Перспективни футболисти за managerMode на Fifa08
-
Re: Перспективни футболисти за managerMode на Fifa08
Ако става въпрос за вратари Rost от HSV е уникален!
-
Felipe (GK)
Tiago Heleno
Djourou
Lulinha
Renato Augusto
Altidore
Guilherme (2-ма са)
Marcelo Moreno
Добри играчи - прилични парички
Tiago Heleno
Djourou
Lulinha
Renato Augusto
Altidore
Guilherme (2-ма са)
Marcelo Moreno
Братле всичко е супер НО ако не си забелязал Altidore съм го написал! Не е нужно 20 пъти да се пише един и същи играч а за Guilherme единия е защитник другия е нападател!А Renato Augusto е много слаб (поне при мене)!stynata написа:Felipe (GK)
Tiago Heleno
Djourou
Lulinha
Renato Augusto
Altidore
Guilherme (2-ма са)
Marcelo Moreno
-
И какво му е уникалното 82 OVR и всеки сезон пада с многоRiLeCo написа:Ако става въпрос за вратари Rost от HSV е уникален!
Вратари са,само да не повтарям,Felipe,Neuer,Ustari,Riou и др.
Саму Биройъ ша ги бйй сичкити тъпи утбори!!!
-
са ще ви кажа с Левски, кво направих. Продадох всички над около 25 години и с тия младите няколко сезона и станаха по 85-90, Домовчийски - 96, Хичо-94
БФЛ-ТИЙМ,ВИЕ СИГУРНО СТЕ РАЗБРАЛИ ПРЕДИ МЕН,НО ИСКАХ ДА ВИ ПРЕДУПРЕДЯ ЧЕ ТОМ И САНДРИНЬО ОТ ЛИТЕКС СА СТАНАЛИ БЪЛГАРИ!
Аз бих добавил GK-Neuer CB-Thiago HelenoXaXo написа:Бих добавил и Бен Сахар от К.П.Р. ,той става някаде 88-89 скилkoSi0 написа:Понеже голяма част играят на ММ, и съм сигурен, че искат да си изградят силен и приличен отбор, всеки да каже изгодни покупк( играчи, които стигат скил 80-90 и са на прилични цени) Започвам със следните:
Taiwo, Matuidi, Guercuff, Mercelihnio всичките са на ефтиния и стават ппо 88-93 скил.
Kurdov от Леверкузен не вярвам да не го знаете но все пак.
Nasri,Niang от Марсилия
-
Velev от Левски става мн добър зема6 на 70 скил за 4-5 млн а накрая стига до 92 скил Огнянов съ6то е добур
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
Прав сиThe_Game_Beroeca написа:Velev от Левски става мн добър зема6 на 70 скил за 4-5 млн а накрая стига до 92 скил Огнянов съ6то е добур
-
- Обратна връзка:
Велев!?Кой е тоя!?niki_19121 написа:Прав сиThe_Game_Beroeca написа:Velev от Левски става мн добър зема6 на 70 скил за 4-5 млн а накрая стига до 92 скил Огнянов съ6то е добур
Емил Велев ама не Кокала ми от школата
-
Ре: Перспективни футболисти за манагерМоде на Фифа08
те по добре да направят някои друг от школата например симеон иванов виктор генев или някои друг които поне е участвал в подготовката или поне е малко по важен защото велев не са го викали да играе в мн мн контроли
-
тряя да вкарат Еньо Кръстовчев който е доста висок и може да се каже че се оправя в играта
-
- Обратна връзка:
Абе квото и да е Левски реално трябва да са направени доста слаби при положение че почти целия титулярен отбор го няма... Еньо не може да получи 77 скил Жеан Карлос пък изобщо... чудно ми е как ли ше ги разпределят скиловете...SlayHot написа:тряя да вкарат Еньо Кръстовчев който е доста висок и може да се каже че се оправя в играта
-
Ре: Перспективни футболисти за манагерМоде на Фифа08
е не 77 ама 70 да и enyo и jean carlos
-
в прочем аз Кръстовчев го намерих в марек ся на фифата и е със скил 68
Вижте аз общо взето пускам скаут ли кво е там да ми намери играча , който ми трябва и ако ми хареса ( защотото някой път е трагичен случай ) си вземам играча развивам го и го продавам за луди пари...особено последно 19 годинеш със скил 71 ТИТУЛЯРИ ги пускам винаги и все се намира клуб , който дава лудите пари за него
Електричката , ми е стигал скилл 99 , ама не ми е бил в отбора в Славия като е и не ми го продават
Електричката , ми е стигал скилл 99 , ама не ми е бил в отбора в Славия като е и не ми го продават
в момента съм на 5ти сезон Валери Домовчииски 98,Николай Димитров 97 и Самир Насри 99 това ми е 3ката отпред,ако някой има съмнение в истинноста да си даде скайп-а да му пратя сейва