Скапан проблем
Скапан проблем
Патча е супер но имам един проблем.. Много често като играя след като свърши мача, играта блокира и ме изхвърля. Компютъра ми е с перфектна конфигурация и нз защо става така Моля ви помогнете
-
- Обратна връзка:
Re: Скапан проблем
Значи мога да ти предложа 2 неща... 1-вото преинсталирай фифата ама като я изтриеш изтрий и папката където е била инсталната... и втория вариант качи си най-новите драйвери на видеотоZeVs написа:Патча е супер но имам един проблем.. Много често като играя след като свърши мача, играта блокира и ме изхвърля. Компютъра ми е с перфектна конфигурация и нз защо става така Моля ви помогнете
-
- Обратна връзка:
Някой други идеи има ли плс кажете нещо дори да е безсмислено
Да не правя нова там да ви кажа какво ми се случи току що играх мач за супер купата на българия сам срещу себе си
-
- Обратна връзка:
Така се получава и на миналия патч на миналата фифа беше така не може да се оправиMitko-Tuida написа:Да не правя нова там да ви кажа какво ми се случи току що играх мач за супер купата на българия сам срещу себе си
-
аз ви казах как може да заобиколите проблема по малко тъп начин но все пак става с криеишън мастър да направите финала за супер купата да се изграе между победителя от ТБА а група и ЗАГУБИЛИЯ финала за КУПАТА
Вие пък супер купа Аз не мога да си изиграя контролите щото ме изхвърля точно като натисна advence след края на мача
а ако загубиш финала за купатаm1l3n40 написа:аз ви казах как може да заобиколите проблема по малко тъп начин но все пак става с криеишън мастър да направите финала за супер купата да се изграе между победителя от ТБА а група и ЗАГУБИЛИЯ финала за КУПАТА
-
ххаахахах да така е но ако го загубиш ще го изиграиш пак за да го спечелиш
-
- Обратна връзка:
хАхахХаХахА е ламерска работа... незнам как може да се оправи товаm1l3n40 написа:ххаахахах да така е но ако го загубиш ще го изиграиш пак за да го спечелиш
-
имам един проблем.Искам да започна кариера в Bundesliga-та,но ме изхвърля знаете ли как може да се оправи това.преинсталнах всичко и пак ме исхвърля !
И аз в началото мислех, че е супер пача .. но вече не мисля така ... и на мен ми го прави ... играя Кризис, а фифата ми забива ... как става тоя номер??? Не ми казвайте, че GF 8800 е слаба за фифатаZeVs написа:Патча е супер но имам един проблем.. Много често като играя след като свърши мача, играта блокира и ме изхвърля. Компютъра ми е с перфектна конфигурация и нз защо става така Моля ви помогнете
-
- Обратна връзка:
Аз съм имал само 1 проблем от както съм качил патча... 1 път изчезнаха играчите и това беше... от тогавя си играя без НИКАКВИ проблеми без да забива без нищо...Riosor написа:И аз в началото мислех, че е супер пача .. но вече не мисля така ... и на мен ми го прави ... играя Кризис, а фифата ми забива ... как става тоя номер??? Не ми казвайте, че GF 8800 е слаба за фифатаZeVs написа:Патча е супер но имам един проблем.. Много често като играя след като свърши мача, играта блокира и ме изхвърля. Компютъра ми е с перфектна конфигурация и нз защо става така Моля ви помогнете
Съгласен съм готин е. Но ако се хванат и оправят и това да играем повече от два сезона ще е супер.
-
Случва ми са постоянно весело е който и да бие се ас печеляMitko-Tuida написа:Да не правя нова там да ви кажа какво ми се случи току що играх мач за супер купата на българия сам срещу себе си
-
Проблеми аз нямам никакви. Не ме изхвърля,не ми бъгва играта,нищо не става ..
Какво имам аз ?!
ФИФА 08 без никакви патчове други + БФЛ 08 в.1 И когато си инсталнах БФЛ си изтрих папката от my documents . Препоръчвам ви. Премествате си някъде папката FIFA 08 (от my dcouments в диск D примерно) . Преинсталирате ФИФА-та ,инсталирате БФЛ - пускате ФИФА-та и си правите там акаунта (избирате си отбор и т.н) . След това излизате от ФИФА-та и заменяте новата папка FIFA 08 ,която е в my documents със стара ,която сте преместили в диск D и играете старото си сейвче без проблем Ако пак ви изхвърля - триете папката FIFA 08 от my documents и си правите нов акаунт ,каериера и т.н ,защото явно че проблема е в сейва ,а не във ФИФА-та
Какво имам аз ?!
ФИФА 08 без никакви патчове други + БФЛ 08 в.1 И когато си инсталнах БФЛ си изтрих папката от my documents . Препоръчвам ви. Премествате си някъде папката FIFA 08 (от my dcouments в диск D примерно) . Преинсталирате ФИФА-та ,инсталирате БФЛ - пускате ФИФА-та и си правите там акаунта (избирате си отбор и т.н) . След това излизате от ФИФА-та и заменяте новата папка FIFA 08 ,която е в my documents със стара ,която сте преместили в диск D и играете старото си сейвче без проблем Ако пак ви изхвърля - триете папката FIFA 08 от my documents и си правите нов акаунт ,каериера и т.н ,защото явно че проблема е в сейва ,а не във ФИФА-та
GLORY GLORY MAN UNITED !
-
това за суперкупата като не искате да го напраите да са играи между победителя от ТБА а група и ЗАГУБИЛИЯ финала за купата щот може да загубиш финала го направете да се играе между победителя от ТБА а група и 2я от ТБА а група пак става поне няма да играеш НЕВЪЗМОЖЕН мач