BFL PES 2008 Preview
-
Re: BFL PES 2008 Preview
Да ама пачави ви е боклук и да крадете и да не крадете.4gb за пач да бе да.CSKARA написа:Е видяхте ли че не КРАДЕМ идей
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Моля те не ми казвай, че се гордееш с тоя "пач"CSKARA написа:Е видяхте ли че не КРАДЕМ идей
Доста неща изчетох даже бих казал всички постове, но не ми стана ясно на 100 процента дали ще ги има новите футболисти във всички отбори.Също така дали ще бъде оправен националният отбор.Имам предвид футболисти(лица, за имената съм убеден ) и екипи(титулярен, резервен, на полевите играчи и на вратарите).
P.S. За да се подсигуря искам предварително да се извиня, ако на някой от въпросите ми сте отговороли вече!10х предварително!
MoNteSo написа:Моля те не ми казвай, че се гордееш с тоя "пач"CSKARA написа:Е видяхте ли че не КРАДЕМ идей
Доста неща изчетох даже бих казал всички постове, но не ми стана ясно на 100 процента дали ще ги има новите футболисти във всички отбори.Също така дали ще бъде оправен националният отбор.Имам предвид футболисти(лица, за имената съм убеден ) и екипи(титулярен, резервен, на полевите играчи и на вратарите).
P.S. За да се подсигуря искам предварително да се извиня, ако на някой от въпросите ми сте отговороли вече!10х предварително!
За 1вата версия не се гордея естествено но като цяло основно ни прецака датабазата която беше уникално зле за което се извинявам щото беше моя грешка,ще се опитаме във версия 2 всичко да бъде максимално реално,за лица доста трудно стават но ще опитаме
PS: оспамихме темата,за въпроси относно нашия пач на ЛС
-
Новия екип на националите няма да го има, аз предложих да го направа, но ми казаха да не го.MoNteSo написа: екипи(титулярен, резервен, на полевите играчи и на вратарите)
-
Добре...НиКи написа:Новия екип на националите няма да го има, аз предложих да го направа, но ми казаха да не го.MoNteSo написа: екипи(титулярен, резервен, на полевите играчи и на вратарите)
Добре не ми е ясно защо няма уефа и ШЛ в лига мод направо играта си губи ефекта ,ся чакам пача и кво само ще играем в първенство или пък мастър лига която поне за мен е глупава и нереална имитация на евротурнирите.Не може ли да се бутне нещо да се направи ?
-
Не, тва не може да се едитва.Dunav написа:Добре не ми е ясно защо няма уефа и ШЛ в лига мод направо играта си губи ефекта ,ся чакам пача и кво само ще играем в първенство или пък мастър лига която поне за мен е глупава и нереална имитация на евротурнирите.Не може ли да се бутне нещо да се направи ?
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
играй Мастър Лига, там имаDunav написа:Добре не ми е ясно защо няма уефа и ШЛ в лига мод направо играта си губи ефекта ,ся чакам пача и кво само ще играем в първенство или пък мастър лига която поне за мен е глупава и нереална имитация на евротурнирите.Не може ли да се бутне нещо да се направи ?
Аз до колкото си спомням на миналия БФЛ ПЕС в мастер лигата си беше оправено ШП и УЕФА !!
Ще има ли БГ лига преди излизането на ПЕС2009 ???
Ти знаеш ли кога ще излиза ПЕС 2009 когато излезе БФЛ тогава не давай зор !!
-
http://pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php? ... aea0c1c484 гласувайте тук за PES да го включат в анкетата на PC Mania.Няма нужда от рег.
Последно промяна от maniakapetko на 24 Мар 2008 19:24, променено общо 1 път.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
-
Абе давайте да я включат и да им покажем на тия боклуци коя игра е по добраНиКи написа:Мани ги тия пс мания...
-
Да...Почнаха нова игра и са още на текстурите..
-
Мн забаен тип :Oancho написа:Да...Почнаха нова игра и са още на текстурите..