Екипи на Galen
Екипи на Galen
Тука ще си слагам моите екипи.Когато имам време се занимавам с тях.Още съм начинаещ По-късно ще направя някой друг екип на български отбор
резервния екип на Тотнъм
още един екип на Тотнъм
домакинския на Волов
домакинския на Атлетико Мадрид
резервния екип на Тотнъм
още един екип на Тотнъм
домакинския на Волов
домакинския на Атлетико Мадрид
-
- Обратна връзка:
Re: Екипи на Galen
Аз ги качих тези екипи в soccergaming и ми казаха да сменя темплейтаklamer4o написа:като за начало е добре, ама има още да доизкосуриш
Днес пак си поиграх да направя един екип.Той е на Арсенал домакинския.
-
- BFL Team™
Добър е, опитай се да правиш линийте гладки за по-голяма естетика .
Аз тези линии едвам едвам ги направих.Сложих кръгчето и го оцветих и се опитах да го изтрия с гумата на ръка и затова не стана много хубаво.А има ли опция да взема една точка от някоя линия и от там да мога да я кривя?ochko написа:Добър е, опитай се да правиш линийте гладки за по-голяма естетика .
-
Браво Галене, много са красиви.
П.П. Много хубаво име имаш
П.П. Много хубаво име имаш
Супер са екипите,много ми харесаха,наистина си се потрудил доста
А,за лицата кой се занимава?Ти ли?Ще е хубаво да се постват лица на играчи,които ги няма във фифата.Така ако се прави втора версия на патча,може да се направят още повече лица-ако им намерите снимки,де.
Ще е добре да се направи такава тема във форума,така доста потребили могат да помогнат като постват снимки на дадени футболисти
А,за лицата кой се занимава?Ти ли?Ще е хубаво да се постват лица на играчи,които ги няма във фифата.Така ако се прави втора версия на патча,може да се направят още повече лица-ако им намерите снимки,де.
Ще е добре да се направи такава тема във форума,така доста потребили могат да помогнат като постват снимки на дадени футболисти
-
Браво!
Най-много ми харесва на Арсенал
Най-много ми харесва на Арсенал
направи галене домакински на БОТЕВ с жалти екипи
Това е оправения екип на Ботев.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от Galen на 07 Фев 2008 22:58, променено общо 1 път.
-
- Обратна връзка:
-
така имам няколко въпроса за екипите като пробвам да добавя с криеишън мастър да речем някои от тес дето са по горе ми пише че трябва снимката да е png формат а ако искам аз да си направя или еднъ някои екип с коя програма трябжа да бачкам
Ето още един мой екип.Това е нашия екип с който ходиме на мачове(говоря за отбора на децата )
-
- Обратна връзка:
Е дай неква снимка на реалния екип, за да можем да го сравним
Това е екипа на Волов.БФЛ този е реалния екип на ВОЛОВ!!!
Последно промяна от Galen на 15 Фев 2008 20:38, променено общо 1 път.
супер е Моля вилицата да не съдържаш коментари като Тоя краде за мен става въпрос
-
- Обратна връзка:
Че не е ли така? Пък и аз си чатя с Гален всеки ден и знам, че той не краде и докато си чатим той ги прави, ако това имаш в предвид.niki_19121 написа: супер е Моля вилицата да не съдържаш коментари като Тоя краде за мен става въпрос