BFL FM Forum - Manager No.1:
-
BFL FM Forum - Manager No.1:
Здравейте! Със съдействието и идеята на Ванката (kyynadd) правя тази тема, за да си дадете мнението, кой мениджър се представя най-добре според вас. Правете оценка по кариера, мачове, титли и т.н. . Надявам се да не преигравате и да не бъдете "подкупени" да дадете глас за някой.
ИМАТЕ ПРАВО НА 2 ГЛАСА!
Всеки месец анкетата ще се обновява и събралият най-много гласове през изминалите 30 дена ще бъде разпечатан в "BFL FM Awards" - наградите на най-добрите треньори. Успех на всеки. Първата анкета ще приключи чак на 31 март.
ИМАТЕ ПРАВО НА 2 ГЛАСА!
Всеки месец анкетата ще се обновява и събралият най-много гласове през изминалите 30 дена ще бъде разпечатан в "BFL FM Awards" - наградите на най-добрите треньори. Успех на всеки. Първата анкета ще приключи чак на 31 март.
Football Manager 2008 player
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
-
Re: BFL FM Forum - Manager No.1:
Може ли само да добава никой да не гласува за себе си.
Иначе Ванката (kyynadd)
Иначе Ванката (kyynadd)
-
Засъжеление НЕ, защото анкетата възприема възможностите като думи, а не като никове.
Football Manager 2008 player
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
-
- Обратна връзка:
Абсолютен НОМЕР 1 е НИКИ!!!!!Тоя има финали, купи, титли...........
-
- BFL Team™
to6kobg написа:Абсолютен НОМЕР 1 е НИКИ!!!!!Тоя има финали, купи, титли...........
-
- Обратна връзка:
Ванката и НиКи (:
пс ако напрайте тема за най-тъп тренер аз ше ва разбия
пс ако напрайте тема за най-тъп тренер аз ше ва разбия
За мен това са Ванката,Ники и Балки...И тримата са се доказали,но все пак гласувах за Балки
-
Брей,цели 3 са гласували за мене.Благодаря на всички!!!В момента нямам нет и пиша от кабинета по информатика(в час съм),така че не мога да споделям моите приключения пред ФМ и най-вече спечелването на Купата на УЕФА с Левски... Дадох гласа си за НиКи.
-
Абе, кво стана с тая анкета. 31-ви март мина, пък и като гледам никой не е гласувал от бая време. Закривайте я, обявявайте резултатите и тва е!