Излезе Mega Patch 5.0
Re: Излезе Mega Patch 5.0
ама яко ли е кво включва как се играе с него
Инсталацията е на немски ма хич да не ви пука - цъкате weiter (преведено "next") и сте готови.А колкото до какво включва вижте това видео:
http://www.youtube.com/watch?v=F49PFv_CBzo
мерсиmechka написа:Инсталацията е на немски ма хич да не ви пука - цъкате weiter (преведено "next") и сте готови.А колкото до какво включва вижте това видео:
-
Тва е германски пач. За вас нз ама аз ще си чакам БФЛ-то!
Always my heart will be BLUE!!! LEVSKI FOREVER!!!
Нали уж трябва да има БГ лига, а аз като гледам само са сменили тапета при включване.
Не ти пречи да ги сложиш и двата пача...Manower написа:Тва е германски пач. За вас нз ама аз ще си чакам БФЛ-то!
няма бг лигаbarsaaaaa написа:Нали уж трябва да има БГ лига, а аз като гледам само са сменили тапета при включване.
-
mechka, този пач кво оправя?
А пък уж пише че има нашта група
гледаите ТБИ ама няма нашта група тби АМА НЕ
гледаите ТБИ ама няма нашта група тби АМА НЕ
Аве стига сте мрънкали ми мислете малко с тия тикви - има бг първенството само че само "А" групата. Като инсталнете мега пача и баджовете влизате в едитора и давате бутона долу в дясно и сте готови.
я кажи точно как да го направим щото аз един път унинтстал играта и после не искаше само тряяше да копна сички фаилове в една папка кажи ми плс даи шотове как да го направимmechka написа:Аве стига сте мрънкали ми мислете малко с тия тикви - има бг първенството само че само "А" групата. Като инсталнете мега пача и баджовете влизате в едитора и давате бутона долу в дясно и сте готови.
Аз като инсталирам емблемите и пача и ми дава грешка едитора и не мога да вляза в него.
-
Ти не се репчи! Я ни отговори на въпросите.mechka написа:Аве стига сте мрънкали ми мислете малко с тия тикви - има бг първенството само че само "А" групата. Като инсталнете мега пача и баджовете влизате в едитора и давате бутона долу в дясно и сте готови.
Едитора неможе да се отвори. Иска друга версия на играта
Няма проблем с инсталацията. За тези, които не са в час малко инфо:
1. Необходимо е да е инсталиран Official Patch 2.0. Иначе Мегапача няма да тръгне
2. Инсталират се Badge Packs, които могат да се изтеглят от fmcorner
3. Инсталира се Мегапача
4. Влезаш в едитора и натискаш Write Current Database for Game
5. Играеш
За съжаление има само А група, но има достатъчно отбори за да се сформира една Б група
1. Необходимо е да е инсталиран Official Patch 2.0. Иначе Мегапача няма да тръгне
2. Инсталират се Badge Packs, които могат да се изтеглят от fmcorner
3. Инсталира се Мегапача
4. Влезаш в едитора и натискаш Write Current Database for Game
5. Играеш
За съжаление има само А група, но има достатъчно отбори за да се сформира една Б група
Official Patch 2.0 не меже да се инсталира когато играта е инсталирана с копи-пейст, друг начин дали има?
barsaaaaa написа:Official Patch 2.0 не меже да се инсталира когато играта е инсталирана с копи-пейст, друг начин дали има?
без 2.0 не става
Последно промяна от vlasho на 21 Фев 2008 22:58, променено общо 1 път.