Записване
-
- BFL Team™
Re: Записване
Ти не беше ли един много отлявлен ''критик'' преди патча
Аз ли не чети ми мненията ако искаш....Всяка свободна минута която имам на РС-то е пред БФЛ патча и ФИФА08ochko написа:Ти не беше ли един много отлявлен ''критик'' преди патча
-
За това си толкова добър
Не аз не съм много добър...просто тия тука са много слаби
-
GLORY GLORY MAN UNITED !
-
- BFL Team™
За туй Манчо ти наду шушоните...Vanio`G написа:Не аз не съм много добър...просто тия тука са много слаби
Тук такива мнения колко си добър и другите колко са слаби не се толелират. Това е един турнинр, който е за цел единствено забавление, а не някакви битки едва ли не за смисъла на живота ви. Дръжте приятелския тон.
-
- Обратна връзка:
-
И сега ви се мазни а
-
- BFL Team™
Нормално. Както той каза само БФЛ играе вече, а БФЛ е направен от "гадните".
А бе хора вие имате ли акъл...колко пъти да ви кажа че това не е писано от мен...(моя тъп бротовчед)...Аз ако съм искал да ви ругая и ви притискам за патча да съм писал по мненията си и ЛС-та...явно не рабирате как стоят нещата...
И да ти кажа ochko не мисля че mancho ми е надънил шушуните....4:1 за мене за 25 мин. в първия мач и след това ми даваха зор да си ходя на село и се получи Х 4:4...
А втория мач кво да кажа...(пример Тотнъм-Арсенал 5:1;Ман Юн-Арсенал 4:0 нима е такава разликата в класите...не мисля то класирането го показва..Ае със здраве и мека ви глава)
И да ти кажа ochko не мисля че mancho ми е надънил шушуните....4:1 за мене за 25 мин. в първия мач и след това ми даваха зор да си ходя на село и се получи Х 4:4...
А втория мач кво да кажа...(пример Тотнъм-Арсенал 5:1;Ман Юн-Арсенал 4:0 нима е такава разликата в класите...не мисля то класирането го показва..Ае със здраве и мека ви глава)
-
Vanio`G написа:А бе хора вие имате ли акъл...колко пъти да ви кажа че това не е писано от мен...(моя тъп бротовчед)...Аз ако съм искал да ви ругая и ви притискам за патча да съм писал по мненията си и ЛС-та...явно не рабирате как стоят нещата...
Пич много ти е голямо самочувствието което дразни другите....хубаво бил си надиграл си смачкал си някого...но защо трябва да се фалиш и да се правиш на толкова голям??? мълчи си играй си и твае
Е заради тоя тръгна всичко...а винаги има кой да ме бие...падал сам и с по 10 голаBg_Fen написа:За това си толкова добър
-
Бате да не се връщаме на оная тема. Първия ти гол бе от дузпа ,която просто НЯМАШЕ ! Не ти докоснах играча. 4тия го видя .. от тъча правиш центриране,моя вратар отива ЗАД вратата и чака .. а топката си влиза директно в нея. После те надиграх тотално - накрая излезна и неможах да направя шот на ударите във вратата да видят всички ... омазах те и ти вместо да се радваш на равния зе да се отваряш както и сега ... и незнам за разликата в класите ,но мачовете които цириташ 1во са с по 4 гола разлика победа и ако си ги гледал (което ме съмнява като чета така) наистина разликата В ИГРАТА НА ДВАТАТА ОТБОРА беше огромна ! А и все пак няма какво да говоря - всеки сам може да си прецени при резултат 3-9 какво се е случило ... 9 гола ... дори и при най-фантастичният случай пак трябва да те бия ,защото 9 удара не са малко .. а общо колко бяха ти си знаеш сам Но няма да коментираме. Втория полусезон ще си проличи. Аз ти казах да не се ежиш.. ама ти не.. "помисли си дали искаш да преиграем ,защото и без точката ще останеш" .. казах ти ,,че с късмет изкара Х .. ти пак не! Еми ок - на ти НЕ ! 3-9 ! Ай със здраве !Vanio`G написа:А бе хора вие имате ли акъл...колко пъти да ви кажа че това не е писано от мен...(моя тъп бротовчед)...Аз ако съм искал да ви ругая и ви притискам за патча да съм писал по мненията си и ЛС-та...явно не рабирате как стоят нещата...
П.П Моля всеки ,който му е повявал на това ,че е братовчед му да напише тук : "АЗ МУ ВЯРВАМ" . Искам да видя ще има ли 5 такива души ..
GLORY GLORY MAN UNITED !
Мисля че не разбра примерите за мачовете на Арсенал 0:4 и 1:5 ама карай...
А дали ми вярвате че това не съм го писал аз ако щете ве...ваш избор
А дали ми вярвате че това не съм го писал аз ако щете ве...ваш избор
-
Колко време ще трае почивката ?? Аз викам другата седмица да почваме 2 ри полусезон Или да играем Купа на България
-
Турнира за Купата се провежда между 2-та полусезона
Армейци Добрич Фен Клуб
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
-
Кога ще е готов жребия?
-
-
- BFL Team™
Не братле, това е турнирче за разспускане, за забавление. Тук няма олигофренясали крастави фифаджий, които единствената им цел в живота е да побеждават разни други олигофренясали крастави фифаджий. Опитваш се да покажеш колко ги разбираш работите, колко голям играч си и колко си непобедим...може и така да е, ама на абсолютно никой тука не му пука. Тук наистина се забавляваме, уважаваме и правим едно интересно турнирче. А на теб ти препоръчвам да изпълзяваш обратно към някой от стотиците форуми с лозунга ''Най дубриъ форум зЪ фифъ торнири'' в който играеш...играчо!
-
Ре: Записване
Айде бе какво става няма ли да си играем мачовете ??? Пишете ми на dash_foever (skype)!!!