Плановете за BFL FIFA 08 v1.1

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Заключено
_GAGATA_

Re: Плановете за BFL FIFA 08 v1.1

Мнение от _GAGATA_ »

Благодаря ви, че ще пуснете тези фиксове. От моите наблюдения мога да кажа, че с Пирин при мач с Видима и Спартак Варна абсолютно винаги без значение дали съм домакин или гост екипите са еднакви. При сезон с Левски такъв проблем съм нямал. Публиката на ЦСКА е червена, а на Левски - не е синя !? Да знам че във фикса ще се оправи. Но някак си създава неприятно впечатление. Не искам да се карам с вас или нещо такова - просто казвам. Мисля че щом сте успели да направите червени човечета сте могли и сини. По тази логика и други отбори могат да имат реалистична публика.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

bedrock написа:
На мачовете на Дунав я псукат като химн в началото на мача като се нареждат :D[/quote]
ем тя е наш химн по принцип незнам защо и те си е пускат ма и не ме интересува :)
няма да е лошо да сложите някоя друга песничка щото цял мач едно и също в тези линкове има много песни ако можете подберете някоя и сложете а пък ако не здраве да е :)[/quote]
дай да не спорим чии химн е :)
Изображение
Изображение
paolo

Мнение от paolo »

Много ще се радвам да направите лицето на Марто Петров,ако можете.Вярвам,че много потребители ще се съгласят с мен.
Ако се направи пак тема за лицата ще е супер,така ще могат да се постват снимки на играчи за които е възможно да се направят лицата.
bedrock

Мнение от bedrock »

Изображение
Третия екип ако на някой му се занимава
to6kobg
Обратна връзка:

Мнение от to6kobg »

С тоя екип не съм ни виждал да играем от 2 години поне.Иначе е як, ама нали номера е да е реалистично!
Изображение
Изображение
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

Има 5-6 отбора от Б групите в които всички футболисти са с еднакви лица ще имате ли възможност да ги направите с различни лица аз мога да дам списък със отборите които са с еднакви лица
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

rap17ka7a написа:Има 5-6 отбора от Б групите в които всички футболисти са с еднакви лица ще имате ли възможност да ги направите с различни лица аз мога да дам списък със отборите които са с еднакви лица
всичките са оправени ;)
karamelcho
Обратна връзка:

Мнение от karamelcho »

а също в повечето отбори от Б група номерата на играчите са различни.Напр. ми направи впечатление вратарите са с №3, а някои защитници с № 9 и т.н.
Изображение
Изображение
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

karamelcho написа:а също в повечето отбори от Б група номерата на играчите са различни.Напр. ми направи впечатление вратарите са с №3, а някои защитници с № 9 и т.н.
Това е така, защото няма информация за състава на отбора. ;)
bedrock

Мнение от bedrock »

to6kobg написа:С тоя екип не съм ни виждал да играем от 2 години поне.Иначе е як, ама нали номера е да е реалистично!
еми сагласен сам ама по-принцип не сме играли щото не се е налагало ама екипа се води трети даже си спомням че наще искаха последния мач срещу буферите да играят с него !!!като искаш реализам трябва да го има :)
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

bedrock написа:
to6kobg написа:С тоя екип не съм ни виждал да играем от 2 години поне.Иначе е як, ама нали номера е да е реалистично!
еми сагласен сам ама по-принцип не сме играли щото не се е налагало ама екипа се води трети даже си спомням че наще искаха последния мач срещу буферите да играят с него !!!като искаш реализам трябва да го има :)
имаш лс ;) да и аз мисля че трябва да го има ;) :)
m1l3n40

Мнение от m1l3n40 »

защо не сложите не боримиров лицето то го има с ония др пач дето добавя левски и сърбия ;)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

m1l3n40 написа:защо не сложите не боримиров лицето то го има с ония др пач дето добавя левски и сърбия ;)
ми да ако може ще е добре :) ;)
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

m1l3n40 написа:защо не сложите не боримиров лицето то го има с ония др пач дето добавя левски и сърбия ;)
Стига сте давали акъл де.Първо няма да го сложим,щото не е правено от нас(ние не "крадем" чужди работи) и второ,тва дет си го показал е 1/3 от файловете за лице.
m1l3n40

Мнение от m1l3n40 »

1. това че не крадете сам го чувал вече но си помислих все пак 2. 1/3 но е наи трудното ;)
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

Изглежда супер реалистично- Незнам как ще изглежда в играта. Относно самия патч - ще Ви помоля съвсем искрено да си намерите нов фейсмейкър. Лицата са доста зле с малки изключения. Другия вариянт е да ги махнете и да сложите що-годе да приличат от самата фифа.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
m1l3n40

Мнение от m1l3n40 »

мислиш ли че някои ще ни послуша :giggle: ся започват пак недеите даа акал нии не крадем ...
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

m1l3n40 написа:мислиш ли че някои ще ни послуша :giggle: ся започват пак недеите даа акал нии не крадем ...
Ае млъкни малко, защото такива като теб нищо не заслужават. А послушахме ли ви за всички неща които ще има в тоя фикс. Аман.
paolo

Мнение от paolo »

paolo написа:Много ще се радвам да направите лицето на Марто Петров,ако можете.Вярвам,че много потребители ще се съгласят с мен.
Ако се направи пак тема за лицата ще е супер,така ще могат да се постват снимки на играчи за които е възможно да се направят лицата.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
vampikkata

Мнение от vampikkata »

Да сагласен съм с paolo за лицето на Мартин Петров ето снимки.

Изображение
Изображение
Изображение
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”