Мачовете от кръга
Пирин Благоевград - Левски 0:1
ЦСКА 7-0 Литекс
Ботев - Локомотив София 0:3
Берое - Локомотив Пловдив 4:3
VI-ти кръг
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- BFL Team™
Re: VI-ти кръг
Пирин - Левски 0:1
'' Йовов
Попринцип мразя да давам ненужни статистики, но аз имах 21 удара във вратата а той 6. Не че нещо, ама ... Първото изцяло мое, второто той натисна, но аз отново направих непростими пропуски. Изпотих си се, но се добър мач. Трябва да се отбележи, че той е с Пирин аз с Левски. Това също оказва голямо влиание. Успех на останалите в кръга.
'' Йовов
Попринцип мразя да давам ненужни статистики, но аз имах 21 удара във вратата а той 6. Не че нещо, ама ... Първото изцяло мое, второто той натисна, но аз отново направих непростими пропуски. Изпотих си се, но се добър мач. Трябва да се отбележи, че той е с Пирин аз с Левски. Това също оказва голямо влиание. Успех на останалите в кръга.
-
Пирин - Левски 0-1
Резултата лъже. Напълно неравностоен мач и бях смачкан. Пръвото полувреме се чудех какво става а центъра не го и минавах. С много късмет 0-1 в крайна сметка.
Удари във вратата 6 на 21
Резултата лъже. Напълно неравностоен мач и бях смачкан. Пръвото полувреме се чудех какво става а центъра не го и минавах. С много късмет 0-1 в крайна сметка.
Удари във вратата 6 на 21
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
-
Армейци Добрич Фен Клуб
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
-
потвърждавам
Берое - Локомотив Пловдив 4:3
Атанасов-3, Заков-1/ въндев-2, Сакалиев-1
Атанасов-3, Заков-1/ въндев-2, Сакалиев-1
-
- BFL Team™
Този с Ботев не се явява, а скайпа който е дал не е верен.
Скайпа му е vladi97 а не vladimir97ochko написа:Този с Ботев не се явява, а скайпа който е дал не е верен.