Galen's Flags
Galen's Flags
Направих един мини пач който добавя нови 6 флага на Волов.
FC Volov Flags
DOWNLOAD-- http://files.filefront.com/Volov+flagse ... einfo.html
Понеже видях Живко да си качва своите флагове реших да сложа и нещо мое.Ако това е против правилата ви или нещо друго,моля да изтриете само линка към пача
FC Volov Flags
DOWNLOAD-- http://files.filefront.com/Volov+flagse ... einfo.html
Понеже видях Живко да си качва своите флагове реших да сложа и нещо мое.Ако това е против правилата ви или нещо друго,моля да изтриете само линка към пача
-
Re: Galen's Flags
Аз рядко съм виждал флагове с рисунка.Ако после измисля нещо ще го качаНиКи написа:Нещо по така дай, че тези са само текст:)
-
- Обратна връзка:
Бра'о!
-
По тъмни са по яки, мразя да ми окапват очите от светлина
-
- Обратна връзка:
Този Volov_Forever надали е истински...
Това май ти е ника в ЦС-а...
Повечето флагове аз съм ги измислил защото истинските са в игратаvili4kata написа:Този Volov_Forever надали е истински...
-
- BFL Team™
Предполагам това са едни от първите ти флагове, за това бих казал, че горе-долу са се получили, но има какво още да учиш като за начало се постарай да оправиш симетрията. Смисъл забележи примерно флага където е надписа 1929, виж цифрата 1 колко място има от лявата си страна и колко от дясната и тн.
Не го приемай като караница, а като приятелски съвет
Не го приемай като караница, а като приятелски съвет
Да това са ми първите флагове.Ако съм свободен ще направя и на чужди отбори
-
- Обратна връзка:
Ако направиш на Лацио си слагам СМ 08 и си ги качвам.Galen написа:Да това са ми първите флагове.Ако съм свободен ще направя и на чужди отбори
Не ти трябва CM08 аз правя инсталация. Щом искаш днес ще ти направяvili4kata написа:Ако направиш на Лацио си слагам СМ 08 и си ги качвам.Galen написа:Да това са ми първите флагове.Ако съм свободен ще направя и на чужди отбори
-
- Обратна връзка:
А някой знае дали ще пречат на играта в мултиплейър като са на инсталация?Galen написа:Не ти трябва CM08 аз правя инсталация. Щом искаш днес ще ти направяvili4kata написа:Ако направиш на Лацио си слагам СМ 08 и си ги качвам.Galen написа:Да това са ми първите флагове.Ако съм свободен ще направя и на чужди отбори
S.S. LAZIO FLAGS
Направих флагове на Лацио обаче незнам как да ги вкарам в играта без да променят датабазата. После не ми се преинсталва наново фифата
Направих флагове на Лацио обаче незнам как да ги вкарам в играта без да променят датабазата. После не ми се преинсталва наново фифата
-
Предлагам ти двете теми Galen's flags и Екипи на Galen да се слеят и там да постваш всякакви твои творения, че в две теми няма смисъл:)
И аз това мислех да правя но не исках да ангажирам никой от БФЛ Иначе съм съгласен
-
Направи нещо на Реал Мадрид , Арсенал иначе браво супер са