by : AntrAcsA
А ти къв тон му държиш бе,мухъл.Я си виж мизерната тема бе,"разбираш ли некой ако може да ми направи на том лицето",кой е чикията на пясъка бе,снимка дал ли си че да ти прави некой тва лице,аре.........Xaugyk написа:Аве келеш,я неми дръж такъв тон!ко ми са исфърляш,като чикия на пясък?!?Преди няколко седмици ми Бан за нищо.ти маи страдаш от някакви комплекси за малоценост ли незнам,и си ги избиваш тука по форумите.Вижтима кой съм аз,Да Биг Босс баноже за щяло и нещяло...ко ли съм седнал да ти пиша изобщо...
Xaugyk написа:Ейго на..следващият комплексар...той като има тука някви права неозначава че ще банва наляжо и надясно за лайняна клечка дето се казва,и да обижда.нито сте ми на годините нито на чикиите
sv3nc3 написа:Xaugyk написа:Ейго на..следващият комплексар...той като има тука някви права неозначава че ще банва наляжо и надясно за лайняна клечка дето се казва,и да обижда.нито сте ми на годините нито на чикиите![]()
![]()
.с всяко следващо мнение ще опропвергаваш предишното си
![]()
![]()
точно тва е разликата между теб и тях, ти си още на чикииXaugyk написа:Ейго на..следващият комплексар...той като има тука някви права неозначава че ще банва наляжо и надясно за лайняна клечка дето се казва,и да обижда.нито сте ми на годините нито на чикиите
честно да ти кажа,не разбирам какво искаш да кажешm1l3n40 написа:да ама тес футболисти които нямат лица не моат да се слагат други маи мнго гадно така щот оножа което сменя е затамнено и не може да се дава на него important image . нали на него не може да се даде да смениш лицето като играча няма лице
_hi6tnika_ написа:![]()
Абе това е Луиш Фабиано от Севиля
Тва са хора без никъв морал,батеklamer4o написа:А това е нашият добър познайник read_or_dead31