Music Idol

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
AntrAcsA
BFL Team™

Re: Music Idol

Мнение от AntrAcsA »

Е в тяхна чест си направих нов аватар !!!
Davidcho

Мнение от Davidcho »

AntrAcsA написа:Е в тяхна чест си направих нов аватар !!!
Music Idiot :D :D :D
Изображение

Изображение

Изображение
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

AntrAcsA написа:Е в тяхна чест си направих нов аватар !!!
Хах рулира! :D
НиКи

Мнение от НиКи »

Хора, не обидайте миленчо, няма друг като него, моя идол :party:
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
Levski_forever
BFL Team™

Мнение от Levski_forever »

НиКи написа:Хора, не обидайте миленчо, няма друг като него, моя идол :party:
Незнам ...аз се питам в каква държава живеем вече?! Как се разбира от родните ни "медий" интересното в днешно време...ако помните имаше едно риалче - Big Brother -втория и третия сезон бяха пълни бози ,защо ли ?! Защото продуцентите бяха заложили на уж по-"интересните" хора ,НО резултатът беше нулев ...Сървайвър ,който беше с много правилна подборка на участниците направо "разби" BB-tata по Нова...Защо сега бТВ тръгват по същия път ?!! Защо ми е да гледам този мангал ,дето 2 думи неможе да върже като хората? Защо не допуснаха незрящото момиче напред ,което си имаше и глас и беше в пъти по-добро от този мангал ? За да ставало шоу ?! Ами ние нали избираме Music Idol-а на България бе ? Не избираме най-големия идиот на България ,щото те в нашата държавица са много ,с лопата да ги ринеш -неможеш...според мен няма значение какъв си ако можеш да пееш-трябва да продължиш...представете си какво и е на момичето ,което тъкмо си бе помислило ,че в България можело да има и добро ?! Незнам ,но този Funky или там къф е нали в началото се правеше на путка и не пускаше разни кандидати ,дето имаха пак повече възможности от цингото ...сега защо пусна тоя кретен по-напред ? Незнам ,просто нямам думи на какво са възможни хората в тая държава за пари...
Дано някога се оправим!
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

За Илона си много прав....
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
klamer4o
Обратна връзка:

Ре: Мусиц Идол

Мнение от klamer4o »

Не съм съгласен само за едно - тук се избира музикален идол. ще ме извините, но е сантиментално да мислите, че незрящото момиче може да МУЗИКАЛЕН идол на България. Не говорим за идол по принцип, защото тя и момичето с апендицита показаха воля, с която наистина показаха, че са достойни за идоли на цялата ни страна. Но музикален идол поне на мен няма как да ми е. Може да отнеса много псувни за това, но се замислете. Заприлича ми на проблема с децата от Могилино. Как във квартал Средна Кулав Русе казаха, че "пускали по 20 СМС-а", ама "защо точно при тях трябва да са". Секи от вас би предпочел момиче, добре изглеждащо, което пее добре колкотто това момиче, пред това незрящо момиче. И да не го признаете, сигурен съм, че вътрешно ще е точно така. Да не говорим, че има кандидати, които пеят по-добре от нея, но...
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”