Супер Купата на България :)
Супер Купата на България :)
Левски срещу Левски интересен финал
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: Супер Купата на България :)
мда това е бъг който го имаше е в миналия пач за 2007
Аз па открих, че този патч е с базата на патча за 2007, само, че с леко ъпдейтнати състави при водещите отбориFENCHEto написа:мда това е бъг който го имаше е в миналия пач за 2007
-
- BFL Team™
qjhui написа:Аз па открих, че този патч е с базата на патча за 2007, само, че с леко ъпдейтнати състави при водещите отбориFENCHEto написа:мда това е бъг който го имаше е в миналия пач за 2007
Млъкни бе. Открил си ти. Америка си открил. Затова всеки ден трябваше да правим отбори.
-
- Обратна връзка:
Скрий се, моля...qjhui написа:Аз па открих, че този патч е с базата на патча за 2007, само, че с леко ъпдейтнати състави при водещите отбориFENCHEto написа:мда това е бъг който го имаше е в миналия пач за 2007
-
- Обратна връзка:
Да бе то и в миналия патч имаше В група и ДВЕТЕ Б групи боже боже...klamer4o написа:Скрий се, моля...qjhui написа:Аз па открих, че този патч е с базата на патча за 2007, само, че с леко ъпдейтнати състави при водещите отбориFENCHEto написа:мда това е бъг който го имаше е в миналия пач за 2007
шшшшшшшшшшшшш гати и откивателя майна
Кво, искаш да кажеш, че не сте взели в 1 cmp файл цялата А група и не сте я преправили, така че Йовов да остане левичар и прочее . Просто на някой не му се е занимавало достатъчноklamer4o написа:Скрий се, моля...qjhui написа:Аз па открих, че този патч е с базата на патча за 2007, само, че с леко ъпдейтнати състави при водещите отбориFENCHEto написа:мда това е бъг който го имаше е в миналия пач за 2007
ЯЖХУЙ! Пожеланието ми идва с ника ти...
И стига до майка тиЛични Документи написа:ЯЖХУЙ! Пожеланието ми идва с ника ти...
-
- BFL Team™
-
- Обратна връзка:
да, искам точно това да ти кажа... Искам и друго да ти кажа, ама айде... Ти си си го написал на ника...qjhui написа:Кво, искаш да кажеш, че не сте взели в 1 cmp файл цялата А група и не сте я преправили, така че Йовов да остане левичар и прочее . Просто на някой не му се е занимавало достатъчноklamer4o написа:Скрий се, моля...qjhui написа: Аз па открих, че този патч е с базата на патча за 2007, само, че с леко ъпдейтнати състави при водещите отбори
-
- BFL Team™
Смешник. Аз го направих нарочно левскар, ей сега да ви е гадно. Нарочно го направих и да е с по дълъг нос от реалноста. И да излиза повече ушна кал. Извинете.
Леко, филма !kyynadd написа:Смешник. Аз го направих нарочно левскар, ей сега да ви е гадно. Нарочно го направих и да е с по дълъг нос от реалноста. И да излиза повече ушна кал. Извинете.
-
- Обратна връзка:
Бате ти го започна филма ние ти влезнахме в положениетоqjhui написа:Леко, филма !kyynadd написа:Смешник. Аз го направих нарочно левскар, ей сега да ви е гадно. Нарочно го направих и да е с по дълъг нос от реалноста. И да излиза повече ушна кал. Извинете.
-
- BFL Team™
Алоууу, дивчо. Вземе отърви света от мъчителното си и трагично съществуване, моля! За нищо не ставаш братле. Толкоз фукане с тия лица и пак на гъз мязът.qjhui написа:Леко, филма !kyynadd написа:Смешник. Аз го направих нарочно левскар, ей сега да ви е гадно. Нарочно го направих и да е с по дълъг нос от реалноста. И да излиза повече ушна кал. Извинете.
Ти, европейския китмейкър , колко коментара имаш в темата си в SG ? Последно бяха 2 Всички те знаят по европата, па и си най-добрия . Очаквам скоро да получиш 3тия си коментар, да можеш да си удариш една злобарка на коментара, който там винаги е положителенochko написа:Алоууу, дивчо. Вземе отърви света от мъчителното си и трагично съществуване, моля! За нищо не ставаш братле. Толкоз фукане с тия лица и пак на гъз мязът.qjhui написа:Леко, филма !kyynadd написа:Смешник. Аз го направих нарочно левскар, ей сега да ви е гадно. Нарочно го направих и да е с по дълъг нос от реалноста. И да излиза повече ушна кал. Извинете.
Едит : Не исках да става така, ама сте си мърлячи някои ... Забранява ви се да използвате КОЕТО И ДА Е лице от тези които са в пача вмомента . Което значи, че скоро ще пуснете фикс ? НалЕ ?
-
- Обратна връзка:
Иначе ше ги осъдиш!?qjhui написа:Ти, европейския китмейкър , колко коментара имаш в темата си в SG ? Последно бяха 2 Всички те знаят по европата, па и си най-добрия . Очаквам скоро да получиш 3тия си коментар, да можеш да си удариш една злобарка на коментара, който там винаги е положителенochko написа:
Алоууу, дивчо. Вземе отърви света от мъчителното си и трагично съществуване, моля! За нищо не ставаш братле. Толкоз фукане с тия лица и пак на гъз мязът.
Едит : Не исках да става така, ама сте си мърлячи някои ... Забранява ви се да използвате КОЕТО И ДА Е лице от тези които са в пача вмомента . Което значи, че скоро ще пуснете фикс ? НалЕ ?
-
- Обратна връзка:
неqjhui написа: Едит : Не исках да става така, ама сте си мърлячи някои ... Забранява ви се да използвате КОЕТО И ДА Е лице от тези които са в пача вмомента . Което значи, че скоро ще пуснете фикс ? НалЕ ?
нали обещахтеklamer4o написа:неqjhui написа: Едит : Не исках да става така, ама сте си мърлячи някои ... Забранява ви се да използвате КОЕТО И ДА Е лице от тези които са в пача вмомента . Което значи, че скоро ще пуснете фикс ? НалЕ ?