ПАТЧ-CREATOR на стадиони!

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
vancha

ПАТЧ-CREATOR на стадиони!

Мнение от vancha »

БФЛ-тийм,ако имате някъв патч с който се правят стадиони,дайте ми линк от където мога да го кача,че много ми се занимава със това,искам да пробвам!

МЕРСИ!ПРЕДВАРИТЕЛНО!
qjhui

Re: ПАТЧ-CREATOR на стадиони!

Мнение от qjhui »

vancha написа:БФЛ-тийм,ако имате някъв патч с който се правят стадиони,дайте ми линк от където мога да го кача,че много ми се занимава със това,искам да пробвам!

МЕРСИ!ПРЕДВАРИТЕЛНО!
ОУ НОУ ! :rofl:
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

vancha написа:БФЛ-тийм,ако имате някъв патч с който се правят стадиони,дайте ми линк от където мога да го кача,че много ми се занимава със това,искам да пробвам!

МЕРСИ!ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Хубаво е че имаш желание ама това не е като да си нарисуваш стадион на бял лист ;) прекалено сложно не се занимавай ;)
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

Абе оу дайте пач за фифа 09 като го запишен играта да ми стане на фифа09 !
ИзображениеИзображение
levski_ups

Мнение от levski_ups »

А за 2010 не искаш лиа и стадионите не се правят с пачове а c ПРОГРАМИ!!!!!!!!!!!!!
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

1. и да имаше, нямаше да е "патч" а едитор и 2ро - такова животно няма
Изображение
Изображение
SlayHot

Мнение от SlayHot »

aбе човека на казва да му казвате как са правят стадиони и работи а иска просто да му дадете линк към програмата с която се правят толкова големи скранзи сте е ко ше ви стаен нали няя да са пре**е ваща фифа
Изображение
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

SlayHot написа:aбе човека на казва да му казвате как са правят стадиони и работи а иска просто да му дадете линк към програмата с която се правят толкова големи скранзи сте е ко ше ви стаен нали няя да са пре**е ваща фифа
как да му дам линк към несъществуващо нещо!?!?!
Изображение
Изображение
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

е дайте му линк към Rhino 3D
SlayHot

Мнение от SlayHot »

ми кажете му като хората че няма или му кажете вий с какво ги прайте

ако искате може да се направи един раздел уроци и там да се правят туториали работи обяснения и т.н щот има мн желаещи които имат талан, аз съм за и мога да помогна :)
Изображение
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

Ето линк към rhino-то, но те съветвам ако не знаеш как се ползва, не се захващай вобще...
http://www.data.bg/f.php?fid=7267802

Едит: хора, ако толкова ви се занимава и имате желание - има гугъл. Пишете квото търрсите и давате. Да не мислите че който и да е от екипа е почнал с питане. Трябва да можеш да си намираш желаната информация сам - това важи и за самите паточве... Търсите в гугъл туториали за правене на стадиони и давайте... Ако дори това не може да направите - как ще намерите текстури за седалки, сгради или дори снимки на стадиона/екипа/знамето и т.н. ?
Изображение
Изображение
vancha

Мнение от vancha »

SlayHot написа:ми кажете му като хората че няма или му кажете вий с какво ги прайте

ако искате може да се направи един раздел уроци и там да се правят туториали работи обяснения и т.н щот има мн желаещи които имат талан, аз съм за и мога да помогна :)
==========================================================
точно това се опитвам да обясня на бфл-тийм,че ако се научим да правим стадиони,просто ще им ги пращаме,и те ще преценят как са и ще ги слагат във бфл-пача :)

пък и на вас сигурно ви пука,нито пари нема да ви искаме затова! :D

понякога хобито става профессия! :happy:
Galen

Мнение от Galen »

vancha написа:
SlayHot написа:ми кажете му като хората че няма или му кажете вий с какво ги прайте

точно това се опитвам да обясня на бфл-тийм,че ако се научим да правим стадиони,просто ще им ги пращаме,и те ще преценят как са и ще ги слагат във бфл-пача :)

пък и на вас сигурно ви пука,нито пари нема да ви искаме затова!

Това няма да стане ;) Пък и да се научиме да правим стадиони БФЛ пач няма да ги прием защото имат едно правило "Винаги те си правят работите и от никъде не ги вземат"(това ми го беше казал някой в скайп,вече не помя кой)За което ги поздравявам.

ПП.Сега се порових в интернет и намерих туториал да правене на стадиони, но стадиона е твърде елементарен ]:) Като си сваля ринотоще се опитам да направя някой стадион :P
SlayHot

Мнение от SlayHot »

е баш сички да са научат няма ама има някой дето се занимават с компютри като мен :D и имат талант обаче тряя някой да им покаже някой работи :) Ето на ся тарся по цял ден в гугъл как да си променя менюто на фифа, до сега нищо не съм намерил ама се надявам да разбере :)

Edit: Tърсих търсих и не намерих нищо за правенето на менюто за тва ако може някой да помогне :)
Последно промяна от SlayHot на 29 Яну 2008 19:42, променено общо 1 път.
Изображение
Galen

Мнение от Galen »

Риното дава некав проблем.Пиши ми да затворя рино и да натисна ОК. :shake: Някой да знае защо прави този проблем?
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

Galen написа: ПП.Сега се порових в интернет и намерих туториал да правене на стадиони, но стадиона е твърде елементарен ]:) Като си сваля ринотоще се опитам да направя някой стадион :P
:D :D :D :D
Дай линк давидя 'елементарния' стадион
Изображение
Изображение
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

klamer4o написа:
Galen написа: ПП.Сега се порових в интернет и намерих туториал да правене на стадиони, но стадиона е твърде елементарен ]:) Като си сваля ринотоще се опитам да направя някой стадион :P
:D :D :D :D
Дай линк давидя 'елементарния' стадион
елементарен я направи някав :D :D :D саш вярваш ли му :D а мдр какво стана нали няква изненада имаше за събота и неделя
SlayHot

Мнение от SlayHot »

извинявам се че ся аз мранкам ама ако може да датете линк към някакво обяснение как да си преправя менюто или някой съвет ше съм ви мн благодарен :)
Изображение
vancha

Мнение от vancha »

Galen написа:
vancha написа:

пък и на вас сигурно ви пука,нито пари нема да ви искаме затова!

Това няма да стане ;) Пък и да се научиме да правим стадиони БФЛ пач няма да ги прием защото имат едно правило "Винаги те си правят работите и от никъде не ги вземат"(това ми го беше казал някой в скайп,вече не помя кой)За което ги поздравявам.

ПП.Сега се порових в интернет и намерих туториал да правене на стадиони, но стадиона е твърде елементарен ]:) Като си сваля ринотоще се опитам да направя някой стадион :P

добре ,тогава дай линка за туториала дет се правят стадиони ако можеш?
много ще съм ти благодарен!
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”