Ще има ли FIX да изчезнат отборите от "Сезона на феновете"?

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
klamer4o
Обратна връзка:

Re: Ще има ли FIX да изчезнат отборите от "Сезона на феновете"?

Мнение от klamer4o »

Фиксове няма да има. Засега не се знае дали ще има втора версия вобще... Иначе вземате CM, триете отборите, сейфате и ребилдвате и готово...
Изображение
Изображение
kozloduy

Мнение от kozloduy »

klamer4o може ли някак в скайп да се намериме и да ми прати6 тоя крие6ан ко бе6е там :) или пи6и тука един пост
SlayHot

Мнение от SlayHot »

хах то е лесно да се каже да си ги махнеш от CM ама повечето нз как са работи с програмата
Изображение
aideee

Мнение от aideee »

креашан мастар как се пише на англииски това или ми даиде линк да я изтегля от някаде.
m0za4k0

Мнение от m0za4k0 »

Армейци Добрич Фен Клуб
Изображение
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
cvetoslav91

Мнение от cvetoslav91 »

Как може да го праите 2-3 месеца тоа пач и накрая не само че е пълен с бъгове ами и някой от отборите не са им така съставите има доста преоценени и доста подценени играчи
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

cvetoslav91 написа:Как може да го праите 2-3 месеца тоа пач и накрая не само че е пълен с бъгове ами и някой от отборите не са им така съставите има доста преоценени и доста подценени играчи
да е, баси некадърните и шибани копелета сме!
Изображение
Изображение
dopeshow

Мнение от dopeshow »

а ве, klamer4o, не сте "шибани копелета", не е лош пача, даже мн зарибява с всичките стадиони и така нататък. поиграли сте си и има резултат. ама се пак има някои бъгове дето мн дразнят. при мене примерно ми изчезнаха играчите. и мачовете си вървят, ама няма играчи и не става за игра - само топката да виждам. за това ще трябва да го махна, нали - тъй че и в моя случай кел файда от вашата работа толкова време ... за това не се дразни на хората, ама до някаква степен са прави.
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

dopeshow написа:при мене примерно ми изчезнаха играчите. и мачовете си вървят, ама няма играчи и не става за игра
ТОВА Е БЪГ ОТ ФИФАТА, А НЕ ОТ ПАЧА!
dopeshow

Мнение от dopeshow »

еми незнам дали е от фифата или от патча, ама почна да го прави след като поиграх малко с патча. преди т'ва съм играл мн мн мн време и нямаше проблем. както и да - то взе, че се оправи като поизтрих fifa08 от my documents, направих си нов профил и после пак си копнах там стария сейф. пак се кефя :)
m1l3n40

Мнение от m1l3n40 »

не е от EA как играхме толкос време и не изчезваха играчите а ся почнаха да изчезват след пача и тфа го има и на фифа07 !!! не казваме че е лош пача напротив но има неща ... например както писах в др тема за берватов хубаво сте направили ама мартин петров има по голяма нужда от face и какво става с lee young pyo каде изчезва и тфа с сезона на феновете с толкова мн скилове над 90 :shake: и герена го няма а от пролетта левски играят там а и казвате че например бразилците не били в левски през август а емил гаргоров в цска-а ли е тогава на мен не ми пречи ама... за тфа има edit player но и от там понякога изхварля :o
Levski_forever
BFL Team™

Мнение от Levski_forever »

m1l3n40 написа:не е от EA как играхме толкос време и не изчезваха играчите а ся почнаха да изчезват след пача и тфа го има и на фифа07 !!! не казваме че е лош пача напротив но има неща ... например както писах в др тема за берватов хубаво сте направили ама мартин петров има по голяма нужда от face и какво става с lee young pyo каде изчезва и тфа с сезона на феновете с толкова мн скилове над 90 :shake: и герена го няма а от пролетта левски играят там а и казвате че например бразилците не били в левски през август а емил гаргоров в цска-а ли е тогава на мен не ми пречи ама... за тфа има edit player но и от там понякога изхварля :o
Мисля ,че никой не е дал точно обяснение до сега ....Това с изчезването е бъг на EA и ето защо се появява в патча (във всички патчове за ФИФА (при промени в базата))... Та както казах в оригиналната база данни на ФИФА бъга се препокрива от отделни файлове в системата на играта ,които файлове са кодирани и едиственият начин да се променят е чрез HEX ,което е адски трудно и както виждате никой екип не е успял до сега ..та при промени в базата данни -всяка нова лига ,отбор и прочее търси въпросните файлове и като не ги открие е нормално да има такъв бъг ,затова и едиторите (програмите ,с които променяме базата в играта) са направени да ползват да кажем файловете на Манчестър Юнайтед и така чат-пат се появява тоя бъг ....надявам се да ме разбрахте ,пробвах се да го обясня възможно по най-лесния начин ;)
Изображение
dopeshow

Мнение от dopeshow »

да да схванахме ( поне аз де) мерси за обяснението. само да попитам (незнам дали още е същатата темата ама карай) - изтеглих си creation master 08 от filefront.com, обаче като го инсталирам и не ми тръгва. дава ми няк'ва грешка. това само на мене ли се случва и има ли откъде другаде да го изтегля, 'щото неможах да го намеря :(
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

dopeshow написа:да да схванахме ( поне аз де) мерси за обяснението. само да попитам (незнам дали още е същатата темата ама карай) - изтеглих си creation master 08 от filefront.com, обаче като го инсталирам и не ми тръгва. дава ми няк'ва грешка. това само на мене ли се случва и има ли откъде другаде да го изтегля, 'щото неможах да го намеря :(
трябва ти Microsoft framework 3.0 за да подкараш СМ
Изображение
Изображение
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

klamer4o написа:
dopeshow написа:да да схванахме ( поне аз де) мерси за обяснението. само да попитам (незнам дали още е същатата темата ама карай) - изтеглих си creation master 08 от filefront.com, обаче като го инсталирам и не ми тръгва. дава ми няк'ва грешка. това само на мене ли се случва и има ли откъде другаде да го изтегля, 'щото неможах да го намеря :(
трябва ти Microsoft framework 3.0 за да подкараш СМ
каква е изненадата нали днес щеше да има изненада :|
m1l3n40

Мнение от m1l3n40 »

да с криеишън мастър става аз ги махнах отборите от сезона на феновете и доста работи могат са се пооправят рачно щот някои имат лица а на картинката в менютата няма и тфа са опрая лесно и формациите щот някои не ми харесват мн мн ;)
vancha

Мнение от vancha »

А КАТО ИЗТРИЯ ОТБОРИТЕ НА ФЕНОВЕТЕ ОТ СМ 08 НЯМА лИ ДА МИ СЕ ПРЕЕБЕ НЕЩО? :o
Buff0n3r

Мнение от Buff0n3r »

Абе пача е много добър.. И този бъг с играчите не е от фифата между другото.. Никога не ми се получавал само някой път.. но след като инсталирах БФЛ-то.. Но патча е супер... ! 8) 8)
m1l3n40

Мнение от m1l3n40 »

не е от EA ми и аз неведнаж това казвам и на фифа 07 и на фифа 08 става така след инсталирване на пача но той иначе е много добар махате си сезона на феновете с криеишън мастър и готово даже може да си пооправите това онова с него и сичко е 6 точки а за криеишън мастър трябва microsoft framework !!! :) ;)
Galen

Мнение от Galen »

m1l3n40 написа:не е от EA ми и аз неведнаж това казвам и на фифа 07 и на фифа 08 става така след инсталирване на пача но той иначе е много добар махате си сезона на феновете с криеишън мастър и готово даже може да си пооправите това онова с него и сичко е 6 точки а за криеишън мастър трябва microsoft framework !!! :) ;)
Да ама не можеш да играеш онлайн. ;)
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”