За или против емотата?
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
За или против емотата?
Е?Какво мислите за тях?
Ако някой незнае какво представлява емото да изгледа това клипче http://vbox7.com/play:57641193
Ако някой незнае какво представлява емото да изгледа това клипче http://vbox7.com/play:57641193
-
Re: За или против емотата?
Не са само гейове.Те са мазохисти и психично болни.Кой нормален човек ще си реже вените и ще си драска тялото с нож?НиКи написа:Прости гейове
-
Пълна тъпотия... Толкова много грим блъскат при това черен и заприличат на вампир
-
Пълни педерасти
Против , но чесно да ви кажа са безобидни некви педерастчета .... от Пънкари , Скинари и Метали може те е страх , ама от тея
-
Против,разбира се!
Значи емо някой го приемат, да слушаш метъл, за други е да си изкрайзал и да се самоунищожаваш...
Попринцип емото (англ. emo, което би трябвало да се чете имо) са гримиращи се идиоти, които се обличат в черни парцали, косите им са боядисани в черно и са зализани, слушат предимно ню метъл и са хипер затворени в себе си и често реват или крещат без видима причина, режат си вените.
Как няма да ядат лабут по цял ден?
-
- Обратна връзка:
1. Не се чете имо, защото идва от ЕМОушънъл! (emotional)Dimebag написа:
което би трябвало да се чете имо) са гримиращи се идиоти, които се обличат в черни парцали, косите им са боядисани в черно и са зализани, слушат предимно ню метъл и са хипер затворени в себе си и често реват или крещат без видима причина, режат си вените.
Как няма да ядат лабут по цял ден?
2. Не слушат метъл, а емо, това е стилът, от който са се родили и тия зализаните...
1.Не е баш така, но както и да е
2.Теехния стил много прилича на ню метъл, а ню метъла е същата боза.Лично аз не ги различавам, понеже и двете са безцелни по текстове, освен това и звученето е сходно.
Иначе тез животни попаднат ли на улицата ядат бой от всеки.Не знам, изглеждат ми много нелепо.На някой му хрумнало да се залиже и да се гримира и дай всички наред
Twisted Sisters се гримираха и се обличаха като жени още 80-те, създадоха травеститството и направиха известна педалщината, въпреки, че всичките от групата си бяха хетеро.
Блекарите от нов вид и те се гримират, ама за да изглеждат като болни и полу-мъртви.
А защо се гримират емотата?
За съжаление няма емо във форума да ни изясни.Но все пак тез изроди хабер си нямат от готини игри кат FIFA и PES
2.Теехния стил много прилича на ню метъл, а ню метъла е същата боза.Лично аз не ги различавам, понеже и двете са безцелни по текстове, освен това и звученето е сходно.
Иначе тез животни попаднат ли на улицата ядат бой от всеки.Не знам, изглеждат ми много нелепо.На някой му хрумнало да се залиже и да се гримира и дай всички наред
Twisted Sisters се гримираха и се обличаха като жени още 80-те, създадоха травеститството и направиха известна педалщината, въпреки, че всичките от групата си бяха хетеро.
Блекарите от нов вид и те се гримират, ама за да изглеждат като болни и полу-мъртви.
А защо се гримират емотата?
За съжаление няма емо във форума да ни изясни.Но все пак тез изроди хабер си нямат от готини игри кат FIFA и PES
-
- Обратна връзка:
Ами аз нямам мнение. И за и против. В смисъл улигофрени са, ама има и яки емота :naughty:
-
- Обратна връзка:
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
-
Нема обиждате метъла с тия парцалчовци уе ей ! Тва си е наказание - да си емо..
GLORY GLORY MAN UNITED !
-
- BFL Team™
1.Стига да са хубави!klamer4o написа:Емо момичетата са ми слабост...
Ама момчетата са педераси отсякъде...
2.
-
- Обратна връзка:
Да, момчетата са пълни изроди. Иначе има някои момичета, дето са егаси....ZhivkoBGR написа:1.Стига да са хубави!klamer4o написа:Емо момичетата са ми слабост...
Ама момчетата са педераси отсякъде...
2.
-
-
- BFL Team™
Аз съм малко такъв човек, че мразя всичко, което е различно от мен по отношение на обличане и държание. Не харесвам метълите, не защото музиката им е отвратителна, а това че те правят такава показност... "Виж те ме, аз съм метъл, мириша на лайна, ама съм в черно, ама съм дет"... ОК бе! Слушай си кот си искаш, ама недей ми натрапва изрудската си култура. Това се отнася и за всеки друг стил. Обличай се нормално, дръж се нормално пък си слушай каквото искаш. А тия емота... еми те просто объркани деца. Я да яде два-три пъти бой, ще заебе гримове, ще заебе прически...
-