Търся си правата
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Търся си правата
така . Като привърженик на най успелия български клуб за всички времена съм обиден от аватара на ancho и за да не му отвръщам със същото се обръщам към БФЛ - нека спрямо новите правила ако не си смени аватара нека бъде наказан както подобава
-
- Обратна връзка:
Търся си правата
Напълно съгласен съм с теб!nicks написа:така . Като привърженик на най успелия български клуб за всички времена съм обиден от аватара на ancho и за да не му отвръщам със същото се обръщам към БФЛ - нека спрямо новите правила ако не си смени аватара нека бъде наказан както подобава
Re: Търся си правата
Така.Като привърженик на най-обичания клуб в България съм обиден от всички аватари на цска(за първи път да го напиша правилно!)
абсолютно съм съгласенancho написа:Така.Като привърженик на най-обичания клуб в България съм обиден от всички аватари на цска(за първи път да го напиша правилно!)
-
Кво па ви пречи аватара на Анчо? Като си сложите тия аватари на цска нещо казваме ли ви? Така че...
На мен и да искате няма за какво да се захванете че съм ви "нарушил правата"
-
Тъй като аз съм безпристрастен (демек не съм нито за Левски , нито за ЦСКА само United) мисля , че трябва да изкажа мнението си по въпроса . За хората , на които им пречи аватара на ancho си е техен проблем : забранен е аватара , в който има далеееч по-други работи (сещате се за какво говоря , или ако не : секс и такива гадории) . И така , да обобщя , не можете да искате Анчо да си смени аватара , защото не ви харесва , не нарушава никакво форумно правило . По вашата логика , трябва да се махне аватара на Vili4kata (с Юнайтед ) , защото е против Челси и Арсенал ... Това си е ваш проблем . Ся ще кажете че съм Левскар , ама не съм .
До тук : никакви форумни нарушения .
Сега , доколкото разбрах , сте усрали темата на Mustaka за ЦСКА . Мисля , че всички трябва да му пратите на лично съобщение извиненията си , защото ги дължите . Абсолютно ВАША си е вината , че разделът е затворен , и НЯМАТЕ право да обвиняватe AntrAcsA , и трябва да уважавате мнението на всички тези хора , които са ви радвали толково много , а вие с какво им отвръщате ? Аз никога не бих се навил да правя пачове и такива работи на хора като вас ...
До тук : никакви форумни нарушения .
Сега , доколкото разбрах , сте усрали темата на Mustaka за ЦСКА . Мисля , че всички трябва да му пратите на лично съобщение извиненията си , защото ги дължите . Абсолютно ВАША си е вината , че разделът е затворен , и НЯМАТЕ право да обвиняватe AntrAcsA , и трябва да уважавате мнението на всички тези хора , които са ви радвали толково много , а вие с какво им отвръщате ? Аз никога не бих се навил да правя пачове и такива работи на хора като вас ...
-
- Обратна връзка:
Търся си правата
Ами аз нямам нищо против това аватарът ти да е емблемата на Левски, обаче съм против това да е прасе на червен фон или нещо подобно свързано с обида към ЦСКА.ancho написа:Така.Като привърженик на най-обичания клуб в България съм обиден от всички аватари на цска(за първи път да го напиша правилно!)
-
Хаха , обида към ЦСКА . Ами не е нарушил правило , сложи си и ти такъв с обида към Левски , никой не те спира , кви са тия измислените форумни правила веvili4kata написа:Ами аз нямам нищо против това аватарът ти да е емблемата на Левски, обаче съм против това да е прасе на червен фон или нещо подобно свързано с обида към ЦСКА.ancho написа:Така.Като привърженик на най-обичания клуб в България съм обиден от всички аватари на цска(за първи път да го напиша правилно!)
Е тука грешиш...Всички тези спорове бяха в темата на Левски...napster написа:Сега , доколкото разбрах , сте усрали темата на Mustaka за ЦСКА . ...
ОМГ ОМГ ОМГ ! ами поразгледай малко форума и ше разбереш че обиди И НА КЛУБНИ ПРИСТРАСТИЯ се наказват ! Иначе и аз нямам нищо против да сли слага герба на левски но да не отправя обиди към ЦСКА ! Все още чакаме мнението на админ .napster написа:Хаха , обида към ЦСКА . Ами не е нарушил правило , сложи си и ти такъв с обида към Левски , никой не те спира , кви са тия измислените форумни правила веvili4kata написа:Ами аз нямам нищо против това аватарът ти да е емблемата на Левски, обаче съм против това да е прасе на червен фон или нещо подобно свързано с обида към ЦСКА.ancho написа:Така.Като привърженик на най-обичания клуб в България съм обиден от всички аватари на цска(за първи път да го напиша правилно!)
Последно промяна от nicks на 15 Юли 2007 23:20, променено общо 1 път.
ще му се извиня ама никога !!! за какво да се извиня по точно че съм левскар ли ?!?napster написа: Сега , доколкото разбрах , сте усрали темата на Mustaka за ЦСКА . Мисля , че всички трябва да му пратите на лично съобщение извиненията си , защото ги дължите .
ти па кво се месиш кат немаш ни едно мнение в темата за ЦСКАfernando_gago написа:ще му се извиня ама никога !!! за какво да се извиня по точно че съм левскар ли ?!?
аз съм Макавели ве умньо не ми се прави на голямата работаnicks написа:ти па кво се месиш кат немаш ни едно мнение в темата за ЦСКАfernando_gago написа:ще му се извиня ама никога !!! за какво да се извиня по точно че съм левскар ли ?!?
отде да те знам ве умнъо бана ли си изкараfernando_gago написа:аз съм Макавели ве умньо не ми се прави на голямата работаnicks написа:ти па кво се месиш кат немаш ни едно мнение в темата за ЦСКАfernando_gago написа:ще му се извиня ама никога !!! за какво да се извиня по точно че съм левскар ли ?!?
-
Кой ги измисля тия правила В футболен форум да се забранят пристрастията , това е нелепоnicks написа:ОМГ ОМГ ОМГ ! ами поразгледай малко форума и ше разбереш че обиди И НА КЛУБНИ ПРИСТРАСТИЯ се наказват ! Иначе и аз нямам нищо против да сли слага герба на левски но да не отправя обиди към ЦСКА ! Все още чакаме мнението на админ .
а ве ти научил ли си се да четеш ???????? Кой ти говори за забрана на пристрастия ????? Просто ако се разровиш малко ще разбереш че ОБИДИ ЗАРАДИ КЛУБНИ ПРИСТРАСТИЯ НЕ СЕ ТОЛЕРИРАТ ! Нека изчакаме някой админ да видим кво ше каже .napster написа:Кой ги измисля тия правила В футболен форум да се забранят пристрастията , това е нелепоnicks написа:ОМГ ОМГ ОМГ ! ами поразгледай малко форума и ше разбереш че обиди И НА КЛУБНИ ПРИСТРАСТИЯ се наказват ! Иначе и аз нямам нищо против да сли слага герба на левски но да не отправя обиди към ЦСКА ! Все още чакаме мнението на админ .
Точка по този въпрос! Темата се локва ...ancho няма да си сменя аватара ...всеки има право на какъвто си поиска аватар или подпис стига да не е прекалено голям и да не товари зареждането на форума.
-
- BFL Team™