klamer4o
След малко изненада...
klamer4o написа:Засега се отменя, за да обхване повече неща... В събота или неделя ще видите
За каква изненада става става въпрос. За турнира ли или нешто свързано с пача. Дано да е нещо по пача
klamer4o
След малко изненада...
klamer4o написа:Засега се отменя, за да обхване повече неща... В събота или неделя ще видите
Никсън по спокойно бе моето момче.Тва,че някой има различно мнение и не го кефи толкова пача не означава,че трябва да го утрепиш.Много добре знаеш,че пачът не е така перфектен както пишеш тук.niki_19121 написа:като не искаш не го играи веNeatoN написа:Недовършена работа. Като има такива нередности незнам защо се пуска такъв пач. Боримиров на 27 , няма ст. Герена абе мани.
Тоз цитат пък от де го взе?Аз ще не го виждамPaCo написа:klamer4o
След малко изненада...klamer4o написа:Засега се отменя, за да обхване повече неща... В събота или неделя ще видите
За каква изненада става става въпрос. За турнира ли или нешто свързано с пача. Дано да е нещо по пача
Добре бе, даеба, кво става??? На мен нито един от бъговете които сте изборили не ми се получава... Явно ви е от видеотата (не пишете коментари кви са те)... Мойто е новичко и нищо не ми изчезва (играх 1 сезон и половина) !polimero написа:пълна е с бъгове
при един тъч ми изчезнаха всички играчи
тоест стават невидими ако успеех да изкараш пак в тъч се оправят
при дузпа вратара става невидим
тва как и дее ама като играя с видима раковски и независимо какви екипи давам и двата отбора са със сини екипи
кви са тия ташаци?
откаде знаеш бреNeatoN написа:Изненадата е че излиза пача за Фифа Мениджър 2008
Глупак, пача на БФЛ ти прави бъгове, защото имаш и други пачове .. после защо ревеш . МАМА ВИ, ЧЕТЕТЕ ИНСТРУКЦИИТЕ, ЛАМЕРИchentri написа:играех пес ама заради па4а по4нах играх 4-5 дена с па4а ама с толко бъгове ве4е играаааааааааааааааааааааааааааааааа пес 08 който е много по як от фифа дори фифата ми има поне 10 па4а за коментари треви и некви такива па4ове па не мое да се сравни с пес 08
qjhui написа:Глупак, пача на БФЛ ти прави бъгове, защото имаш и други пачове .. после защо ревеш . МАМА ВИ, ЧЕТЕТЕ ИНСТРУКЦИИТЕ, ЛАМЕРИchentri написа:играех пес ама заради па4а по4нах играх 4-5 дена с па4а ама с толко бъгове ве4е играаааааааааааааааааааааааааааааааа пес 08 който е много по як от фифа дори фифата ми има поне 10 па4а за коментари треви и некви такива па4ове па не мое да се сравни с пес 08
AntrAcsA написа:Има един мнооооооооооого голям бъг и той се казва "ФИФА " но за щастие много лесно се оправя ! Влизаш в контрил панел , add or remove programs , там унинсталваш "ФИФА" , инсталираш " PES 6 " и проблема се решава
Не си тоя който трябва да пита а някой от екипа.Аз искъм ама не е задължително пача е много добър и така евала на БФЛ че се трудеха 3 месеца да го направят!!!qjhui написа:Абе я да видим сега колко от вас ще искат още лица в патча ?