ВНИМАНИЕ !!! Анкета ЗА или ПРОТИВ " Сезонът на феновете "

Всичко за BFL Pro Evolution Soccer 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™

Сезонът на феновете ?

1) За
19
30%
2) Против
44
70%

Общо гласове: 63

AntrAcsA
BFL Team™

Re: ВНИМАНИЕ !!! Анкета ЗА или ПРОТИВ " Сезонът на феновете "

Мнение от AntrAcsA »

vu4kov написа:Против. Не си падам по измислиците + ще промени съотношенията в играта и няма да има нищо общо с реалността. Сульо Пульов с повече потенциал от Меси или Агуеро? - Не, мерси.
Ти да не би да си играл с фенските отбори та знаеш какъв им е потенциала ???
измислици... 90 % от отбирите в ПЕСа са измислини , имена и отбори . Да не говорим че в Одер секциите има отбори за които са толкова реални колкото ЦСКА да играе в шампионска лига.
Цялата истина е в по горния ми пост ;)
gzagorov

Мнение от gzagorov »

Здравей, Bati_Niki!
Напълно съгласен съм, че не бива всички да се слагат под общ знаменател. И не само за тази тема, а за всичко, навсякъде. Затова уважавам тези, които са дали гласа си, заради собствените си убеждения. Всеки има право на мнение, и затова е измислена анкетата. Но не приемам лични нападки и обиди. Това е.
Juven4o

Мнение от Juven4o »

zlobcho написа:
Juven4o написа:gzagorov СПРЯЛ човек значи че си еднотипен и безинтересен !!
И ако исках да се правя на интересен до сега да съм те закопал защото ПЕС ми е любимата игра и не искам да я пребват със сезон на феновете ясно !!!
Мен ми е интересно, като си такъв голям фен имаш ли оригинална игра? Играеш ли онлайн? Или си типичен фифаджия - дай всичко без пари, ма пак неблагодарен...
(Не, че оригинална игра е мерило (необходимо, но не и достатъчно условие), но значи, че финансираш развитието... ). Един истински фен на Футболния симулатор (респективно ПЕС) си личи по 3 основни неща:
1) Начин на игра (насладата от възможности, които ти предоставя ПЕС, а не бягане и лъгане с ТОП отборите)
2) Манталитет (сам се досети)
3) Подхода (истинския фен не играе ПЕС, защото е песаджия, а защото е най-добрия футболен симулатор правен някога... винаги като излезе нова фифа, ще пробва дали аджаба този път не са направили нещо като хората тия ЕА)

Аз колкото клавиатури и респективно джойстици съм счупил на ПЕС...

Хах ти си луд бе браточка ела в нас да те пробвам на Плейстейшъна газар да играя на онлайн и кво само че на ПС 2 и кво кво ми се запалихте тука нали си казах мението че съм ПРОТИВ и кометирах тъпото мислене на ГЗАГОРОВ . кво ми се палите !!!
Juven4o

Мнение от Juven4o »

gzagorov написа:
Juven4o написа:enio тука си много ПРАВ ама gzagorov ще си остане прост и тва е срам ме е че има такива българи като "ТОЯ ОБРАЗ"
Добре! Последно пиша! Щом съм толкова "безинтересен" и недостоен българин... Но, моля те, отдели ми само още малко време... Виж това, че съм много "прост":
Изображение
... и сега ми говори за "Сезонът на феновете", ПЕС, и как при никой случай не е добре да се слага в играта!
Казах го преди, но ще се повторя:
gzagorov написа:ПП: В този момент съм сигурен, че ако преотстъпя мястото си на някой, който е гласувал "Не", веднага ще промени мнението си!
Благодаря, че потвърждаваш думите ми!
И занапред може да помислиш, преди да даваш определения относно непознати! Просто съвет!
Иначе ми е интересно каква простотия ще кажеш по мой адрес следващия път! Само че знай, че повече няма да ти отговарям, защото няма смисъл да се занимавам повече с теб. Те хората са го казали:
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Я пали мотора бе КАЛУН може да съм на 17-18 ама незнам имам някво развитиедокато ти си оставаш тъп не ме интересува на колко си !!! аз 1 бих се огледал (към БФЛ и Някой големи БАТКОВЦИ) и после бих коментирал някои друг аз се огледах и прециних че мога да го коментирам и не ми е зор за 1 БАНН

и се извинявам за ПРОСТАШКИЯ СКАНДАЛ ДЕТО РАЗВИХ В ТАЗИ ТЕМА и мисълта ми беше че на руснаците никои не им плаща а патча им е във всички форуми !!
И другото не е моя работа ама ми е много чудно тея спонсори BWIN, pic4e и незнам си кви е кво не плащат на създателите на форума да ги рекламират ли кво !! знам испорсих си голям БАНН и го заслужавам !!!
ИСках просто патча да е добър като на руснаците !! те нямат сезон на феновете
имат 1-2-3 лига !!!
Juven4o

Мнение от Juven4o »

Bati_Niki написа:Juven4o беше разбит брутално по-горе :rofl: Това е истината в един спор браво ! Истината винаги излиза на яве :rofl: :rofl: :rofl: Но не съдете по един за всички, защото това че един не го е вързало да влезе в отбора ;( ... и после е против :devil: :rofl: тва си е вече класика от живота ... Но др са просто против защото не е правилно да се не се слагат истински отбори щом мястото е ограничено... а някви измислени на тяхно място ... Малко е тъпо и егоистично можеби дори, и определено не е професионално ... но пък си е типично по-бг ...
Но пък вие си го правите, труда е ваш и си прайте кот искате ...
Но нямали скоро да излиза че ми са разцаква вече :P ?
Няма баннете ме защото не съм мазнио и не съм разбит дори не се чувствам дреме ми !! ама еи тва са смотаните българи !!!
а и в погорния ред дето съм си пуснал биографията тя е за west and east такаче !!! сте зачеркнати !!
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Juven4o написа:
gzagorov написа:
Juven4o написа:enio тука си много ПРАВ ама gzagorov ще си остане прост и тва е срам ме е че има такива българи като "ТОЯ ОБРАЗ"
Добре! Последно пиша! Щом съм толкова "безинтересен" и недостоен българин... Но, моля те, отдели ми само още малко време... Виж това, че съм много "прост":
Изображение
... и сега ми говори за "Сезонът на феновете", ПЕС, и как при никой случай не е добре да се слага в играта!
Казах го преди, но ще се повторя:
gzagorov написа:ПП: В този момент съм сигурен, че ако преотстъпя мястото си на някой, който е гласувал "Не", веднага ще промени мнението си!
Благодаря, че потвърждаваш думите ми!
И занапред може да помислиш, преди да даваш определения относно непознати! Просто съвет!
Иначе ми е интересно каква простотия ще кажеш по мой адрес следващия път! Само че знай, че повече няма да ти отговарям, защото няма смисъл да се занимавам повече с теб. Те хората са го казали:
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Я пали мотора бе КАЛУН може да съм на 17-18 ама незнам имам някво развитиедокато ти си оставаш тъп не ме интересува на колко си !!! аз 1 бих се огледал (към БФЛ и Някой големи БАТКОВЦИ) и после бих коментирал някои друг аз се огледах и прециних че мога да го коментирам и не ми е зор за 1 БАНН

и се извинявам за ПРОСТАШКИЯ СКАНДАЛ ДЕТО РАЗВИХ В ТАЗИ ТЕМА и мисълта ми беше че на руснаците никои не им плаща а патча им е във всички форуми !!
И другото не е моя работа ама ми е много чудно тея спонсори BWIN, pic4e и незнам си кви е кво не плащат на създателите на форума да ги рекламират ли кво !! знам испорсих си голям БАНН и го заслужавам !!!
ИСках просто патча да е добър като на руснаците !! те нямат сезон на феновете
имат 1-2-3 лига !!!

Ако си мислиш че на нас някой ни плаща.. си супер заблуден .
Знам го руския пач.. не бих казал че е нещо особено . Менютата са супер зле , лицата им също ! в нашия може да няма кой знай колко лица но всичко друго е изпипано но долкова до колкото ни позволяват възможностита.
mancy

Мнение от mancy »

ANTRAXA ние все още незнаеме дали е по добър !! но както казваш ти ОК , добър е ама и аз мисля че няма да е добър с сезон на феновете а пък тоя Juven4o ли е къв е !! не трябва да им се обръща внимание ;) на такива хора като него !!
Frantic

Мнение от Frantic »

AntrAcsA написа:Ае какви измислини играчи ? Вие нормални ли сте ?? Това са си реални хорра.. реални фенове на играта... Явно байгановщината надделява... зависта че ТИ не си в отборите е причина за резултата както и че гласуват някакви недорасляци,ФУФАджии на които не им е тук мястото ...
Каква байганювщина бе ?! Не мога да разбреа от къде въобще ви хрумна да правите такива неща, като сезон на феновете и прочие, и то с такива надути скилове... Т'ва е вече няк'ва крайно глупава измишлиьотина, да бяхте го пуснали като ад-он, както предложиха някои.Аз ако исках такива измишльотини щях да си нарпавя сам махленския отбор и да си играя с него. Като изключим дребните бъгове без които не може, този сезон на феновете ви издъни тази година поне според мен. Знам, че сега ще си напишете злобните отговори, но искате мнение и ви го давам
ivoto

Мнение от ivoto »

един хубав :lock: заслужава темата
http://www.city.bg/new/crazy_videos/det ... a885d57cae пЛс гЛаСуВаЙтЕеЕеЕ
Ganchev21

Мнение от Ganchev21 »

Имам едно предложение,зна4и тези двата фенските отбора да ги сложите в "Other Leagues B" на мястото на "WE United" и "PES United" а в Българското първенство да сложите евентуално Локо (МЗ) и ФК Сливен или Дунав Русе защото в момента тези отбори са най-силните отбори в 2-те "Б" групи БФЛ съгласнили сте ;)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Аз съм за още Август месец го предложих това дано да го направят така ;)
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
ivoto

Мнение от ivoto »

Ми Нафтата !!!!!
http://www.city.bg/new/crazy_videos/det ... a885d57cae пЛс гЛаСуВаЙтЕеЕеЕ
Ganchev21

Мнение от Ganchev21 »

ivoto написа:Ми Нафтата !!!!!
нафтата ккърти мифки, слаби са,ве4е не са отбора от преди 10 год.
NaFteX

Мнение от NaFteX »

Ganchev21 написа:
Точно Нафтата ще ги има защото има много повече фенове от всички отбор от Б група и има най много и най подробно инфо за отбора.Това че сме в криза и докато тея собственици са при нас трудно ще се измъкнем от тоя батак но въпреки това тоя отбор трябва да го има !!!!
Изображение
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

Е Нафтекс на кой ня мястото ще ги сложите ?
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

NaFteX написа:
Ganchev21 написа:
Точно Нафтата ще ги има защото има много повече фенове от всички отбор от Б група и има най много и най подробно инфо за отбора.Това че сме в криза и докато тея собственици са при нас трудно ще се измъкнем от тоя батак но въпреки това тоя отбор трябва да го има !!!!
ми щом сте в криза кво ме боли че искаш да ги сложим в пача? Ми аз ще зема да си сложа Етър и Дунав Русе щото много ме кефат... е затова не искам да има Б Група, щото ще има караници за това кои 2 отбора да са в играта и кои не.
Изображение
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Правите Локо Мездра от Б Запад и Сливен 2000 от Б Изток като лидери на 2 Б Групи примерно и до там и нема да питате никои кои кво иска ;) П.С. Не съм нито от единия нито от другия отбор просто в момента това са 2 наи-добри отбори от Б групата и така ;)
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
NaFteX

Мнение от NaFteX »

IvanMladenov написа:
NaFteX написа:
ми щом сте в криза кво ме боли че искаш да ги сложим в пача? Ми аз ще зема да си сложа Етър и Дунав Русе щото много ме кефат... е затова не искам да има Б Група, щото ще има караници за това кои 2 отбора да са в играта и кои не.[/quote]

Сложете тея два отбора на които има повече фенове и ще играят с тях хора.Нафтек и Дунав.Тва са отборите които имат доста фенове и ще играят с патча и любимия си отбор.Едно че за нафтата виждате в темата за инфо че съм дал всичко подробно от до схеми песни на агитката всичко и тука има няколко човека дето играят тая игра пак фенове също така и от форума на отбора също има такива хора така че не мисля че един Локо Мездра някой ще тръгне да играе с тях.А и иначе не сме толкова назаде на 3 точки сме от първия така че не говорете глупости.Втория полусезон всичко може да се случи
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

Погледнете какво е писал Иван!!!! Точно за това става дума - един иска нафтата шот имали фенове, друг иска водачите шот били водачи и най добри, друг казва да не се прават шот нямали фенове и т.н. Това Иван се опита да ви обясни, че все ще има недоволни ако се сложи отбор/и от Б групите!!
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
gzagorov

Мнение от gzagorov »

Ами аз точно това имах предвид в един мой пост на предната страница. И в следващите изказвания стана така, че много се забавлявах, ама това е друга тема :rofl:
Заключено

Обратно към “BFL Pro Evolution Soccer 2008”