Едно свободно място за "А" група
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- BFL Team™
Едно свободно място за "А" група
Момчето с Ботев, се отказва или по - точно принудително трябва да го сменим, защото доста ряко е налиния, а сега е, но пронбвахме и много сече и е от него това. Така не става, и трябва да намерим друг. Така че който иска да играе в "А" да казва отбор и да го записваме възможно най - бързо. Махам мачовете на Ботев, тъй като са много малко, просто ще намерим друг, който да е сериозен и да започне още от днес.
-
- BFL Team™
Re: Едно свободно място за "А" група
!
Ако до утре (18.02.2008) в 13.00 няма записан човек ще напиша на всички служебна победа срещу отбора на Ботев. Но ако се намери човек, няма. Дано се намери и успее да изгирае 7 си мача до 22.
Ако до утре (18.02.2008) в 13.00 няма записан човек ще напиша на всички служебна победа срещу отбора на Ботев. Но ако се намери човек, няма. Дано се намери и успее да изгирае 7 си мача до 22.
-
- BFL Team™
Искам да ме увериш, че ще си сериозен... Аз съм доверчив, но все пак.
-
Ако мястото още е свободно,може ли да кандидатствам за него няма значение с кой отбор.
Саму Биройъ ша ги бйй сичкити тъпи утбори!!!
-
- BFL Team™
Ами човека със Спартак Ванра беше преди теб. Само чакам да ми потвърди, че ще си изиграе мачовете по най - бързия начин.... ? Ако не го направи до утре, пиша те теб.
Съжалявам няма да мога имам някакъв проблем с фифата.Да се надявам да са опрай до следващия турнир(ако има)
-
- BFL Team™
Казвай, може ли да разчитаме, че до 25 ще изгираеш всички мачове, които трябва?go6ona написа:Ако мястото още е свободно,може ли да кандидатствам за него няма значение с кой отбор.
-
wcwc написа:Казвай, може ли да разчитаме, че до 25 ще изгираеш всички мачове, които трябва?go6ona написа:Ако мястото още е свободно,може ли да кандидатствам за него няма значение с кой отбор.
Сори ама тая седмица ми е натоварена.Днес ми казаха,че утре ще имам 2 котролни
а четвъртък и петък само по една.Много ми са играе ама тря да мина в девети клас все пак
Саму Биройъ ша ги бйй сичкити тъпи утбори!!!
-
Събота и неделя можеш да си ги изиграеш .. ако не успееш просто всички от А група ще имат служебна победа срещу 7мия отбор ..
GLORY GLORY MAN UNITED !
-
- BFL Team™
Ок, ясно, 3:0 за всички. Така трябваше да се направио още като разбрахме за момчето с Ботев, но...