Супер Купата на България :)

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
EvIL_EYE

Супер Купата на България :)

Мнение от EvIL_EYE »

Левски срещу Левски интересен финал ;)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
FENCHEto

Re: Супер Купата на България :)

Мнение от FENCHEto »

мда това е бъг който го имаше е в миналия пач за 2007 :^)
qjhui

Мнение от qjhui »

FENCHEto написа:мда това е бъг който го имаше е в миналия пач за 2007 :^)
Аз па открих, че този патч е с базата на патча за 2007, само, че с леко ъпдейтнати състави при водещите отбори :devil:
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

qjhui написа:
Аз па открих, че този патч е с базата на патча за 2007, само, че с леко ъпдейтнати състави при водещите отбори :devil:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Млъкни бе. Открил си ти. Америка си открил. Затова всеки ден трябваше да правим отбори.
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

qjhui написа:
:rofl: Скрий се, моля...
Изображение
Изображение
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

klamer4o написа:
qjhui написа:
Да бе то и в миналия патч имаше В група и ДВЕТЕ Б групи :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: боже боже...
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
nakamura

Мнение от nakamura »

шшшшшшшшшшшшш гати и откивателя майна :bounce: :flagbg:
qjhui

Мнение от qjhui »

klamer4o написа:
qjhui написа:
Кво, искаш да кажеш, че не сте взели в 1 cmp файл цялата А група и не сте я преправили, така че Йовов да остане левичар и прочее . Просто на някой не му се е занимавало достатъчно
Лични Документи

Мнение от Лични Документи »

ЯЖХУЙ! Пожеланието ми идва с ника ти...
qjhui

Мнение от qjhui »

Лични Документи написа:ЯЖХУЙ! Пожеланието ми идва с ника ти...
И стига до майка ти :blush:
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

скоро може да откриеш глобус на България ;)
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

qjhui написа:
klamer4o написа:
qjhui написа: Аз па открих, че този патч е с базата на патча за 2007, само, че с леко ъпдейтнати състави при водещите отбори :devil:
Кво, искаш да кажеш, че не сте взели в 1 cmp файл цялата А група и не сте я преправили, така че Йовов да остане левичар и прочее . Просто на някой не му се е занимавало достатъчно
да, искам точно това да ти кажа... Искам и друго да ти кажа, ама айде... Ти си си го написал на ника... :wasntme:
Изображение
Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Смешник. Аз го направих нарочно левскар, ей сега да ви е гадно. Нарочно го направих и да е с по дълъг нос от реалноста. И да излиза повече ушна кал. Извинете.
qjhui

Мнение от qjhui »

kyynadd написа:Смешник. Аз го направих нарочно левскар, ей сега да ви е гадно. Нарочно го направих и да е с по дълъг нос от реалноста. И да излиза повече ушна кал. Извинете.
Леко, филма !
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

qjhui написа:
kyynadd написа:Смешник. Аз го направих нарочно левскар, ей сега да ви е гадно. Нарочно го направих и да е с по дълъг нос от реалноста. И да излиза повече ушна кал. Извинете.
Леко, филма !
Бате ти го започна филма :rofl: ние ти влезнахме в положението :rofl:
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

qjhui написа:
Леко, филма !
Алоууу, дивчо. Вземе отърви света от мъчителното си и трагично съществуване, моля! За нищо не ставаш братле. Толкоз фукане с тия лица и пак на гъз мязът.
:D :D :D
qjhui

Мнение от qjhui »

ochko написа:
qjhui написа:
Леко, филма !
Алоууу, дивчо. Вземе отърви света от мъчителното си и трагично съществуване, моля! За нищо не ставаш братле. Толкоз фукане с тия лица и пак на гъз мязът.
Ти, европейския китмейкър , колко коментара имаш в темата си в SG ? Последно бяха 2 :D Всички те знаят по европата, па и си най-добрия . Очаквам скоро да получиш 3тия си коментар, да можеш да си удариш една злобарка на коментара, който там винаги е положителен

Едит : Не исках да става така, ама сте си мърлячи някои ... Забранява ви се да използвате КОЕТО И ДА Е лице от тези които са в пача вмомента . Което значи, че скоро ще пуснете фикс ? НалЕ ?
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

qjhui написа:
ochko написа:
Ти, европейския китмейкър , колко коментара имаш в темата си в SG ? Последно бяха 2 :D Всички те знаят по европата, па и си най-добрия . Очаквам скоро да получиш 3тия си коментар, да можеш да си удариш една злобарка на коментара, който там винаги е положителен

Едит : Не исках да става така, ама сте си мърлячи някои ... Забранява ви се да използвате КОЕТО И ДА Е лице от тези които са в пача вмомента . Което значи, че скоро ще пуснете фикс ? НалЕ ?
Иначе ше ги осъдиш!? :rofl:
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

qjhui написа: Едит : Не исках да става така, ама сте си мърлячи някои ... Забранява ви се да използвате КОЕТО И ДА Е лице от тези които са в пача вмомента . Което значи, че скоро ще пуснете фикс ? НалЕ ?
не :thinking:
Изображение
Изображение
Second Chanse

Мнение от Second Chanse »

klamer4o написа:
qjhui написа: Едит : Не исках да става така, ама сте си мърлячи някои ... Забранява ви се да използвате КОЕТО И ДА Е лице от тези които са в пача вмомента . Което значи, че скоро ще пуснете фикс ? НалЕ ?
не :thinking:
нали обещахте :( :( ;( ;(
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”