Бързо въпросче?

Всичко свързано с FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
go6ona

Бързо въпросче?

Мнение от go6ona »

Да знаете кога ще излиза пача на ЕА и от къде мога да го дръпна???
ПП:Страхотен па4 БФЛ ЕВАЛА!!!
Саму Биройъ ша ги бйй сичкити тъпи утбори!!! ]:) ]:)
m1l3n40

Re: Бързо въпросче?

Мнение от m1l3n40 »

ми аз мисля че ако имаш предвид за тос пач дето аз сам чувал за изчезващите футболисти едва ли ще ти бачка едновременно с пача на бфл но аз мисля че тфа с изчезването става след инсталацията на бфл смисал като нямаш др пач а чиста фифа няма проблем само като инсталнеш бфл и изчезват ;(
go6ona

Мнение от go6ona »

m1l3n40 написа:ми аз мисля че ако имаш предвид за тос пач дето аз сам чувал за изчезващите футболисти едва ли ще ти бачка едновременно с пача на бфл но аз мисля че тфа с изчезването става след инсталацията на бфл смисал като нямаш др пач а чиста фифа няма проблем само като инсталнеш бфл и изчезват ;(
Не имам предвид па4а за зимния трансферен прозорец.Нали щеше да има такъв и за тва питам.
Саму Биройъ ша ги бйй сичкити тъпи утбори!!! ]:) ]:)
Galen

Мнение от Galen »

m1l3n40 написа:ми аз мисля че ако имаш предвид за тос пач дето аз сам чувал за изчезващите футболисти едва ли ще ти бачка едновременно с пача на бфл но аз мисля че тфа с изчезването става след инсталацията на бфл смисал като нямаш др пач а чиста фифа няма проблем само като инсталнеш бфл и изчезват ;(
Не говори като незнаеш!Това е проблем на ЕА от 3, 4 години ;)
m1l3n40

Мнение от m1l3n40 »

е тогава защо на чиста фифа никога съм нямал проблем и сигурно съм изиграл поиче от 400-500 мача а ся като инсталнах пача и тогаа го има тфа с изчезването ;)
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

m1l3n40 написа:е тогава защо на чиста фифа никога съм нямал проблем и сигурно съм изиграл поиче от 400-500 мача а ся като инсталнах пача и тогаа го има тфа с изчезването ;)
Защото този бъг се появява, когато се промени дата базата на играта (демек отбори, играчи...). Колко пъти още трябва да Ви се каже? И от БФЛ Ви казаха...
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

vili4kata написа: Защото този бъг се появява, когато се промени дата базата на играта (демек отбори, играчи...). Колко пъти още трябва да Ви се каже? И от БФЛ Ви казаха...
а ? ?
Много пъти съм си променял базата на играта на чисто т.е. без пачове и никога не са ми изчезвали играчите само като сложа БГ лигата :^)
Galen

Мнение от Galen »

m1l3n40 написа:е тогава защо на чиста фифа никога съм нямал проблем и сигурно съм изиграл поиче от 400-500 мача а ся като инсталнах пача и тогаа го има тфа с изчезването ;)
Аз пък съм го срещал и без БФЛ пача ;)
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Gosh0 написа:
vili4kata написа: Защото този бъг се появява, когато се промени дата базата на играта (демек отбори, играчи...). Колко пъти още трябва да Ви се каже? И от БФЛ Ви казаха...
а ? ?
Много пъти съм си променял базата на играта на чисто т.е. без пачове и никога не са ми изчезвали играчите само като сложа БГ лигата :^)
Предполагам всеки ден си правиш нови първенства и отбори??? ;)
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

даа :D :D в момента правя таджикистанското първенство, след тва е киргизстанското ;)
Buff0n3r

Мнение от Buff0n3r »

Gosh0 Ае кат ги напрайш обаждай се да ги видим.. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

Buff0n3r написа:Gosh0 Ае кат ги напрайш обаждай се да ги видим.. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
бе аз имената на отборите им не знам :D
m1l3n40

Мнение от m1l3n40 »

хора ся ми е интересно ако някои фр си замени папката на играта с моита да речем дали ще има тес раоти дето съм ги праил с криеишън мастър и на неговия комп ???
[BFL]Mancho_United

Мнение от [BFL]Mancho_United »

Да. То не е задължително да е папката,а просто точните файлове. Нали така правим ние бре .. правим нещата и ги заменяме с оригиналните на вашата ФИФА и така вие имате това ,което ние правим ;)
GLORY GLORY MAN UNITED !
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2008”