значи екипа не е негов -> някой да я локнеvancha написа:ХОРА,ИСКАМ ДА СЕ ИЗВИНЯ ЕКИПА НА ЦСКА Е НА ЦЕЦКО ТОЙ МИ ГО ДАДЕ КОГАТО ПРАВИХ МОЙТА БГ ЛИГА ЗА ФИФА 08,НО ПОСЛЕ НИКИ1912 ме помоли да му го дам!
Моите екипи
-
Re: Моите екипи
-
- Обратна връзка:
Не е твой, аз съм сигурен, няма какво да им обясняваш....niki_19121 написа:аве тъп лажец маинатa ти ще обясня на бфлceckotoot написа:тази черта отзад си я нарисувах и после я поизтрих малко и я сложих в\у екипа
-
- Обратна връзка:
-
Galen написа:Да ама трябва да го правиш наново защото водния знак ти разваля всичко[BFL]Mancho_United написа:Има 1 нещо викат му воден знак Ти си го слагай ,пък нека после пак се мъчат да си пробутват лапешките номера
Сейваш 2 картинки бре Постваш само тази с воден знак по форумите ,и ако на някой му хареса (на някой екип или някой фр иска да си го сложи във ФИФА-та) му пращаш оригинала Трябва да си доста тъпичък ,че да не сейваш готовия екип както си е ,и тогава да го сейваш с воден знак Аз даже и псд-тата си пазя на нещата ,които правя
GLORY GLORY MAN UNITED !
ОУУУ вярно Напоследък май ми се е утразило ученето[BFL]Mancho_United написа:Galen написа:Да ама трябва да го правиш наново защото водния знак ти разваля всичко[BFL]Mancho_United написа:Има 1 нещо викат му воден знак Ти си го слагай ,пък нека после пак се мъчат да си пробутват лапешките номера
Сейваш 2 картинки бре Постваш само тази с воден знак по форумите ,и ако на някой му хареса (на някой екип или някой фр иска да си го сложи във ФИФА-та) му пращаш оригинала Трябва да си доста тъпичък ,че да не сейваш готовия екип както си е ,и тогава да го сейваш с воден знак Аз даже и псд-тата си пазя на нещата ,които правя
-
- Обратна връзка:
ти къв си на БФЛ че да обясняваш ???niki_19121 написа:аве тъп лажец маинат* ти ще обясня на бфлceckotoot написа:тази черта отзад си я нарисувах и после я поизтрих малко и я сложих в\у екипа
-
- BFL Team™