Чшшш ти не пишеш правилно , пък се пишеш българин . Просто нямаш правото ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ ГОРДЕЕ ЧЕ СА БЪЛГАРИ !werew написа:СТРА6НИ СТЕ ПОКЛОН.И АЗ КАТО ДРУГИ СЕ ГОРДЕЯ 4Е СТЕ БЪЛГАРИ ДАНО НИ ИЗНЕНАДВАТЕ НЕПРЕКЪСНАТО.
GFX 07 info & shots
Re: GFX 07 info & shots
-
- Обратна връзка:
А ти що не млъкнеш бе леле нямаш ли поне малко достоинство а се мазниш тука се праиш на интересен мижетурка напрао почваш мен да ме вбесяваш...d1VaKa написа:Чшшш ти не пишеш правилно , пък се пишеш българин . Просто нямаш правото ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ ГОРДЕЕ ЧЕ СА БЪЛГАРИ !werew написа:СТРА6НИ СТЕ ПОКЛОН.И АЗ КАТО ДРУГИ СЕ ГОРДЕЯ 4Е СТЕ БЪЛГАРИ ДАНО НИ ИЗНЕНАДВАТЕ НЕПРЕКЪСНАТО.
ЕвалаLevski_forever написа:Утре очаквайте и сайта
-
Благодария!!!nicks написа:не GFX няма да е с БГ отборите защото ще бъде правен за света а не само за нас .Davidcho написа:Требе ли да имам БФЛ 2.0 или 1.0 ?
пак заповядайDavidcho написа:Благодария!!!nicks написа:не GFX няма да е с БГ отборите защото ще бъде правен за света а не само за нас .Davidcho написа:Требе ли да имам БФЛ 2.0 или 1.0 ?
а пача требва да се записва на чист ли фифа без бг лигата ли или можеме да сложиме бг лига и тоя пач 10х
-
- Обратна връзка:
Предполагам че може БГ лига защо да не може... той просто променя графиката...Silvera написа:а пача требва да се записва на чист ли фифа без бг лигата ли или можеме да сложиме бг лига и тоя пач 10х
-
- Обратна връзка:
Браво БФЛ!!!ТОВА Е ПЛОД НА ЦЯЛОСТНАТА ВИ РАБОТА ОТ 2001 ГОДИНА НАСАМ!!!!!!!!ВИЕ СТЕ THE BEST!!!
-
- BFL Team™
Аммм Баго.. какво разбираш под next-gen ?Levski_forever написа:GFX07
СЪДЪРЖАНИЕ:
1.Подобрена графика на играта . (next-gen)
Ето го и сайтът на проекта: http://bfl-team.com/gfx/
Levski_forever написа:Ето го и сайтът на проекта: http://bfl-team.com/gfx/
Само да добавя ,че на тези шотове публиката е старата
-
- Обратна връзка:
До колкото знам пачът е готоф то го тестват за да управят гадостите ако има такива...Silvera написа:как върви работа бфл
Ти все знаеш , ама е важен резултатаrap17ka7a написа:До колкото знам пачът е готоф то го тестват за да управят гадостите ако има такива...Silvera написа:как върви работа бфл