Малко Инфо
Малко Инфо
здравейте бфл тийм , ще можете ли да пуснете някакви шотове от играта да я видим как е и същото докате сте стигнали с разработката на пача и кога можем да очакваме рийлеиза
Благодаря предварително
Благодаря предварително
-
Re: Малко Инфо
Нямаше нужда от нова тема, можеше да питаш в темата за превюто;) Иначе предполагам, не обещавам, предполагам че до края на месеца ще е готов.
-
- BFL Team™
Тук има малко сники : http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php ... 313#p25313
Както и по стари в първата страница на темата за превюто
Както и по стари в първата страница на темата за превюто
А дано излезе до 2 месеца много ми се играе вече пък и не само на мен
-
- BFL Team™
Страх ни е да пускаме пача че тия от РС Манияци ще вземе да ни плюятniki_19121 написа:А дано излезе до 2 месеца много ми се играе вече пък и не само на мен
Те пък ПС-то кво общо имат с па4а,ако искате след па4а направете анкета да ли ни хареса па4а но според ще е хубав,а относно за лицата кой то4но смятате да сложите в БГ па4а поне имената да кажете
-
-
Малиии тея шотове къртят! Честно ви казвам, че това чакане ще си заслужава, само като видях снимките, направо се разтопих Едно голямо евала!
Always my heart will be BLUE!!! LEVSKI FOREVER!!!
-
- BFL Team™
Gancehv21 написа:Те пък ПС-то кво общо имат с па4а,ако искате след па4а направете анкета да ли ни хареса па4а но според ще е хубав,а относно за лицата кой то4но смятате да сложите в БГ па4а поне имената да кажете
Ами отностно лицата... няма да има много лица..нямаме човек , който да ги прави. Аз направих на 8 играча и те ще са само . Повечето играчи около 5 са от ЦСКА не защото съм от ЦСКА даже напротив...просто когато почнах да правя лица само на тях имах хубави снимки, след това се наложи да се заема с други неща по пача. Ако не се лъжа повечето лица ги има в темата за Лицата , там съм дал снимки, просто сега съм им направил някой друг fix
еми много малко са тия лица само 8 о4аквах да са пове4е от фифата,и аз ли4но мислех 4е то4но лицата са ви забавели,някой друг от екипа да ли е направил лица,ако не се лъжа ники също е мойстор на лицата
-
Лъжеш се Верно е, на ПЕС 6 ги умеех, ма са е по различна технологията(на практика не мога да използвам Оедит, само Асен знае как), затова само той прави.