Малко критика

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Gogo_t
BFL Team™

Re: Малко критика

Мнение от Gogo_t »

rap17ka7a написа:
Buff0n3r написа:Единственото дразнещо е "Сезонът на феновете" всичко друго е феноменално :clap: :clap: :clap:
Пу дееба кфо толко ви пречи освен че го има в ММ!?Ще бъде махната бахти...
И мен ме дразни, разваля цялото настроение... измислени футболисти- дечорлига... тва ме дразнеше и на ПЕС6 (дет имашенякви измислени PES united i Wining Eleven или квито бяха сложили КОНАМИ )
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Buff0n3r

Мнение от Buff0n3r »

Някой ако може как да ги делнем със CM ... Щото много не му разбирам на него... :S :S
ASOTO

Мнение от ASOTO »

Buff0n3r написа:Някой ако може как да ги делнем със CM ... Щото много не му разбирам на него... :S :S
Пиши на ЛС да ти обясня.
Bg_Fen

Мнение от Bg_Fen »

Дразниме ме лицето на Бербатов !!!! Старото си беше по-хубаво ! Дивака яко се усрал.
Изображение
m1l3n40

Мнение от m1l3n40 »

бе мен не ме дразни но защо на бербатов а не на мартин петров , защото бербатов имаше лице при това добро а мартин петров ...
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

Bg_Fen написа:Дразниме ме лицето на Бербатов !!!! Старото си беше по-хубаво ! Дивака яко се усрал.
Да бе с ония перчем беше невероятно и празния му поглед се едно не му пука за нищо :rofl:
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Bg_Fen написа:Дразниме ме лицето на Бербатов !!!! Старото си беше по-хубаво ! Дивака яко се усрал.
Е ти кво друго си очаквал от Div_aka ;)
levski_vasko

Мнение от levski_vasko »

Мене "сезона на феновете не ме дразни" (засега).Дразни ме тва,че на някои футболисти цената е нереална.Също и класата на отборите,аз играя ММ с Левски и още 1вия сезон цска изпадна в "Б" група :D
Buff0n3r

Мнение от Buff0n3r »

Ем то по принцип цялата Фифа е нереална от гледна точка на това... Аз играх в Итали и Изпаднаха Милан и Фиорентина представи си .. за какво си говорим.. :nerd: :nerd:
[BFL]Mancho_United

Мнение от [BFL]Mancho_United »

За спам ,едва ли не ?!!
GLORY GLORY MAN UNITED !
Bg_Fen

Мнение от Bg_Fen »

[BFL]Mancho_United написа:За спам ,едва ли не ?!!
за какъв спам говорим ? :nerd: Я слез на земята !
Изображение
[BFL]Mancho_United

Мнение от [BFL]Mancho_United »

Заглавието на темата е "Малко критика" и тя е относно патча . А предните няколко поуста са свъзани с това в на еди кой си потребител кариерата в играта (която даже не е с БФЛ патча) кои отбори били изпаднали ... Това да има общо с темата ?! Не ! Ето затова се нарича СПАМ !!

Други въпроси ?
GLORY GLORY MAN UNITED !
The_Game_Beroeca

Мнение от The_Game_Beroeca »

искам да питам на бе а про се пуснах в ЦСКА и кат свър6и сезона ко се праи имам предвид само с БГ отбор ли неможе да сепродължи или поначало само един сезон и тва е?
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
BaLkI

Мнение от BaLkI »

The_Game_Beroeca написа:искам да питам на бе а про се пуснах в ЦСКА и кат свър6и сезона ко се праи имам предвид само с БГ отбор ли неможе да сепродължи или поначало само един сезон и тва е?
По принцип не можеш да играеш повече от един сезон с който и да е отбор в играта... :wasntme: ;)
petromax

Мнение от petromax »

че има бъгове- има, ама нека не забравяме и хубавите страни на пача ;)
Относно Сезона на феновете ситуацията е следната:
теглите си едни СМ 08 отивате на Leagues (Лига) намирате си Сезона на феновете (Fans Season) кликвате на remove и сте готови.
m1l3n40

Мнение от m1l3n40 »

не е точно така щот и играчите трябва да се трият след тфа 1 по един щот остават пак,но може и така триеш отборите след тфа лигата след тфа играчите или мн по лесно махаш отметката от appear in carer mode аз ги трих по 1я начин после видях че има отметка която може да се маха да не участва в carer mode,това appears in carer mode e в tournament
Последно промяна от m1l3n40 на 07 Фев 2008 19:48, променено общо 1 път.
go6ona

Мнение от go6ona »

BaLkI написа:
The_Game_Beroeca написа:искам да питам на бе а про се пуснах в ЦСКА и кат свър6и сезона ко се праи имам предвид само с БГ отбор ли неможе да сепродължи или поначало само един сезон и тва е?
По принцип не можеш да играеш повече от един сезон с който и да е отбор в играта... :wasntme: ;)
:D :D :D :D :D :D Пълна глупост аз карам вече 5 сезон с ЦСКА само 4е ми стана бъг и ме изхвърля ама ще се опитам да го оправя. :wasntme: ]:) ;)
Саму Биройъ ша ги бйй сичкити тъпи утбори!!! ]:) ]:)
Buff0n3r

Мнение от Buff0n3r »

При мен този бъг се получава на всеки 4ти сезон.. и така стигам до 4ти сезон и повече не.. трих така 4 пъти папката Фифа 08 в Мy Document.. Иии така си играя до 4ти сезон и после наново.. се пак някой ако знае .. как да ми помогне..
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”