И мен ме дразни, разваля цялото настроение... измислени футболисти- дечорлига... тва ме дразнеше и на ПЕС6 (дет имашенякви измислени PES united i Wining Eleven или квито бяха сложили КОНАМИ )rap17ka7a написа:Пу дееба кфо толко ви пречи освен че го има в ММ!?Ще бъде махната бахти...Buff0n3r написа:Единственото дразнещо е "Сезонът на феновете" всичко друго е феноменално
Малко критика
-
- BFL Team™
Re: Малко критика
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Някой ако може как да ги делнем със CM ... Щото много не му разбирам на него...
Пиши на ЛС да ти обясня.Buff0n3r написа:Някой ако може как да ги делнем със CM ... Щото много не му разбирам на него...
-
Дразниме ме лицето на Бербатов !!!! Старото си беше по-хубаво ! Дивака яко се усрал.
-
бе мен не ме дразни но защо на бербатов а не на мартин петров , защото бербатов имаше лице при това добро а мартин петров ...
-
- Обратна връзка:
Да бе с ония перчем беше невероятно и празния му поглед се едно не му пука за нищоBg_Fen написа:Дразниме ме лицето на Бербатов !!!! Старото си беше по-хубаво ! Дивака яко се усрал.
-
- BFL Team™
Е ти кво друго си очаквал от Div_akaBg_Fen написа:Дразниме ме лицето на Бербатов !!!! Старото си беше по-хубаво ! Дивака яко се усрал.
Мене "сезона на феновете не ме дразни" (засега).Дразни ме тва,че на някои футболисти цената е нереална.Също и класата на отборите,аз играя ММ с Левски и още 1вия сезон цска изпадна в "Б" група
Ем то по принцип цялата Фифа е нереална от гледна точка на това... Аз играх в Итали и Изпаднаха Милан и Фиорентина представи си .. за какво си говорим..
-
-
за какъв спам говорим ? Я слез на земята ![BFL]Mancho_United написа:За спам ,едва ли не ?!!
-
Заглавието на темата е "Малко критика" и тя е относно патча . А предните няколко поуста са свъзани с това в на еди кой си потребител кариерата в играта (която даже не е с БФЛ патча) кои отбори били изпаднали ... Това да има общо с темата ?! Не ! Ето затова се нарича СПАМ !!
Други въпроси ?
Други въпроси ?
GLORY GLORY MAN UNITED !
-
искам да питам на бе а про се пуснах в ЦСКА и кат свър6и сезона ко се праи имам предвид само с БГ отбор ли неможе да сепродължи или поначало само един сезон и тва е?
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
По принцип не можеш да играеш повече от един сезон с който и да е отбор в играта...The_Game_Beroeca написа:искам да питам на бе а про се пуснах в ЦСКА и кат свър6и сезона ко се праи имам предвид само с БГ отбор ли неможе да сепродължи или поначало само един сезон и тва е?
че има бъгове- има, ама нека не забравяме и хубавите страни на пача
Относно Сезона на феновете ситуацията е следната:
теглите си едни СМ 08 отивате на Leagues (Лига) намирате си Сезона на феновете (Fans Season) кликвате на remove и сте готови.
Относно Сезона на феновете ситуацията е следната:
теглите си едни СМ 08 отивате на Leagues (Лига) намирате си Сезона на феновете (Fans Season) кликвате на remove и сте готови.
-
не е точно така щот и играчите трябва да се трият след тфа 1 по един щот остават пак,но може и така триеш отборите след тфа лигата след тфа играчите или мн по лесно махаш отметката от appear in carer mode аз ги трих по 1я начин после видях че има отметка която може да се маха да не участва в carer mode,това appears in carer mode e в tournament
Последно промяна от m1l3n40 на 07 Фев 2008 19:48, променено общо 1 път.
-
Пълна глупост аз карам вече 5 сезон с ЦСКА само 4е ми стана бъг и ме изхвърля ама ще се опитам да го оправя.BaLkI написа:По принцип не можеш да играеш повече от един сезон с който и да е отбор в играта...The_Game_Beroeca написа:искам да питам на бе а про се пуснах в ЦСКА и кат свър6и сезона ко се праи имам предвид само с БГ отбор ли неможе да сепродължи или поначало само един сезон и тва е?
Саму Биройъ ша ги бйй сичкити тъпи утбори!!!
При мен този бъг се получава на всеки 4ти сезон.. и така стигам до 4ти сезон и повече не.. трих така 4 пъти папката Фифа 08 в Мy Document.. Иии така си играя до 4ти сезон и после наново.. се пак някой ако знае .. как да ми помогне..