Тренировки
-
Тренировки
Абе хорица тренировките на мениджера не могат ли да се ръководят от помощника или трябва сам да си ги правя секи път? И още нещо. Я кажете на какви групи да ги деля играчите и на кои тренировки да надблягам? Щото аз ги тренирам на квот ми падне Бглагодарско предварително.
Always my heart will be BLUE!!! LEVSKI FOREVER!!!
Re: Тренировки
ми аз го давам помощника да ги тренира още в началото те пита какви функции искаш ти да изпълняваш ти и какви помощника
-
Аха. Щото там на трейнинг нали има първа и втора група, вратари и резерви, и може нали да избираш, какъв вид тренировка да сложиш. Иначе аз съм цъкнал на помощника да прави тренките, ама нз дали си върши работата
Always my heart will be BLUE!!! LEVSKI FOREVER!!!
ами поне при мене си я върши аз го цъкам и не се занимавам повече
Ами колкото по - добър е Асистент Менажера, толкова по - добре води тренировките! Намери си добър Асистент, предложи му добра заплата за да дойде при теб, цъкни той да води тренировките и това е!Manower написа:Аха. Щото там на трейнинг нали има първа и втора група, вратари и резерви, и може нали да избираш, какъв вид тренировка да сложиш. Иначе аз съм цъкнал на помощника да прави тренките, ама нз дали си върши работата
-
Момчета,имам въпрос относно тренировките на младежите ми!Значи имам 5 кампа в чужбина за млади таланти и във всеки един камп съм сложил треньор,който да го води!Мисълта ми е следната-тъй като периодично ми изписва ,че е открит млад талант в еди кой си камп....Трябва ли да подписвам договор с него ,за да почне тренировки и мачове в младежките ми формации ,за да вдига левъли или просто младежът да си остава в кампа(дали тренира там под ръководството на съответния треньор на кампа,където изобщо не знам дали вдига левъли)Изобщо какви са функциите на тези треньори в в малдежките кампове-дали служат само да открият даден талант,когото ако харесам -да подпиша и да взема в младежките ми формации или служи и за водене на тренировки в самия камп и да се дигат левъли на самото място в кампа и по-късно ако харесам някой да подпиша с него като навърши 18.И 5-те ми кампа са напълно развирти на 4-то ниво....