BFL FIFA Manager 2008
Re: BFL FIFA Manager 2008
Общо взето варианта на BFL в Мегапача е силно орязан. Единствено по баджовете, които се инсталират може да се съди какъв ще е обхвата на оригиналния BFL FM08.
Така или иначе ще трябва да почакаме излизането му, за да имаме добро българско първенство за игра.
Дотогава играйте Premier Legue
Така или иначе ще трябва да почакаме излизането му, за да имаме добро българско първенство за игра.
Дотогава играйте Premier Legue
BFL ще издавате ли и вие пач и ако не някой може ли да обясни малко по подробна как се инсталира Мега пача??
-
Може ли някои да ми даде линк за дози мега пач и какво сад1рйа тои мерси предварително.
хора трябва да инсталирате Fm08 Updeta 2 за да инсталирате мега пача
-
Айде да не викаш по-живо а !! Да не те накарам да си чакаш другаде или да си го направиш сам ... Ша та и в ..
GLORY GLORY MAN UNITED !
По спокойно момченце от провинцията . Не лъжете хората щото вече станахте смешни.
-
Ахахахаххаах. Пича бил от София и се има за нещо велико. Абе ей сельо - я си признай родното място ! И хората като неискат да чакат да си го направят те ,а !?
Един въпрос:
Ние да сме длъжни случйно да го правим това ?
Ако искаме утре казваме - БФЛ се закрива и никога повече няма да съществува! И никой от вас неможе да ни каже НИЩО !! Просто можете да отидете при *** и другите подобни
Гатанка:
Дървен сувенир с 3 букви ?
- Шоп ..
Да си жив и здрав и да нямаш акне !
Един въпрос:
Ние да сме длъжни случйно да го правим това ?
Ако искаме утре казваме - БФЛ се закрива и никога повече няма да съществува! И никой от вас неможе да ни каже НИЩО !! Просто можете да отидете при *** и другите подобни
Гатанка:
Дървен сувенир с 3 букви ?
- Шоп ..
Да си жив и здрав и да нямаш акне !
GLORY GLORY MAN UNITED !
Нали казахте на 1ви че излиза . Леле стига лъгали хората . Ако щете правете ако щете не просто им кажете да не се надяват аз вече спрях така че ходи да доиш козите на село.
-
-
Той е готов, ама аз не съм го пуснал за да си играя сам за да ви е гадно
-
Тоя земи го банни, та да си играе без БФЛ, кат е акълия! Е заради такива прошляци и аз бих спрял да правя пач, който е от сърце и хората от БФЛ нищо не получават взамяна!
Последно промяна от Manower на 04 Мар 2008 20:22, променено общо 1 път.
Always my heart will be BLUE!!! LEVSKI FOREVER!!!
-
Ти го каза .. просто всички виждате за какво става въпрос .. всеки сезон има по над 20 такива .. но БФЛ вече над 5 години продължава ! Защото такива въшки в пълния смисъл на думата ги изолираме !
GLORY GLORY MAN UNITED !
-
няма да се бъркам в тоя скандал, щото става напечено, ама искам да попитам ще ги имали Бижутера, Бардон, Мечо, Топчо, Валери и Ричи в Левски в пача
-
сори, децкото е по другия каналNeatoN написа:Скапаняци айде малко по живо
-
Искам да попитам защото вие на давете отговори кога ще излезне и дали въопще ще излиза български пач тази година ? Защото има доста чакащи който искат да знаят дали да чакат или не разбирам че не е лесно да се прави пача и тук само ви обиждат и недоволстват но все пак кажете ако ще има пач тази година кога горе долу ще излиза примерно до 1 месец 1 седмица или там колкото ви трябва още
http://www.fm08.de/en/ Гласувайте за България да имаме българско първенство в Фифа Мениджър 09 !!!
Shtoto sa Mishki i ako iskate da znaete pa4a ne e gotov ako beshe shteshe da go pusnat
-
ЕЕ сприи си се обаждал бе суяк да съм те питал теб смятам че доста ясно съм се изразил и не питам теб или някой който ги познава или ги е питал искам конкретен отговор от член на БФЛ
http://www.fm08.de/en/ Гласувайте за България да имаме българско първенство в Фифа Мениджър 09 !!!
-
Патч ще има ! В другата тема написах - шанс да излезе докрая на този месец почти няма ! Работата е доста наистина ,но за да ви хареса ,а и за да сме доволни ние от работата на екипа тази година трябва да е повече от уникален ! Да има повече работи и екстри .. абе изобщо да е изпипан до съвършенство ! Също така казах и ,че е готов на 75% ,защото поискахте да знаете колко горе-долу е завършен Това е Виждате шотовете и от тях знаете кое е готово и кое не . Като има нови шотове някой от екипа ще напише:
Има нови шотове,може да ги видите в 1вия поуст !
Има нови шотове,може да ги видите в 1вия поуст !
GLORY GLORY MAN UNITED !