/Постави във пейнт и прекачи файлаdrumfen написа:peacemaker кажи как да направа шотче да се накефиш
Ето...
Същност не е кой знае какво...но с тоя отбор спечелих ШЛ-то и за това го постнах
Същност не е кой знае какво...но с тоя отбор спечелих ШЛ-то и за това го постнах
-
ми увеличете си нивото на трудност, за да има тръпка, щото аз например бих с Левски парцалона с 8:1 при това с резервите
При мен пък Red Bull Salzburg беше на полуфинал (ШЛ) с Барса и ги би 4:1...
-
Ето ми отбора на 4-тия сезон досега....!Признавам че съм с пача за парите
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- BFL Team™
Скоро като направим турнира, ще видим дали любимите ви отбори ще мачкат така? И там няма да има Рестарт мач и да минеш от противника и да си вкараш 20 гола
-
- Обратна връзка:
Ако аз съм с ЦСКА ще мачкат с 3 гола разлика гарантирамwcwc написа:Скоро като направим турнира, ще видим дали любимите ви отбори ще мачкат така? И там няма да има Рестарт мач и да минеш от противника и да си вкараш 20 гола
Нещо не мога да разбера?!Какъв турнир ще правите?Някой може ли да ми разясни?wcwc написа:Скоро като направим турнира, ще видим дали любимите ви отбори ще мачкат така? И там няма да има Рестарт мач и да минеш от противника и да си вкараш 20 гола
-
- Обратна връзка:
Мултиплеър какъв да е друг мислиш...Galen написа:Нещо не мога да разбера?!Какъв турнир ще правите?Някой може ли да ми разясни?wcwc написа:Скоро като направим турнира, ще видим дали любимите ви отбори ще мачкат така? И там няма да има Рестарт мач и да минеш от противника и да си вкараш 20 гола
Някой има ли си идея защо всичките ми играчи са изморени и статуса им е червен?Дали е от трениорвките(правя 3 тренировки на седмица)
-
Точно за това е. Най-добре по веднъж.Galen написа:Някой има ли си идея защо всичките ми играчи са изморени и статуса им е червен?Дали е от трениорвките(правя 3 тренировки на седмица)
Ще пробвам и ще видя резултата.МерсиXaXo написа:Точно за това е. Най-добре по веднъж.Galen написа:Някой има ли си идея защо всичките ми играчи са изморени и статуса им е червен?Дали е от трениорвките(правя 3 тренировки на седмица)