gzagorov написа:Juven4o написа:enio тука си много ПРАВ ама gzagorov ще си остане прост и тва е срам ме е че има такива българи като "ТОЯ ОБРАЗ"
Добре! Последно пиша! Щом съм толкова "безинтересен" и недостоен българин... Но, моля те, отдели ми само още малко време... Виж това, че съм много "прост":
... и сега ми говори за "Сезонът на феновете", ПЕС, и как при никой случай не е добре да се слага в играта!
Казах го преди, но ще се повторя:
gzagorov написа:ПП: В този момент съм сигурен, че ако преотстъпя мястото си на някой, който е гласувал "Не", веднага ще промени мнението си!
Благодаря, че потвърждаваш думите ми!
И занапред може да помислиш, преди да даваш определения относно непознати! Просто съвет!
Иначе ми е интересно каква простотия ще кажеш по мой адрес следващия път! Само че знай, че повече няма да ти отговарям, защото няма смисъл да се занимавам повече с теб. Те хората са го казали:
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Я пали мотора бе КАЛУН може да съм на 17-18 ама незнам имам някво развитиедокато ти си оставаш тъп не ме интересува на колко си !!! аз 1 бих се огледал (към БФЛ и Някой големи БАТКОВЦИ) и после бих коментирал някои друг аз се огледах и прециних че мога да го коментирам и не ми е зор за 1 БАНН
и се извинявам за ПРОСТАШКИЯ СКАНДАЛ ДЕТО РАЗВИХ В ТАЗИ ТЕМА и мисълта ми беше че на руснаците никои не им плаща а патча им е във всички форуми !!
И другото не е моя работа ама ми е много чудно тея спонсори BWIN, pic4e и незнам си кви е кво не плащат на създателите на форума да ги рекламират ли кво !! знам испорсих си голям БАНН и го заслужавам !!!
ИСках просто патча да е добър като на руснаците !! те нямат сезон на феновете
имат 1-2-3 лига !!!