ПАТЧ-CREATOR на стадиони!
ПАТЧ-CREATOR на стадиони!
БФЛ-тийм,ако имате някъв патч с който се правят стадиони,дайте ми линк от където мога да го кача,че много ми се занимава със това,искам да пробвам!
МЕРСИ!ПРЕДВАРИТЕЛНО!
МЕРСИ!ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Re: ПАТЧ-CREATOR на стадиони!
ОУ НОУ !vancha написа:БФЛ-тийм,ако имате някъв патч с който се правят стадиони,дайте ми линк от където мога да го кача,че много ми се занимава със това,искам да пробвам!
МЕРСИ!ПРЕДВАРИТЕЛНО!
-
- Обратна връзка:
Хубаво е че имаш желание ама това не е като да си нарисуваш стадион на бял лист прекалено сложно не се занимавайvancha написа:БФЛ-тийм,ако имате някъв патч с който се правят стадиони,дайте ми линк от където мога да го кача,че много ми се занимава със това,искам да пробвам!
МЕРСИ!ПРЕДВАРИТЕЛНО!
-
Абе оу дайте пач за фифа 09 като го запишен играта да ми стане на фифа09 !
А за 2010 не искаш лиа и стадионите не се правят с пачове а c ПРОГРАМИ!!!!!!!!!!!!!
-
- Обратна връзка:
1. и да имаше, нямаше да е "патч" а едитор и 2ро - такова животно няма
-
aбе човека на казва да му казвате как са правят стадиони и работи а иска просто да му дадете линк към програмата с която се правят толкова големи скранзи сте е ко ше ви стаен нали няя да са пре**е ваща фифа
-
- Обратна връзка:
как да му дам линк към несъществуващо нещо!?!?!SlayHot написа:aбе човека на казва да му казвате как са правят стадиони и работи а иска просто да му дадете линк към програмата с която се правят толкова големи скранзи сте е ко ше ви стаен нали няя да са пре**е ваща фифа
-
ми кажете му като хората че няма или му кажете вий с какво ги прайте
ако искате може да се направи един раздел уроци и там да се правят туториали работи обяснения и т.н щот има мн желаещи които имат талан, аз съм за и мога да помогна
ако искате може да се направи един раздел уроци и там да се правят туториали работи обяснения и т.н щот има мн желаещи които имат талан, аз съм за и мога да помогна
-
- Обратна връзка:
Ето линк към rhino-то, но те съветвам ако не знаеш как се ползва, не се захващай вобще...
http://www.data.bg/f.php?fid=7267802
Едит: хора, ако толкова ви се занимава и имате желание - има гугъл. Пишете квото търрсите и давате. Да не мислите че който и да е от екипа е почнал с питане. Трябва да можеш да си намираш желаната информация сам - това важи и за самите паточве... Търсите в гугъл туториали за правене на стадиони и давайте... Ако дори това не може да направите - как ще намерите текстури за седалки, сгради или дори снимки на стадиона/екипа/знамето и т.н. ?
http://www.data.bg/f.php?fid=7267802
Едит: хора, ако толкова ви се занимава и имате желание - има гугъл. Пишете квото търрсите и давате. Да не мислите че който и да е от екипа е почнал с питане. Трябва да можеш да си намираш желаната информация сам - това важи и за самите паточве... Търсите в гугъл туториали за правене на стадиони и давайте... Ако дори това не може да направите - как ще намерите текстури за седалки, сгради или дори снимки на стадиона/екипа/знамето и т.н. ?
==========================================================SlayHot написа:ми кажете му като хората че няма или му кажете вий с какво ги прайте
точно това се опитвам да обясня на бфл-тийм,че ако се научим да правим стадиони,просто ще им ги пращаме,и те ще преценят как са и ще ги слагат във бфл-пача
пък и на вас сигурно ви пука,нито пари нема да ви искаме затова!
понякога хобито става профессия!
Това няма да стане Пък и да се научиме да правим стадиони БФЛ пач няма да ги прием защото имат едно правило "Винаги те си правят работите и от никъде не ги вземат"(това ми го беше казал някой в скайп,вече не помя кой)За което ги поздравявам.vancha написа:==========================================================SlayHot написа:ми кажете му като хората че няма или му кажете вий с какво ги прайте
точно това се опитвам да обясня на бфл-тийм,че ако се научим да правим стадиони,просто ще им ги пращаме,и те ще преценят как са и ще ги слагат във бфл-пача
ПП.Сега се порових в интернет и намерих туториал да правене на стадиони, но стадиона е твърде елементарен Като си сваля ринотоще се опитам да направя някой стадион
-
е баш сички да са научат няма ама има някой дето се занимават с компютри като мен и имат талант обаче тряя някой да им покаже някой работи Ето на ся тарся по цял ден в гугъл как да си променя менюто на фифа, до сега нищо не съм намерил ама се надявам да разбере
Edit: Tърсих търсих и не намерих нищо за правенето на менюто за тва ако може някой да помогне
Edit: Tърсих търсих и не намерих нищо за правенето на менюто за тва ако може някой да помогне
Последно промяна от SlayHot на 29 Яну 2008 19:42, променено общо 1 път.
Риното дава некав проблем.Пиши ми да затворя рино и да натисна ОК. Някой да знае защо прави този проблем?
-
- Обратна връзка:
Galen написа: ПП.Сега се порових в интернет и намерих туториал да правене на стадиони, но стадиона е твърде елементарен Като си сваля ринотоще се опитам да направя някой стадион
Дай линк давидя 'елементарния' стадион
елементарен я направи някав саш вярваш ли му а мдр какво стана нали няква изненада имаше за събота и неделяklamer4o написа:Galen написа: ПП.Сега се порових в интернет и намерих туториал да правене на стадиони, но стадиона е твърде елементарен Като си сваля ринотоще се опитам да направя някой стадион
Дай линк давидя 'елементарния' стадион
-
извинявам се че ся аз мранкам ама ако може да датете линк към някакво обяснение как да си преправя менюто или някой съвет ше съм ви мн благодарен
Galen написа:Това няма да стане Пък и да се научиме да правим стадиони БФЛ пач няма да ги прием защото имат едно правило "Винаги те си правят работите и от никъде не ги вземат"(това ми го беше казал някой в скайп,вече не помя кой)За което ги поздравявам.vancha написа:==========================================================SlayHot написа:ми кажете му като хората че няма или му кажете вий с какво ги прайте
ПП.Сега се порових в интернет и намерих туториал да правене на стадиони, но стадиона е твърде елементарен Като си сваля ринотоще се опитам да направя някой стадион
добре ,тогава дай линка за туториала дет се правят стадиони ако можеш?
много ще съм ти благодарен!