припомняне за някои,че май са забравили и пак ще се почне с безмислени постове и сърденици.Стремете се постовете ви да съдържат въпроси свързани с инфото във първия пост(ако има грешно такова) и коментари на шотовете(може да забележите неточности,на които ние не сме обърнали внимание).Общо взето в тази версия ще се постараем да фиксираме всички бъгове(прочели сме всички постове за бъговете и сме си направили преценка,кое ще може да се оправи и кое не),също ще добавим само 2-3 нови неща.sv3nc3 написа:всички новини и шотове ,следете във първия пост
не ги трие той,а аз.Виж горния пост и ще разбереш защо.vancha написа:ЗА КАКВО МИ ТРИЕШ МНЕНИЯТА БЕ НиКи?
Това значи че и на ЦСКА ще оправим състава също- половината отбор няма да го имаVanio`G написа:-Фикс на съставите(цитат от 1-я пост)
Това значи че ще смените състава на Левски..декем звездите им няма да ги има![]()
![]()
ми сметнах че е важно! иначе си пиша нормално!Frantic написа:А защо пишеш само с главни букви ?!
Е за ЦСКА по важните са Вальо и Велизар(неговия трансфер нз дали е финализиран)...другото е пълнеж...Аз без това не играя с Амунике;Кабус;Г.Илиев и там още кои напуснаха....Gogo_t написа:Това значи че и на ЦСКА ще оправим състава също- половината отбор няма да го имаVanio`G написа:-Фикс на съставите(цитат от 1-я пост)
Това значи че ще смените състава на Левски..декем звездите им няма да ги има![]()
![]()
Няма да го направят на две звездички.vancha написа:мани братле че сега цска трябва да го направят със 2 или поне 2,5 звездички !
тоя томов всичко продаде!
Не съм от bFL, не мога да ти кажа...vancha написа:Виличка,
вие сега чакате да свършат трансферите нали?и след това ще пуснете пача!
верно бе :gigglevili4kata написа:Не съм от bFL, не мога да ти кажа...vancha написа:Виличка,
Еми те ще си решат, но най-вероятно.vancha написа:верно бе :gigglevili4kata написа:Не съм от bFL, не мога да ти кажа...vancha написа:Виличка,
тогава някой от бфл може ли да ми каже!
Прочети в първия пост кфо пише най-долу... ДАТИ НЕ ДАВАМЕ!!!!!!!!!!!!!!vancha написа:верно бе :gigglevili4kata написа:Не съм от bFL, не мога да ти кажа...vancha написа:Виличка,
тогава някой от бфл може ли да ми каже!