BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
PaCo

Ре: БФЛ ФИФА 08 Жер. 1.0 РЕЛЕАСЕД!!!!!!!!

Мнение от PaCo »

klamer4o
След малко изненада...
klamer4o написа:Засега се отменя, за да обхване повече неща... В събота или неделя ще видите :P

За каква изненада става става въпрос. За турнира ли или нешто свързано с пача. Дано да е нещо по пача :wasntme:
Dexter Lord

Re: BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!

Мнение от Dexter Lord »

niki_19121 написа:
NeatoN написа:Недовършена работа. Като има такива нередности незнам защо се пуска такъв пач. Боримиров на 27 , няма ст. Герена абе мани.
като не искаш не го играи ве :@ :@ :@ :@
Никсън по спокойно бе моето момче.Тва,че някой има различно мнение и не го кефи толкова пача не означава,че трябва да го утрепиш.Много добре знаеш,че пачът не е така перфектен както пишеш тук.
Galen

Re: Ре: БФЛ ФИФА 08 Жер. 1.0 РЕЛЕАСЕД!!!!!!!!

Мнение от Galen »

PaCo написа:
klamer4o
След малко изненада...
klamer4o написа:Засега се отменя, за да обхване повече неща... В събота или неделя ще видите :P

За каква изненада става става въпрос. За турнира ли или нешто свързано с пача. Дано да е нещо по пача :wasntme:
Тоз цитат пък от де го взе?Аз ще не го виждам :shake:
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

polimero написа:пълна е с бъгове
при един тъч ми изчезнаха всички играчи
тоест стават невидими ако успеех да изкараш пак в тъч се оправят
при дузпа вратара става невидим
тва как и дее ама като играя с видима раковски и независимо какви екипи давам и двата отбора са със сини екипи
кви са тия ташаци?
Добре бе, даеба, кво става??? На мен нито един от бъговете които сте изборили не ми се получава... Явно ви е от видеотата (не пишете коментари кви са те)... Мойто е новичко и нищо не ми изчезва (играх 1 сезон и половина) !
Изображение
Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Има един мнооооооооооого голям бъг и той се казва "ФИФА " но за щастие много лесно се оправя ! Влизаш в контрил панел , add or remove programs , там унинсталваш "ФИФА" , инсталираш " PES 6 " и проблема се решава ;)
PaCo

Ре: Ре: БФЛ ФИФА 08 Жер. 1.0 РЕЛЕАСЕД!!!!!!!!

Мнение от PaCo »

[quote="Galen"][quote="PaCo"][яуоте:2п29в5ял]кламерчо
След малко изненада...[/яуоте:2п29в5ял]

[яуоте=&яуот;кламерчо&яуот;:2п29в5ял]Засега се отменя, за да обхване повече неща... В събота или неделя ще видите :P[/яуоте:2п29в5ял]

За каква изненада става става въпрос. За турнира ли или нешто свързано с пача. Дано да е нещо по пача [/яуоте:2п29в5ял]
Тоз цитат пък от де го взе?Аз ще не го виждам [/яуоте:2п29в5ял]

на 15 страница ;) гледаи по- подробно :)
NeatoN

Мнение от NeatoN »

Изненадата е че излиза пача за Фифа Мениджър 2008
bor_don

Мнение от bor_don »

може ли някой да ми каже, когато си правя футболист нали на Supporting attributes има едно Growth player и там кое от тия възможности да цъкна, извинявайте че пиша тука ама в раздела Fifa football никой не ми отговаря
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

NeatoN написа:Изненадата е че излиза пача за Фифа Мениджър 2008
откаде знаеш бре ;)
chentri

Мнение от chentri »

кав бъг намерих 13 балгария русия играаа и при фал на русия божинов стана като призрак има6е цвят като каспар ооооофффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффф омръзна ми с теа бъгове 6техте да ги опраете ама 6техте ама не явно вие през 0нааа работа за нас ама все пак благодаря за вниманието
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Като не те кефи, не го играй бе, мой.
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
chentri

Мнение от chentri »

играех пес ама заради па4а по4нах играх 4-5 дена с па4а ама с толко бъгове ве4е играаааааааааааааааааааааааааааааааа пес 08 който е много по як от фифа дори фифата ми има поне 10 па4а за коментари треви и некви такива па4ове па не мое да се сравни с пес 08
qjhui

Мнение от qjhui »

chentri написа:играех пес ама заради па4а по4нах играх 4-5 дена с па4а ама с толко бъгове ве4е играаааааааааааааааааааааааааааааааа пес 08 който е много по як от фифа дори фифата ми има поне 10 па4а за коментари треви и некви такива па4ове па не мое да се сравни с пес 08
Глупак, пача на БФЛ ти прави бъгове, защото имаш и други пачове .. после защо ревеш . МАМА ВИ, ЧЕТЕТЕ ИНСТРУКЦИИТЕ, ЛАМЕРИ :envy:
m1l3n40

Мнение от m1l3n40 »

a we vii huu ste barali berbatov dr e vaprosa 4e martin petrov ima po golqma nujda ot barane na fece-a ama kakvo stava s Lee Young-Pyo kade iz4ezva ???
m0za4k0

Мнение от m0za4k0 »

Kирилица бе човек :shake:
Армейци Добрич Фен Клуб
Изображение
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
m1l3n40

Мнение от m1l3n40 »

ок ок и се пак ми е интересно ???
chentri

Мнение от chentri »

qjhui написа:
chentri написа:играех пес ама заради па4а по4нах играх 4-5 дена с па4а ама с толко бъгове ве4е играаааааааааааааааааааааааааааааааа пес 08 който е много по як от фифа дори фифата ми има поне 10 па4а за коментари треви и некви такива па4ове па не мое да се сравни с пес 08
Глупак, пача на БФЛ ти прави бъгове, защото имаш и други пачове .. после защо ревеш . МАМА ВИ, ЧЕТЕТЕ ИНСТРУКЦИИТЕ, ЛАМЕРИ :envy:

абееееееееееееееееееееееееее ти не6то не сум луд махнах ги па4овете като инсталнах па4а бг. преди тва имах па4ове :@ :@ :@ не сум толко ттттттттттттъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъппппппппппппппппппппппппппп
chentri

Мнение от chentri »

AntrAcsA написа:Има един мнооооооооооого голям бъг и той се казва "ФИФА " но за щастие много лесно се оправя ! Влизаш в контрил панел , add or remove programs , там унинсталваш "ФИФА" , инсталираш " PES 6 " и проблема се решава ;)

да аз оба4е унинсталнах парво па4а после фифата и на крааа си пуснах пес 08 да ИГРААА и стана ппо добре и ве4е няма помен от фифа на компа ми
qjhui

Мнение от qjhui »

Абе я да видим сега колко от вас ще искат още лица в патча ?
tottenhamhotspur

Мнение от tottenhamhotspur »

qjhui написа:Абе я да видим сега колко от вас ще искат още лица в патча ?
Не си тоя който трябва да пита а някой от екипа.Аз искъм ама не е задължително пача е много добър и така евала на БФЛ че се трудеха 3 месеца да го направят!!!
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”